Litovel a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
16.1.08 11:35

Jé ahojky…tak moc děkuji za uvítanou.....
Koukám že už jste pěkně zaběhlé…znáte se ,ale snad to taky všechno doženeme…tak budu průběžně nakukovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.1.08 09:08

ahojik, nakukuj, ale hlavně piš.
Napiš nám něco o sobě ;) jsi přímo z Litovle? A koukám, že máš chlapečka :)

Já zatím mamina ještě nejsem, ale pracuje se na tom;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
17.1.08 12:31

Nene z Litovle ne..ale kousíček Červenka…takže to je skoro jako Litovel navíc stejně vše máme tam takže jsme tam skoro denně…no te´d teda ne..protože jsme nějací špatní tak se z toho pomalu dostávám…
Jj já vás poctivě dolouskala a neboj taky se dočkáš..koukám že máš podobný problémy já mám mladýho na 3 pokus a pod dohledem…takže neboj ono to vyjde…sice v těhotenství jsem nemohla vůbec nic…ale to te´d nemůžu taky…hahaha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.1.08 13:42

Tak Červenka je opravdu kousek :) :) :) znám dobře :) špatní? … copak vás trápí, nějaký bacil? Já už týden bojuju s rýmou :roll: ale už se to začíná lepšit

no já doufám, že se na jaře zadaří … teď si ještě musíme dávat pozor :roll: … ale už nám zbývá kousek ;) Nejhorší je to čekání, tak doufám, že se nám to neprodlouží (kvůli různýmu vyšetření a tak) a opravdu na jaře budeme moct začít snažení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.1.08 19:33

ahoj, tak už jsme zpátky jely jsme na jednu noc noc k našim a nakonec jsme zůstaly přes víkend.
Magdi moc tě vítáme a je fajn že nejen nakukuješ ale taky píšeš. Červenku my už taky známe, když je hezky jezdíme tam na procházku.
Brzo se uzdravte, být nemocní je pěkně blbý. Klárka teď začíná pokašlávat, tak doufám, že z toho nic nebude.
Chci se zeptat, byla jsi s malým na kontrole s očkováním na TBC? ( jezdí se do Olmika na plicní v Hodolanech asi v 6 měsících), koho se ptám tak byl a nás Dr. nikam neposlala. Ke které dětské doktorce chodíte?
omlouvám se že jsem tak zvědavá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
23.1.08 22:27

Tak emajku buď v klidu rozhodně jsem nikde v Olmiku na plicním nebyla…pouze jsme byli na nožkách a ještě na dětské chiře..ale to kvůli kýle..jinak fakt nikde…
Doktorku mám vacovou..zrovna zítra jdeme na očkování…spalničky zarděnky atd..je tam prý hodně velká reakce tak 6 až 10 den..tak uvidíme jak to zvládneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.1.08 22:22

Klárka se prokašlala k horečce, v pondělí jsme pádily k dokotorce a má chřipku, v pátek kontrola a nemocná je pořád. Ještě má asi alergii na Sinecod, protože z něho dostala děsnej průjem, tak jdeme na kontrolu zase ve čtvrtek. Doufám, že už bude dobrá. Kašle jako velká a má sopel u nosu a já mám taky rýmu a kašlu a všechno stojí za… :P Taky od malýho všechno chytneš?

Jak jste dopadli s očkováním? Snad nebyla žádná bouřlivá reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.1.08 13:52

Ahojky no mi moc nemocní nejsme …jsem jen myslím asi před 14 dní s ním lítala…že měl vyšší teplůtky ale jinak fakt nic…a nakonec to bylo od špičáků…ale jinak jsme v celku zdravý…ťuk ťuk musím to zaklepat…no ale mám dojem že reakce na očkování se teprve dostavuje…tohle bylo to očkování kde se reakce dostavuje 7- 9 a může se následně posypat..zdá se mi že trošku začíná rýma…tak doufám že se to moc nerozjede…taky jsme neobvykle mazlící..no mi se teda mazlíme skor ofurt..ale tohle je až extrém…no ale není se čemu divit..to počasí je na palici a nemocím jen nahrává…tak ať jste brzo fit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.2.08 16:41

Ahooooooooooj holky:-)
Já tu dlouho nebyla, že :oops: :oops: :oops: ..stydím..
Jak se máte??
My ještě nejsme přestěhovaní :roll: .....nějak se ty všechny práce protahly, ale už finišujem a začátkem března, možná i koncem února už se koooonečně snad přestěhujem…Jinak nic nového…
Emajko, co malá, to už je spíš velká slečna!!!!
Evviku, určitě už budeš za chvilku nebo už si těhule?!!
Ahoj Magdiku.-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.2.08 21:55

