Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak jak se snažíte? Je tady nějaká, která už ma podezření na těhotenství? My se snažíme a snažíme, jsem dnes 3.den po menses, tak jedeme jak fretky
. I když po menses asi není moc šance otěhotnění, leda že by se mi ovu splašila
. Nebo je zde mezi námi nějaká, která těsně po menses otěhotněla? Blíží se polovina měsíce, utíká to rychlým tempem
. Snad už nebudu muset zakládat prosincové snažení
![]()
@Toma18 já v to doufám, ze už je zaděláno!
a ze nebude potřeba prosincova skupina! A měla bych vymyšlený dárek pod stromeček
![]()
Ahoj holky,rada bych se k vam pridala,jen zatim anonymne.Nechci,aby to vedela rodina.Dobrala jsem na konci rijna HA,tak uvidime.Je mi cerstve 37,syn 7 let. ![]()
Terka
Tak já opět nic
Včera pokles BZ teploty o 4 desetiny a dnes špinění. Takže zítra ta mrcha dorazí v plné síle.
No nic… Tak za týden začínáme znova…
@werajsik to se nic neděje. Já si taky od zítřka zacinam měřit teplotu, tak uvidíme. Jsem už taky pěkně na nervy
, je to skoro 7 měsíců a nic ![]()
@Toma18 Jj vím. Měření BZ teploty sice je na palici v průběhu cyklu, ale jednu výhodu to má - alespoň mi to nedává falešnou naději, že špinění může být i těhotenství. Pokles BZ teploty mluví jasně a ušetřím alespoň za testy
![]()
Ale už se i pomalu začínám smiřovat s tím že to vyšetření nedopadne.
Já mám 7 dnů do menses a doufám, že nepřijde. Už asi 5 dnů mě střídavě píchá v podbříšku a tak doufám, že to není předzvěst, že to dostanu. Asi se moc pozoruju, snažím se na to nemyslet, ale jde to těžko. Těsně před tím, než to mám dostat zkusím test.
@Mimisek135 dělat test před ms je zbytečne… nejdřív min. v den očekávané ms a i to je někdy brzy
ale přeju, at tam ty // najdeš ![]()
@Já osobně No jo, já vím, ale už to nemůžu vydržet, tak si říkám, že už by tam mohl být nějaký ten duch ![]()
@Mimisek135 na to je ještě brzy… budeš pak akorat zklamaná, když nebudou! Vydrž!! Taky si to takhle říkám, ze musím vydrzet!!
zvládneme to! Já mám 10dni do ms, tak musím vydrzet! Nesmíme se na to tak upinat! Nebo pak budeme zklamane, ze tam // nebudou ![]()
Já to mám zítra dostat zatím jsem jen trochu špinila tak si říkám že to asi stejně dostanu ale neboli mě vůbec břicho a to jindy jo třeba už 4 dny před …když to nedostanu třeba do středy mám zkusit test ? Měli jste to některá tak že jste špinila nedostala to a pak na testu // ?
@Lilka1 Ano přesně takhle jsem to měla. Špinila jsem asi 3-4 dny a pak to přestalo. Hned po této „divné“ MS jsem si dělala test, který vyšel negativně. Přesněji -tehdy jsem neměla žádné tušení o duších na testech a tak jsem ho nezkoumala ze všech stran, abych tu druhou čárku uviděla. Prostě jsem viděla jasnou jednu čárku a hotovo. Cca za týden (možná víc) jsem si dělala další test a ten už vyšel pozitivní.
Tehdy mi na gyndě řekli, že to bylo uhnizďování - proto to špinění.
P.S. Kazdá moje MS mi začíná špiněním a do 2.-3. dne se rozjede. Takže pokaždé si říkám, že třeba tentokrát to vyšlo, třeba se to zítra nerozjede. Ale pokaždé mě ta mrcha převeze… Naděje ale umírá poslední ![]()
@werajsik
Děkuji moc za odpověď jen mi je divný ze nemám žádný příznak jako že bych to měla dostat nafouklé břicho bolest v podbřišku jako každý měsíc ..
Jen mě Bolej trochu prsa ale nic hrozného …a to slabé špinění asi 2 dny zítra to mám dostat a mám to pravidelné kdy myslíš že mám zkusit test ?
Tento měsíc jsme se snažili dost tak to snad dopadlo
![]()
@Lilka1
Zkusit můžeš klidně hned zítra.
A přeji aby to vyšlo
![]()