Litovel a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
19.3.08 18:22

právě že net mít nebudu asi 14 dní, než to zapojí..Emajko napsala jsem ti vzkazík, Tak ve středu ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.3.08 16:33

včera jsme to domluvily s Evou, může až odpoledne po práci ( to je ta nevýhoda pracujících) takže ve středu 27.3. v 15.00 v kavárně Modrá kočka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.3.08 16:47

Ahojky…nestíháme nestačíme ale dorazíme..pokud budeme fit tak jsme ve tři u kočky jako na koni…
Je toho nějak hodně…mladýmu stále lezou zuby…ach jo příde mi jako bych ji měl snad 50 a ne jen 16…a v úterý jsme měli 18 měsíční prohlídku…samo že hexu jsme nedostali protože mladej teplůtkuje takže budeme muset znovu…ach jo…a zítra jsem měla mít srazík s kamarádkou s Prahy která dojede do Olmiku ale mladej není stále fit a ve formě a tak se mi ho nechce nikam tahat tak budeme sedět doma…uvidíme jak to bude vypadat ráno…takže ve středu se na vás už moc těším …
jduvysvobodit dědu mladej se na něj nalepil jen ho slyšel přijít…zatím ahojky
Emajko moc děkuji za meilík… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.3.08 09:56

Sice nevím, kde je modrá kočka, ale do středy to zjistím.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.3.08 09:59

A prosím vás, připravte se, že mám hyperaktivní a dost divoké a neposlušné dítě, tak aby jste pak nedivily :roll: až tam bude vyvádět spí kusy a když dostane občas přes zadek..jinak to s ním nejde :lol: tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
21.3.08 11:25

Ahojky…tak ještě malej detail…středa je 26??
takže to platí a Iwik restaurace modrá kočka…jak nejlíp tě tam nasměrovat…
dojdeš na náměstí a pod radnicí je průchod…tím projdeš dávej pozor na holuby hajzlíci jsou jich tam mraky…a dojdeš na most.....tam se dáš doprava..je tam restaurace U mlýna či jak se jmenuje teď a vedle je kavárna Modrá kočka…je to v ulici u Kostela…poblíž je videopůjčovna,prodejna s podlahama…vzorková, a v té ulici je i Nová lékárna…snad to aspoň trošku pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.3.08 12:37

Přejeme krásné Velikonoce..
http://nd.blog.cz/…53851675.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.3.08 14:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.3.08 14:58

chtěla jsem vložit obrázek a se mi nepovedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.3.08 08:08
emajka píše:

myslíš tento? ;) jsem si dovolila opravit :oops: doufám, že se nebudeš zlobit

holky tak dneska se na vás těším …

chjo mám tady kontrolu ze sociálky, paní vypadá dobře, i zavtipkovala, tož uvidíme jak to dopadne … je zavřená ve vedlejším kanclu a furt něco odškrtává … asi toho dneska moc neudělám … jsem napnutá jak kšandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.3.08 09:10

co jsi tam umazala nebo přidala?
ať to příště umím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.3.08 11:12

no jenom jsem ten link obráku vložila mezi

takže by to mělo být jo a musí to být bez mezer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
26.3.08 11:24

Ahojky já se na vás taky moc těším…jen doufám že mládě nebide mít opět spací deficit..včera vstával až kolem půl 4.....ale snad to dnes bude lepší a mi dorazíme…tak odpoledne ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.3.08 12:18

Čau holky, tak už mám konečně zase net :lol: :lol: …Jinak srazík byl super!!! Jste všechny moc fajn:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.3.08 12:31

ahojky, zrovna nakukuju jestli je tu něco nového, a koukám, že Iwik už má připojení :) skvělé

jj srazík byl super … tak doufám, že nezůstane jen u jednoho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová