Litovel a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
28.3.08 19:58

Ahojky jj srazík byl super už se těším na další a určitě dorazíme…
Dnes jsme byli celej den ven když bylo tak krásně…teda Iwik to je rychlost s tím netem…ale aspoň nebudeš mít dlouhej absťák…tak pádím dodělat ten náš pokojíček..mladej tam stihl za 15 minut udělat neskutečný binec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
28.3.08 20:03

Teda takový hrubky…fuj…se moc moc omlouvám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.3.08 22:02

ahoj,
srazík byl super, už aby jsme se domluvily na další
já jsem dneska byla tak pracovitá :roll: uklidila jsem celý byt, vyprala a dokonce i vyžehlila a bábovku upekla asi zajdu k psychiatrovi, to u mě není normální :lol: :lol:

Iwiku pisni, jestli chceš jít v pondělí na prochajdu, je mi jedno, jestli dopoledne nebo až po o

byla jsem v pátek v Olmiku v angl. sekáču a zase jsem utrácela, Klára má nový šatičky a rifle a bundu ( jak se píše džíska :cry: ) a dneska ji hodná tetička dovezla kabelu oblečení funglovek z CA a mě nikdo nic nekoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.3.08 10:09

o víkendu bylo nááádherně ..... v sobotu jsme měli návštěvy, tak jsem lítala kolem nich. Ale nejdříve jsme dopoledne byli trochu vydělat na té naší rekonstrukci … jeli jsme do sběrných surovin dát starou plechovou linku a sporák … no a hned jsme z toho měli 300,– Kč :lol: :lol: :lol:

No a v neděli jsme šli na procházku … trochu si zakešovat, a pak jsme se stavili za našima na zahradu a tam jsme zůstali asi do půl šesté … bylo tam náááádherně. Opravili jsme plot a pak jsme si dali kafíčko a sluníčko nás hřálo … aaach

Jo a taky mi uschly 2 pračky prádla na balkoně … a tak to prádlo tak neskutečně krásně voní :potlesk:
jsem z toho jak zfetovaná … se furt usmívám jak blbeček :oops:

Vám úplně závidím teď ty kočárky … hezky prochajda na sluníčku … já tu musím dřepět v kanclu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
31.3.08 13:44

taky jsem v sobotu vyprala a dokonce i vyžehlila a teď mi na balkoně visí prádlo od včerejška a není nikdo kdo by ho posbíral

evviku máš co závidět, celý dopoledne jsme byly venku a v parku na houpačce, teď odjela s babičkou někam…nevím kam a já jdu makat a ty už jdeš za chvilku domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
1.4.08 19:33

Ahojky..jj počasíčko je paráda…škoda že se nám zítra zkazí…no uvidíme…
Jinak mi dnes zvládli poslední hexu..hurá máme klid a udělali si prochajdu..mladýmu jsem koupila sluneční brýle..je fešák…a sobě zase nic…no budu to muset napravit…ale ještě počkám…pro jistotu abych něco nekupovala zbytečně…
Tak pádím dožehlit..jste tak neuvěřitelně pilné..že mi je až hanba…nějak vůbec nestíhám jak je tak hezky..no už to vidím v létě…to budu žehlit asi po nocích…nebo nakoupím nový hadříky který se nemusí žehlit vůbec…
Emajko a jak teda???, Je tam něco???, Má cenu tam vůbec jet???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.4.08 21:24

já jsem byla v sekáču na Dobnerce, tj je na sídlišti u panorámy, naproti Delvity. Mají tam toho spoustu a pěkný a ani to není tak drahý

Magdi co jsi zjistila o tom outletu, jak jsi říkala, že si tam můžeš sama navybírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
1.4.08 21:51

Tak já mám outlet doma…je tam fůra krásnejch věcí..ale spíš na holky…a hlavně na miminka…sama jsem si nabrat mohla…ale paní dala limit aspoň odběr 35 kusů…takže mám doma pytel obblečení..dnes jsem zakoupila hvězdičky na mmb…a hned jak je připíšou dávám do alba..a snad se obchůdky jen pohrnou…jsem teda zvědavá jak to půjde…uvidíme moc rtomu nedáváme…ale doma to mám týden a něco už je prodáno i bez netu tak snad to bude dobrý…
Jinak ten Olmik jsem zatím moc nezjišťovala.....nechci něco začínat aniž bych to dokončila..tak uvidím jak dopadnu za 14 dní a potom dám raport..tohle už dodělám tohle jsem měla v plánu a kdyby ten GEORGE šel tak v tom určo budu pokračovat…měla tam teda i spoustu NEXTU ale spíš dámskýho a pidi velikosti ale tobě by to bylo…vždyť jsi kost a kůže…
Takže pokud máš něco konkrétního v merku dej vědět…jo o tomhle jsem taky už slyšela je to ten sekáček na tabuláku že jo…no taky tam budu muset přibrzdit…zítra zkouknu ten Uničov a dám vědět…jak to tam vypadá a hlavně jaký mají ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.4.08 22:37

a kde jsi to byla? já chci taky zvlášť jestli tam mají oblečení na vychrtliny, nemám co na sebe, všechno je mi velký :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.4.08 22:41

já mám na MMB nějaký věci i bez hvezdiček, ale moc to nejde. Prodala jsem toho málo, jediný co šlo hned pryč bylo nosítko, ale ráda tam nakupuju, mám přes něj i kočárek.Kolik hvězdiček jsi si koupila, taky o nich přemýšlím, třeba to pak bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
2.4.08 11:36

Já koupila na mmb..3 hvězdy uvidíme jak to půjde…je to totiž vše NOVÉ a to nejde prodávat jako nové bez hvězdiček..minimum je 3---tak uvidím zatím je mám na měsíc…tak jsem zvědavá jak to půjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.4.08 13:17

Ahojky:-)
Emajko, my sna ty jo nikdy nedomluvíme:-(, na tu prochajdu, viď
Magdiku, prosííííííííím mohla bys mi vypálit toho Tomáše??? Zaplatím samozřejmě, dííky mooc
Na MMB taky nakupuju celkem často a prodala jsem tam hromadu věcí, kočár, sedačku , ohrádku akorát to balení, to je vždycky něco na moje nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.4.08 15:34

Iwiku příští týden můžeme v pondělí a ve čtvrtek
dopoledne vyrážíme po desáté a odpoledne jak kdy, Klára má nepravidelný spaní. Tak napiš, kdy by se ti hodilo a my se přizpůsobíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.4.08 16:17

Víš co, po té dasáté to už je na mě pozdě, protože pak vařím a tak…Ale odpoledne kdykoliv, malý spí tak do 14:00 a pak můžeme až do večera trajdat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.4.08 16:19

Víš co, po té dasáté to už je na mě pozdě, protože pak vařím a tak…Ale odpoledne kdykoliv, malý spí tak do 14:00 a pak můžeme až do večera trajdat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová