Litovel a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
10.4.08 12:32

ahojky,

Magdik … se nedá nic dělat … příště to vyjde ;)

Emajko … žeby si Klárka už vybrala své povolaní „kosmetička podlahových krytin“ :)) … máš doma veselo

Iwik, já nepřijdu … jedu k tomu MUDr. na 15:30 a nevím kdy se vrátím … škoda … ale šla bych hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.4.08 12:55

Čau, dnes je náááádherně co…my jsme s prckem nachlazení, tak nic moc, ale hroečku nemáme, tak normálně chodíme ven, dkyž je tak krásně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.4.08 14:47

Iwik mi taky chodíme ven a z nosu nám teče…ale doma bych s ním asi nevydržela když jen rýmuje…tak to moc neřeším toho se stejně neubráním a doma by to bylo na palici…
Tak dnes jsme si udělali výlet do Litovle …rychlá akce…šup na kafe do kočky…dobrá zpráva..bude pískoviště a klouzačka…takže příéště to už vidím na tepláky…maminka si polítala co potřebovala a domů jsme došli něco kolem jedné..mladej vytuh v kočárku ale doma se probral tak řekl že chce jen hají tak putoval do postýlky a ještě chrupe..klasika..jak jinak taky že…tak až se vychrupe bude opět vysazen na dvorek aby v noci pěkně spinkal a nechal mamiku odpočinout..po týdnu jsme konečně ve fázi jednoho nočního kojení..hurá tak ještě vydržet a nedat se ukacet..
zítra pokud bude teplo tak půjdeme na fotbálek na makrelku…tak už se moc těšíme..tak zatím a večer ještě kuknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
11.4.08 21:57

magdik fotbálek a makrelka je u vás na července? dala bych si dobrou rybičku :lol: že ny jsme s Klárkou dorazily, táta nám snad poskládá ten nový kočárek, byly jsme si pro něj na poště tak už ho končně máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.4.08 11:18

Jj tady na Července,ale je tu dnes taková kosa že si asi nechám zajít chuť…ale kdyby jsi chtěla tak první várka rybiček bude kolem půl 4…ale chce to být tam už kolem třetí…minule šly šíleně na dračku a první várka se na nás vůbec nedostala…no i když dnes v takové kose…tam těch lidí určitě nebude tak moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.4.08 21:00

Ahoj, tak jak dopadly makrely?? Já mám takovou rýmu, že ani nemám chuť a tak bych si dala, byli jsme dnes v tom OL, ale do cirkusu ná nepustili až zítra, tak jsme chvíli na kolotočích a pak jsme zajeli do toho CCC a koupilas jsem prckovi tenisky na písek za 150, no nekup to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.4.08 12:53

proč vás nepustili do cirkusu?
my jsme na makrelách nebyli, se mi zdálo že je hnusně a nic se mi nechtělo, vyjela jsem s malou až odpoledne na chvilku na houpačku, jsem celej víkend nějaká shnilá :lol: doma je bordel jak v tanku a nechce se mi to uklízet, jenom peru, to za mě dělá pračka, ale kdo to bude žehlit je mi fakt záhadou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.4.08 20:34

tady se mnou nikdo nemluví ?

evvik lístky na Team stojí 350,–. Tak nevím, přemýšlím jestli je to moc, nebo jestli jsem ochotná to dát.

Když bude zítra pěkně, co tak společná procházka nebo hřiště. Dneska jsem na to u nás ani nedojely, Klára to ceslou z Penny zalomila, tak jsem ji dala k babičce na zahradu a šla na kafe.
Přišel leták z CA, zase jsou tam krásný věci na dětičky. Minule jsem jela až v pátek a neměli už vůbec nic, tentokrát to zkusím hned ve středu ( to je začátek platnosti letáku) a jsem zvědavá jestli tam něco bude.

jdu žehlit pá pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.4.08 06:31

ahojik,

no ty lístky ještě proberem, taky přemyšlím, zda to dám ;)

No a kdyby dneska bylo hezky, tak se můžeme domluvit … i když potřebuju umýt ta okna :roll: … si písneme ju? Já bych stejně mohla až po práci

jé ty jsi měla včera žehlící večer? … nebudeš tomu věřit, ale já taky žehlila, ale zvládla jsem toho tak půlku. No hodinu jsem u toho stála a pak už mě to přestalo bavit … takže dneks adruhá várka.
Já jsem totiž asi cca 14 dní opravovala žehlící prkno :oops: , no a když jsem jej v neděli spravila, tak už mi došly výmluvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
15.4.08 12:19

Ahojky…tak mi si včera užili počasíčka a snad užijeme i dnes…
teda emajko říkáš leták z cáčka jo??,no nám nic nechodí tak se ani jaksi nechytám že bych mohla něco nakoupit…ale určo bych něco potřebovala…jako správná maminka …
jinak se nám kvapem blíží týden bez tatínka a kecání s holkama…už se na to těším…
tak jsem ko..tak si jdu natáhnout..večer pokud neumřu a bude chvilka určo nakuknu..včera mi bylo tak zle že jsem šla spát už po 9-…a ani nekoukla na zoufalky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.4.08 12:52

hmmmm, tak to vypadá, že odpoledne z prochajdy či z hřiště nic nebude … pěkně se tu zatahuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.4.08 18:50

Ahoj, magdiku prosím tě já tě hrozně otravuju vím, ale moihla bys mi vypálit toho Tomáše, jsem ochotná si pro to i dojet…kujuuuu :lol:
Emaj, a co takhle hřiště zítra pokud nebude hnusně??
A samozřejmě zdravím i Evvika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.4.08 22:14

zítra jsem v olmiku, ale ve čtvrtek můžem, má být už pěkně

dneska jsem byla s malou od jedné hodiny venku, chvíli jsme jezdily, pak zase ťapala a já myslela že bude spát. Vypadala na usnutí už když jsme vyrážely z domu. Ještě jsem si brala knížku. Do čtyř jsem s ní jezdila jak trubka a usnula až u babičky a já se tak těšila na kafe a knížku v parku u rybníka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.4.08 11:40

Iwik a máte dvd..co čte formát avi???
Jen kvůli vypálení abych ti to mohla vypálit…pokud jo tak ti to ve čtvrtek hodím…jedu na kontrolu a k babičce tak přibrzdíme i u vás a hodíme ti to…aby se mohl maty koukat…nám se te´d líbí i pan včelka…celej den včera lítal a volal bzzzzzzzzzzz …fakt se jim to povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.4.08 13:49

magdi, nemáme, ale budu mu to pouštět na pc, zatím :lol:
Jéé to budeš moooooc hodná díííííííky…napíšu ti tel č. 736726515…jen me prozvon a já ti zavolám a navedu..a kdy asi tak pojedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová