Litovel a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
16.4.08 14:44

iwik telefon si značím…a určitě ti zavolám..chtěla bych to stihnout ještě před doktorem..ale víš jak to s prckem je..mám tam být na tři ale třeba dnes ještě Zbyňda chrní a nevypadá že by se mu chtělo vstávat…tak to bych ti to potom hodila až na večer…ale budu se snažit to kolem té třetí vyřídit…ono by se taky mohlo stát že večer na to potom zapomenu jak se znám.....klasika…ale pokud to ve čtvrtek nestihnu v pátek si udělám prochajdu nebo vyvětráme kolo už má být zase pěkně a tatínek chce stejně něco u fabiána…takže to je kousíček…každopádně se ti ozvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.4.08 18:40

Magdiku, díky moc seš hodná :lol:
A jak se cítíš? nebývá ti špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.4.08 09:56

Ahojte:-) Magdiku, dííky mo za toho Tomáše:-)
My jedeme zítra ráno k nám na jih, tak se tu mějte.....má být celkem hezky:-)
Dnes odpol ještě asi půjdu a prckem chvíli na hřiště, taky kdyby jste běkterá chtěla taky, dejte vědět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
19.4.08 07:06

Iwik tak hlavně že jde…jsem ho totiž ani nevyzkoušela…a malý mu se líbí..hned jak dojedeme ze srazíku tak ti vypálím toho dalšího doufám že nezapomene…jí to ještě připomenu a budu ji bombardovat sms…no dnes to vypadá na hnus…ale tatínek nám včera přišel s nějakou mrchoud omů…má 38 a leží jako lata…bolí ho záda tak doufám že to nic nebude a neskočí to na nás a mi budeme moct v pátek odfičet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.4.08 22:02

ahoj,
jenom vám chci ukázat, kde jsme dneska byli www.zahradnizeleznice.cz  

Iwiku chceš katalog Avonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
21.4.08 12:23

Teda emajko hned jdu kuknout kde že to je…a naplánovat krásný výlet…tohle se bude malýmu moc líbit…tu dnes opět lítá s vláčky…a houká jako o závod…tohle by byla naprosto úžasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
21.4.08 12:57

Klárka z nich byla taky nadšená, chystám se s ní na Červenku na nádraží, ještě neviděla opravdovej vlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
21.4.08 14:17

JJ vláčky jsou dobrý..jen teda teď momentálně červenský nádraží je dost hrozný dělá se tu jako o život…a včera tam bylo šílenýho bahna…ale vlaky jsou dobrý..jsme si s manžílkem říkali že by jsme jen na otočku jeli do Olomouce a zpět…ale te´d z těma výlukama je to naprd tak ještě chvilku počkáme…a uvidíme ..
 http://rodina.cz/…g_4019_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
21.4.08 15:15

krásná fotečka
mě zase napadlo jet z Červenky vlakem do Litovle
a jak se máš těhulinko, je ti dobře, nezvracíš, nebo nějaké jiné těhotenské radosti? já nic z toho neznám, mě bylo celou dobu moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.4.08 21:12

Emaj, přidávám se k cestě vlakem:-)), malý je z toho vždycky u vytržení, když se může svést ve vlaku:-)
Jo a katalog chci, kdy bude? nebo už je?Potřebuju nutně řasenku..
Magdiku, hezká fotka:-))

Jinak jsem byli celý víkend na jihu, Matyáš ani nechtěl jet domů…tak byl tam zvyklý od mala no, ale už je v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.4.08 23:29

Iwik katalog ti hodím ráno do schránky, jedu přezouvat auto a pak za kámoškou.
na vlak se domluvíme, můžeme klidně hned ve čtvrtek odpoledne
jsem se hned mrkla a jede to 14.32,14.57,15.59 z nádraží u autobusáku
jsem si říkala, že bych kočár zamkla na nádraží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.4.08 22:14

Ahojky jdu se na týden rozloučit..zítra pádíme s malým na dovču se stejně starejma prckama…tak doufám že nám to počásko vyjde a mi si to užijeme..jen doufám že malej bude ráno fit…se mi večer nějak nezdál a mi vážně odjedeme…takže hned jak se vracím hlasím nějaký srazík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.4.08 12:30

Ahoj,
Emaj, nechceš jít odpol. na hřiště? Já tam s prckem budu, tak tam dojdi, jestli budeš mít čas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.5.08 22:04

ahoj,
jsem nás chtěla jenom posunout kousek nahoru

magdiku už jsi zpátky? zae by jsme tě chtěly vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.5.08 10:58

Ahojky…mi nakonec nikam ani nevyjeli…jsme totiž padli nemocí..napřed malej potom já…a střídavě si to přehazovali..ale už jsme dobří já sice stále rýmu,ale té se asi hned tak nezbavím…takže klidně můžeme někam vyrazit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová