Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
právě že net mít nebudu asi 14 dní, než to zapojí..Emajko napsala jsem ti vzkazík, Tak ve středu ahoj
včera jsme to domluvily s Evou, může až odpoledne po práci ( to je ta nevýhoda pracujících) takže ve středu 27.3. v 15.00 v kavárně Modrá kočka
Ahojky…nestíháme nestačíme ale dorazíme..pokud budeme fit tak jsme ve tři u kočky jako na koni…
Je toho nějak hodně…mladýmu stále lezou zuby…ach jo příde mi jako bych ji měl snad 50 a ne jen 16…a v úterý jsme měli 18 měsíční prohlídku…samo že hexu jsme nedostali protože mladej teplůtkuje takže budeme muset znovu…ach jo…a zítra jsem měla mít srazík s kamarádkou s Prahy která dojede do Olmiku ale mladej není stále fit a ve formě a tak se mi ho nechce nikam tahat tak budeme sedět doma…uvidíme jak to bude vypadat ráno…takže ve středu se na vás už moc těším …
jduvysvobodit dědu mladej se na něj nalepil jen ho slyšel přijít…zatím ahojky
Emajko moc děkuji za meilík… ![]()
A prosím vás, připravte se, že mám hyperaktivní a dost divoké a neposlušné dítě, tak aby jste pak nedivily
až tam bude vyvádět spí kusy a když dostane občas přes zadek..jinak to s ním nejde
tak pááá
Ahojky…tak ještě malej detail…středa je 26??
takže to platí a Iwik restaurace modrá kočka…jak nejlíp tě tam nasměrovat…
dojdeš na náměstí a pod radnicí je průchod…tím projdeš dávej pozor na holuby hajzlíci jsou jich tam mraky…a dojdeš na most.....tam se dáš doprava..je tam restaurace U mlýna či jak se jmenuje teď a vedle je kavárna Modrá kočka…je to v ulici u Kostela…poblíž je videopůjčovna,prodejna s podlahama…vzorková, a v té ulici je i Nová lékárna…snad to aspoň trošku pomohlo…
emajka píše:
myslíš tento?
jsem si dovolila opravit
doufám, že se nebudeš zlobit
holky tak dneska se na vás těším …
chjo mám tady kontrolu ze sociálky, paní vypadá dobře, i zavtipkovala, tož uvidíme jak to dopadne … je zavřená ve vedlejším kanclu a furt něco odškrtává … asi toho dneska moc neudělám … jsem napnutá jak kšandy
no jenom jsem ten link obráku vložila mezi
takže by to mělo být jo a musí to být bez mezer
Ahojky já se na vás taky moc těším…jen doufám že mládě nebide mít opět spací deficit..včera vstával až kolem půl 4.....ale snad to dnes bude lepší a mi dorazíme…tak odpoledne ahojky
Čau holky, tak už mám konečně zase net
…Jinak srazík byl super!!! Jste všechny moc fajn:-)
ahojky, zrovna nakukuju jestli je tu něco nového, a koukám, že Iwik už má připojení
skvělé
jj srazík byl super … tak doufám, že nezůstane jen u jednoho ![]()