Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, rada bych se pridala.. je mi 27 a pritelovi 36. Snazime se 16 mesicu uz, je to hodne dlouhe
ovu ani bz nemerim, vim vse jak probiha..vzdy poznam podle bolesti. Navic to nechci moc hrotit, pred pul rokem jsem mela stavy, kdy jsme spolu spali na povel a to neni nic moc a vztahu to nepridava
byli jsme na spg a vysledky mizerne, doporucili nam umele..jeste tomu nechavsme chvilku a asi uz se objedname do CAR, rada bych aby podrobne vysetrili i me… ale kazdopadne ted mam zpozdeni 2 dny, ale do testu se mi nechce…strasne se bojim zklamani ![]()
@Kater90
Jeeeej neboj se
míváš to pravidelné? Jestli se na to necítíš tak třeba počkej ještě 3 dny a pak určitě zkus testík
já budu testovat za týden už aby to bylo já to mívám hodně pravidelně takže pozbám hned jestli se něco děje nebo ne ![]()
@Lilka1 Diky za podporu
cyklus mam vetsinou 26 dni a nebo kratsi..dnes uz je 28DC. Samozrejme nadeje umira posledni, ale stale me boli bricho jak na MS. Jestli nedostanu do stredy tak test asi zkusim..
ty budes testovat dalsi vikend? jak dlouho se snazite?
@Lilka1 uz to ctu na predchozi strance!
Tak hodne uspechu pri snazeni..ja bych jen poradila takhle zezacatku to moc neresit a fakt si uzivat sex ![]()
@Kater90
Nemáš fb mohli by jsme se podporovat a napsat si až ten okamžik přijde
snažíme se jen chviličku ale moc si mimčo přejeme taky mívám cyklus 25-26 dni
MS mám dostat za týden mívám trošičku bolesti už týden před a teď nic tak si říkám že by to vyšlo ale pak si říkám tolik štěstí mít nemůžu tak uvidíme
já pokud budu mít 3 dny zpoždění tak budu testovat já mám MS dost pravidelnou takže pokud se mi to zpozdí tak je to jasný …my se tenhle měsíc nejspíš trefili do ovulace tak by to mohlo dopadnout ![]()
@Lilka1 Dame si vedet tady hm? jsem radsi ze je to trochu anonymni..snad se nezlobis
uvidis, budu drzet palce aby to vyslo hned takhle brzy!!!
ono je to pak celkem psycho..kdyz mesic co mesic mas MS a vsechny nadeje se rozplynou..clovek se pak dostane do takovyho zacarovanyjo kolotoce a jen tak prestat myslet na to nejde
proto se mi ted nechce verit ze by to vyslo..kdyz uz jsem se smirila s navstevou CARu…I kdyz zpozdeni u me tedy taky nebyva zvykem, nic jsem nebrala co by mohlo zpusobit zpozdeni, tak preci jen budu doufat
bolest je trochu jina, ale dost podobna jako na MS. Vzdy me ale bolivaji prsa a ted vubec nic ![]()
@barcqik2 ahoj ja uzivam clostik a gynekolog mi picha ovitrelle
@Kater90
Vůbec se nezlobím ![]()
Ano dělala jsem ty digitální ovu testy a vyšlo mě to suprově protože za dva dny proběhla ovulace takže opravdu doporučuji jsou sice dražší ale přijde mi že spolehlivější mě ty obyčejný nefungovali.
Jinak naděje umírá poslední, naděje tam určitě je …třeba to teď vyjde už jen kvůli tomu že se tam chystáš
počkala bych třeba 2-3 dny a pak zkusila testík ![]()
Mně holky obyč ovu testy ukazovali ovulaci asi 5 dní
takže tenhle cyklus zkusím ty digitální a uvidím. Je jich tam 10, tak myslím, že mi to vyjde na 2 cykly, protože vždycky mám ovu 16/17 DC, tak budu testovat nejdřív 14 DC. Uvidím podle bolestí vaječníku. Mívám je dost silný. No a jestli se teď za ty dva cykly nezadaří, tak už na testování ovu už kašlu. Akorát to leze do peněz a snažíme se stejně pořád dost ![]()
Tak mne by mela prijit menstruace dnes. Vcera vykoukany duch, dneska uz ta carka slabe videt je, tak doufam, ze MS. uz nedorazi ![]()
Ahojky, před rokem jsem vysadila HA, zhruba od února jsem měla pravidelnou MS cca 27-29 dní, poslední MS jsem dostala 12.10. a 1.11. což bylo
21 dc se objevilo krvácení, které bylo jen dopoledne a pak už nic, od té doby špiním, ale jen trošku a nebo vůbec a trvá to už 5 dní. Dělala jsem si test, ale vzhledem k tomu, že jsme chtěli začít se snažit až po MS, která ale teda zatím nepřišla a jsem 25DC, tak mi bylo jasné, že těhotná být nemůžu a také nejsem. Jenže teď už v tom mám takový guláš, že vlastně nevím na čem jsem stalo se to už někomu nebo nějaké rady? Děkuji
![]()
Ahoj holky, chci se zeptat kdy jste poprvé testovaly po oplodnění? Na některých diskuzích jsem četla že vyšel duch už 9DPO například, jenže problém je v tom, že testovaly sice 9DPO ale 3 dny nebo 4 dny před MS. Já mám rozházené cykly, tudíž mám někdy 38 někdy 32. Tenhle měsíc v rozmezí 16-22.11.
nevím jestli mám testout už teď v pátek nebo čekat až dva týdny…
měl to někdo taky tak?
Ahojky holky, já čekám ms příští pondělí…teď se mi zkrátil cyklus na cca 26 dní. Má ho některá z vás taky tak krátký? měla jsem cyklus cca 28,29 dní, tak nevím no…
@Kater90 píše:
Ahoj holky, rada bych se pridala.. je mi 27 a pritelovi 36. Snazime se 16 mesicu uz, je to hodne dlouheovu ani bz nemerim, vim vse jak probiha..vzdy poznam podle bolesti. Navic to nechci moc hrotit, pred pul rokem jsem mela stavy, kdy jsme spolu spali na povel a to neni nic moc a vztahu to nepridava
byli jsme na spg a vysledky mizerne, doporucili nam umele..jeste tomu nechavsme chvilku a asi uz se objedname do CAR, rada bych aby podrobne vysetrili i me… ale kazdopadne ted mam zpozdeni 2 dny, ale do testu se mi nechce…strasne se bojim zklamani
Držím palce a kdyby to nevyšlo, zkus si koupit kontryhelový čaj v lékárně. Švagrová otěhotněla hned po prvním měsíci a já začínám pít první měsíc tak uvidíme.
za zkoušku nic nedáme že? chutná to jako normální bylinkový čaj. Je to fakt na palici holky,ale věřím že je to hodně o psychice. Kamarádka se snažila s manželem přes rok, dostala náramek na plodnost a do měsíce byla těhotná. Dokonce se mi o ní i zdál sen že je těhotná a další týden posílala test
Stalo se mi to takhle už s jednou kamarádkou. O mě se mi taky zdálo a furt nic tak to na mě asi nepůsobí
Každopádně si nechám o Vás všech zdát holky.
![]()