Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1126
23.3.13 11:46

Tak jsem vas konecne v rychlosti docetla a koukam, kolik je tu novych tehuli :kytka: Gratuluju vsem k uspesnym kontrolam a drzim palce vsem co jeste cekaji na srdicko! @tutinka Moc na tebe myslim, snad budes mit brzo dobre zpravy!!
Jinak me uz je lip, ryma se mi vrazila do dutin a tak se snazim inhalovat a naparovat, ale uz nejsem tam unavena. Doufam, ze si s tim nejak poradim sama a nebudu muset k dr, moc rad dava hned antibiotika :zed: Snad to mimco se mnou tenhle tyden zvladlo, bylo mi vazne hodne spatne.
Jak jste se bavili o jmenech, my jeste vybrana nemame, tuseni co cekame tentokrat nemam, 2× jsem tusila kluka a mame dve holky, tak ted vazne nevim :lol: Tady je za oknem krasne, ja jsem se zbavila deti i manzela a jdu se zas naparit.

• načítám...
3815
23.3.13 12:16

@fusa ahoj, tak ať se toho co nejdřív zbavíš, já už 3 týdny bojuju s rýmou a kašlem, jediný co můžu je jitrocelový sirup a že by nějak zabíral, to říct nemůžu, zkraje jsem měla horečku 38,1, to jsem nevěděla že čekáme, tak pop testu jsem se lekla, protože díky horečkám jsem potratila minule. ale krev byla pozitivní, tak snad to bude OK, už je mi líp a snad to sluníčko tomu taky pomůže :pankac:

• načítám...
11514
23.3.13 12:40

@jirinak Náhodou holčičky jsou super :lol: teda jestli si to myslí i manžel… :mrgreen:

• načítám...
11514
23.3.13 12:42

@ReneSa ahojky :kytka: Moc gratuluji k fazolce ať Ti ten hematom zmizí a je všechno O. K :pankac:

• načítám...
11514
23.3.13 12:46

@fusa Hlavně ať se brzy vykurýruješ, já jsem byla týden fakt hodně marodná, prcek to naštěstí zvládl, tak už mu věřím, že to se mnou dotáhne do konce… :pankac:
Jinak vám všem moc děkuji. :hug: A taky přeju krásný víkend, venku je hezky, já dneska udělala knedlo, zelo, vepřo a vývárek s játrovýma knedlíčkama, tak se moji miláčci pěkně nadlábli… :pankac:

• načítám...
11514
23.3.13 12:48

@pavlushka To je hrozný s těma nemocema, já mám pocit, že teď si tím prošly snad všechny čerstvé těhule… :cert:

• načítám...
3815
23.3.13 12:50

@xantipi to víš, ty hnusný změny počasí, já mám o to větší strach, protože minule jsem potratila právě kvůli horečkám, měla jsem 39,4 a mimískovo srdíčko to neustálo, ale teď se cítím jinak, teď je to to pravé :pankac:

• načítám...
1126
23.3.13 14:52

@pavlushka Diky, uz se to snad lepsi, ale trosku jsi me vydesila s tema teplotama, ja je sice nemela tak vysoke, ale zkousela jsem se vypotit, aby se mi spustila ta ryma z dutin, ale tak snad jsem to neprehnala 8o Ja si strikam do nosu Bioparox, nejaka lokalni atb, v tehotenstvi se to muze, laduju se paralenama a jinak zazvorovy caj, inhaluju a jsem zabalena jak eskymak. je fakt, ze to pocasi tomu nedoda, uz aby bylo hezky a teplo sakra :lol:
@xantipi diky, koukam, kolik toho mas za sebou, tak at jde vsechno dobre! Ju a takovy dobroty! Ja jsem byvaly dloholety vegetarian, ale posledni mesice jsem desne na maso :mrgreen:

• načítám...
11514
23.3.13 15:07

@fusa Tak já to mám zase naopak, vždycky jsem milovala maso a teď jen na něj koukám, tak je mi šoufl… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7251
23.3.13 16:05

Já jsem věděla při prvním těhu 100%ně, že to bude holčička a vyšlo to. Teď nemám tušení vůbec žádné..

• načítám...
3815
23.3.13 17:56

Chci se vás zeptat, taky vás tak příšerně bolej prsa? už jsem si koupila sportovní podprdu a budu v ní i spát, protože to je fakt děs :cert: jo a máte nějaké potraviny, co nemůžete? já teda česnek, paprika a kafe, jinak umlátit se můžu po zelí a mrkvi :lol:

• načítám...
1424
23.3.13 18:16

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, přepadla mě nějaká depka, jestli to s těma 4 dětma zvládnu :( Taky jsme byli nějaký nemocný a je mi strašně zlé, hlavně v noci, je to fakt příšerný ani nemůžu spát. Taky jsem samé akné, nikdy jsem na to netrpěla a teď jsem podobaná jak puberťačka, tak snad to bude konečně holčička, i když si říkám, že tolik štěstí mít nemůžu :)

• načítám...
7251
23.3.13 18:26

Mě právě vůbec nic není..(teda až na to že mám dneska strašnou zimnici)..prsa nebolej, kartáček si do pusy můžu strčit(což v prvním těhu nehrozilo), poďobaná nejsem, břicho nebolí, tak co to sakra je? :think: :D

3 nebo 4 děti už není žádný rozdíl:-) a starší jsou pomocníčci, neboj @kaa13 to dáš!

• načítám...
Via
5078
23.3.13 18:37

@pavlushka Tak já chodím hlavně bez prádla, jak si dám podprsenku tak trpím :roll: A jediné co nemůžu tak to je kečup a orbitky :mrgreen: Jinak ujíždím hlavně na mase a slanostech a nesmím vyhladovět jinak je mi zle. Už mám víc jak kilo nahoře, mě picne…to bude zase dvacet ani nemrknu :?

@kaa13 Já přemýšlím jak to udělat se dvěma :mrgreen: Se čtyřma nejhorší asi třeba v autě, to už do obyč vozu těžko naskládáš :think: První dvě už máš větší a jak je prostor tak co by ne…určitě to zmáknete levou zadní ;)

• načítám...
3815
23.3.13 18:39

@Via no právě já mám prsa velká a jak se třou o prádlo, bolest jak,,, v prvním jsem přibrala jen 4 kila, co jsem snědla, to šlo večer ven a tak to bylo až do porodu

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+