Ahojky…tak reakce se dostavila..mrcha dávala si vážně na čas..ale osypání červený flek po vpichu no prostě všechny příznaky…ale už je to dobrý takže doufám že zítra bude zaase sluníčko a mi konečně dojdeme na tu poštu a já vyřídím všechny restíky…nebo mě už klepne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.2.08 22:43

Iwiku vítej, hurá ty jsi se nám neztratila :lol: :lol:

Klárka už má 6 zubů, lozí a když se má čeho chytit tak stojí, už je to fakt velká holka, 1.3. jí bude rok :lol: a už začala trochu jíst

s ewikem jsem zjistily, že bydlíme kousek od sebe, tak jezdíme společně „venčit“ Klárku

Magdiku přeju ať už je to za váma, nám asi zase rostou nějaký zuby, protože mladá je v noci ubrečená a chce furt mlíčko od maminky( já snad nikdy nepřestanu kojit, rekord je prý do 14 let, tak snad ho nepřekonám :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
6.2.08 10:03

Emajko, díky za přivítání:-))
Jo?! Tak vy chodíte na společné procházky, tak to se potom ráda přidám, aspoň mě můžete ukázat Litovel, teda jestli budete chtít…-)
Magdiku, my taky měli po tom očkování takovou reakci a asi pošesti dnech, to je v poho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.2.08 12:43

Jéééééééé Iwik se nám ukázala :)) Ahooooojky
už se na tebe těšíme ;) Jsme to prárkrát byly s emajkou kolem vašeho novýho bydlení okouknout :) Dej vědět jak to s váma vypadá! Držím palce ať už to stěhování máte za sebou. My teď plánujeme přestavbu byt. jádra
Těhu nejsem, byla jsem ale nedopadlo to, ale už se těšíme na nový snažení ;) tak snad se nám to na jaře podaří.

Magdik … tak ať to máte za sebou. Tak dneska ti to s počasím asi moc nevyšlo, co? JJ je počasí na draka, už se nemůžu dočkat jara :) O víkendu jedu za kamoškou do Prahy, tak doufám, že bude trochu pěkně ať můžeme procházkovat po Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
6.2.08 21:14

Ahojky počasí mě nemá rádo..nebo má rozum a usoudilo že když dojdu na poštu..pošlu ty balíky tak do města už prostě chodit nemám a začlo tak šíleně lejt…že jsme to otočili a pádili směr domov…pršelo po Papcel…potom opět vysvitlo sluníčko ale už jsem se nevracela…zmokla jsem ještš jednou těsně před barákem a potom už jen svítilo sluníčko tak dobře mi tak…měli jsme vyjít později…
Jj já vím že reakce je normální..ale u nás se objevila fakt pozdě já už si mnula ruce že nás mine…no neminula…a kropenatej je řádně…tak snad to poleví..stejně ho v pátek asi budu muset jít ukázat doktroce…ten jeho ekzém na té noze se mi vůbec nelíbí…a mazání nezabírá…tak ať to máme pěkně od doktorky a má nohy pěkný…
Tak večerní kojení odbourávám asi týden…jsem tvrdá a nedám..stejně už je to spíš zvyk..a zatím se mi celkem daří..sice se kolem půlnoci vzbudí a mlaská na mě…a volá mamiš..maminka pohladí a uloží..dá čajíček ale jinak se drží…uvidíme jak dlouho…
ZTakže pádím spinkat jeho další ponocování bych dnes už nedala…tak doufám že aspoň něco nadspím..ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.2.08 22:12

Iwiku jasně že tě vezmem sebou a magdika taky, když bude chtít

Magdiku já zatím na odbourávání nočního nebo denního kojení nemám sílu a nervy,Klárka začala trohu jíst teprve začátkem ledna a trochu jíst znamená polévka v poledne a někdy večer a přes den kousek rohlíku nebo piškot a to je vše. Do vánoc byla jenom kojená i když od šesti měsíců jsem se poctivě snažila dávat příkrmy, ale byl to pokaždé boj. Nechce ani UM a ani moje mlíko z flašky, teď začala pít čisou vodu a jedině z normální flašky jako je Jupík a to mám hrneček od Aventu a já nevím co ještě. Tak zatím pořád kojím a kojím i když je fakt, že mi to zase tak moc nevadí, příjde mi to docela pohodlný. Jo a taky je to dobrý na hubnutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová