Listopadové snažilky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
8.11.18 15:13

@MisulkaY Nás omezilo mé zdraví, takže teď by se dalo říct, že se snažíme první měsíc, kdy jsme od doktora dostali konečně zelenou.

Samozřejmě bych byla ráda, kdyby se zadařilo „hned“, ale tělu nejde poručit. Snažím se teď na to nemyslet a víc investovat do sebe. Vždycky si udělám něčím radost, nechci se nějak trápit a být zklamaná, prostě přijde to v ten nejlepší čas :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.11.18 15:28

@majdulacek To je hezký přístup. :-) držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.11.18 15:35

My se snažíme, třetí cyklus a taky se snažím to neřešit, ale tak to říkáme teď ,za dva roky by jsme říkaly něco jiného. Ani si to nedokážu představit. 8o :zed:
Já dostala zelenou od přítele :lol: už chci miminko 4,5 roku od té doby co jsem šla na potrat, bohužel toho do dnešního dne lituji, ale byli jsme oba mladí na studentských bytech a bez peněz, dokonce i nájem jsem si platila z brigády. Bohužel se stalo a čas nejde vzít zpátky. Nechtěla jsem tam, ale nakonec jsem povolila a šla na přítelovo přání. :( A teď když ho chceme, jsme zajištěni tak nic. Člověk by řekl, že když jsme to 1% lidí kterým se to povede přes antikoncepci, že budeme extrémně plodní, ale ono asi zas tolik ne. Nebo si ho už nezasloužíme. :nevim: Je mi to i blbý vůči všem ženám co se tak dlouho snaží o miminka nebo musí chodit na revize a podobně. Doufám, že mě teď někde nenajdete a neukřižujete za moji zpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.11.18 18:26

@Patrisha hlavne se za to neobvinujte a odpustte si to. kdo muze posuzovat cizi rozhodnuti? treti cyklus je prece chvilicka. vetsine paru se povede do roka. takze zadne negativni myslenky u vas zatim urcite nejsou treba a brzy se povede! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.11.18 20:11

Vidím, že je nás tady den ode dne více a více snazilek a moc se podporujeme a to je moc fajn :) . Moc všem držím palce a přejí hlavně pevné nervy a ať jste brzy šťastné a hlavně zdravé, hlavně se tím moc nepohlcujte a buďte co nejvíce v klidu :hug: . U mě je to stále snažení, teď jsem to cely týden měla po vyvolání injekcí a byla to hrůza :roll: , strašně jsem tekla, více než jindy a ta bolest, jak kdybych měla v břiše snad bombu. Noooo, snad to byla poslední menses a už se KONEČNĚ zadari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
9.11.18 09:59

Ahoj holky, tak já jsem 13. DC. Zítra začnu testovat ovu. Mívám ji okolo 16 DC. Chci vyzkoušet ty digi ovu testy, tak jsem zvědavá. Už se ale pěkně snažíme :lol: a začínám cítit i vaječníky, takže se to blíží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.11.18 10:37

U mě dnes 1DC, dokonce ale s optimismem a bez klasického zklamání. Ale zjistila jsem už, že smutky ničemu nepomáhají a je na čase vyhlížet lepší zítřky s úsměvem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.11.18 12:31

Ahoj holky :)

tak cooo, něco nového? Nějaké šťastné novinky? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
9.11.18 13:08

Jo třetí cyklus je chvilička, to vím. Doufám, stejně jako všechny tady, že se brzo zadaří. :srdce:
V neděli se uvidí, zda se něco uvidí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.11.18 14:52

@majdulacek
Nevim jestli stastne novinky :D Ale dnes jsem to mela dostat (vzdy to dostanu rano), ale nic. Pred 3 dny jsem mela spineni tak jsem si myslela, ze to prijde driv, ale neprislo. Divne je, ze me porad boli prsa. Asi uz tak 7 dni? Pritom pred MS mi vždy boli treba jen 3 dny a par dni pred MS to prestane, ale ted boli furt. Jindy jsem pri PMS unavena, ted ne. Ale bojim se, ze jsou to sugesce a zitra to stejne dostanu :( Test jsem si delala asi pred 3dny, ale byl negativni. No jo nezbyva nez cekat, ale je to na palici, uz se snazime 7. mesic, takze moc nedoufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.11.18 15:14

@Anny A
Ahojky mám to podobné sice se nesnažíme tak dlouho …
Mám to dostat v pondělí včera jsem začala trochu špinit tak jsem si řekla že asi zase nic …ale zatím mi vůbec nic není jen trochu bolej prsa ale nic hrozného vždy mě začne bolet už před MS břicho a teď nic co jsem si všimla docela mě pichalo u levého vaječníku asi před 4 dny nikdy jsem to nepociťovala…ale říkám si že to asi stejně dostanu když jsem začala trochu špinit … Když to nedostanu v pondělí nebo v úterý mám to na den pravidelné zkusim test …do ovulace jsme se trefili 100% chodila jsem na gyndu na folikulometrii takže nějaká možná malinká šance tam možná je …ale nevím no kéž by jsem měla na testu // zkus ještě počkat a zkus ještě test držím ti palečky ať máš na testu // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.11.18 15:29

@Lilka1
Pockam do rana, nechtela jsem se testovat pred praci :D Ja to mam taky prave na den presne maxinalne den + - teda. Tak dej vedet jak ti to dopadlo, šance urcite je a drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.11.18 15:41

@Anny A
Také držím palečky protože vím jaký to je když si to člověk přeje … :)
Určitě zkus a dej vědět někomu se to ukáže až týden po vynechání třeba a když už máš zpoždění tak to treba výjde… :) míváš MS bolesti už před MS ? A teď nic????? a u někoho špinění začátkem těhotenství je normální takže nějakou šanci přeci máme… U mě je divný že nemám takové to pobolívání břicha tak vždycky poznám že to třeba za 4 dny dostanu mám to tak vždycky a teď vůbec nic jen trochu ty prsa … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.11.18 16:09

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? My se snažíme první měsíc, ale jsem z toho nervózní jako by to trvalo už kdovíjak dlouho. Jsem teď 5DPO a tak napjatě čekám, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.11.18 16:19

@Mimisek135
Držím palce ať dopadnou krásné //
Ani nevíš jak já jsem nedočkavá :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek