Litovel a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
5.11.07 13:44

ahooooooooooooooooooojky,

omlouvám se, ale nějak jsem nestíhala … práce jak na kostele.

K tomu jsem měla ještě audit a další věci… uf, teď budu mít chvilku klídeček, ale pak zase výplaty :roll:

Co jste dělali o víkendu? A jaký bylo plavání?
My jsme oslavovali 50tiny alešových rodičů :D bylo dobře
Tím pádem jsem doma nic neudělala, takže to musím dohnat přes týden.

Jinak ve středu jsme objednaní na první konzultaci na genetice … tož jsem zvědavá jaký to bude.

Jsem přemýšlela, že pokud do toho nic nepřijde a vy byste měly s Klárkou čas, tak bychom mohly zase vyrazit na prochajdu :wink:

Já jdu ještě chvilku něco dělat a pak domů a uklízet a prát a žehlit :cry:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.11.07 14:37

ahojky,
plavání je super vždycky, kdyby jsi měla někdy v pátek volno, můžeš jít klidně s náma

víkend byl ve znamení otročiny u PC, je konec měsíce a já chudinka :roll: musím makat

na prochajdu s tebou půjdeme moc rády, ale můžeme jenom v úterý a ve středu, ale to nemůžeš zase ty.
Můžeš jít i dřív než o půl čtvrté? teď už je brzo tma a zima, tak by bylo fajn vyrazit aspoń o hodinku dřív.
zítra dopoledne se nedostanu k PC tak pošly SMS jestli jdeš s náma nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.11.07 15:19

já můžu zítra kolem 14:45 … dělám do půl třetí, tak abych aspoň stihla dojít z práce k budce;)

chjo bych měla dma uklízet a takový ty věci a vůbec s mi do toho nechce :roll:

asi si ještě uvařím čajík a u toho si udělám harmonogram prací :wink:

A. je prej nějakej nachlazenej … to zase bude … není nic horšího než nemocnej chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.11.07 22:59

uf, tak už mám říjnový papíry hotový, zítra to ještě hodím na pojišťovny a za měsíc znovu :lol:

Klárka má ráda chleba a krade koláče
vysvětlím
držela jsem ji na ruce a v druhé jsem měla koláč a ona se normálně nadrzo natáhla a kus si utrhla, ne že by ho jedla, je to přece jídlo..
večer jsem měla chleba s pomazánkou,chytla mě za ruku ( dost surově, něžná holčička to fakt není) a přitáhla si ho. Pomazánku jsem jí nedala ale kus kůrky v ní zahučel a dneska večer zase..
jo a omylem vypila trochu šťávy z jablek a mrkve, ale to byl asi fakt omyl, protože dneska to už nechtěla

Klárčin jídelníček vypadá asi takto
mlíko
chleba
kukuřičný křupky
sunarky
občas omylem a pod nátlakem zelenina a ovoce

aktuální míry 68cm a 7590g

byla jsem na kosmetice na náměstí a je dost dobrá a nepřišla mi ani moc drahá, ale nevím jaký ceny jsou v Litovli normální

jak jste dopadli v poradně, teda jestli se ti o tom chce mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.11.07 06:32

Ahojky

Klarčin jidelníček :lol: :lol: :lol: :lol: dost dobrej, ale neboj zlepší se to. To neteř, když ji dáš namazanej chleba maslem a se salámem (musí mít to co máme my), tak nejprve vyndá vedle salám a pak dloube prstíčkem máslo :wink: Ale pokud jí to nedáš, i když víš, že to nesní, tak spustí řev.

No na genetice jsme dopadli, že zase nic nevíme. Dr. se nás pořád na něco ptala a přitom si malovala kolečka a čtverečky. Vysvětlila nám chromozomy a jak by to mělo fungovat, a že kvůli tomu potřebují naši krev. Pak nám řekla, že mámě čekat na pozvánku na odběr krve a že to může trvat i 2 měsíce :cry: takže teď jsme ve fázi čekání.

Včera jsem nebyla v práci … byla jsem opět v olmiku … měla jsem volno :wink:

Kde na náměstí je ta kosmetika a kolik přesně jsi zaplatila? ať ti můžu srovnat ceny …

Užijte si dneska bazen … já musím makat, dělám výplaty a to se nezastavím :roll: a o víkendu jedeme pryč, kamsi na chatu, tak uvidíme jaký to tam bude, se mě tam moc nechce, ale co už :wink:

tak papapapa a dofám, že nám příští týden vyjde ta prochajda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.11.07 21:58

ahoj, já ti závidím , že někam jedeš
dneska mám nějakou depku z toho jak furt sedím doma, Petr šel na večírek firmy od které cosi nakupují tak jsem sama a bojuju se smíšenýma pocitama
na jdednu stranu chápu, že se taky potřebuje odreagovat, ale na druhou mě štve, že já zase nic
malá je na mě ( teda na prsu) závislá a z flašky nechce, tak nikam nemůžu :cry:
koupila jsem jí další hrneček, teď od Aventu :o
vlezla jsem do Šárky a odcházela o 1000,– lehčí. Krom hrnku jsem ještě koupila moc pěkný oblečení :lol: (něco dostane pod stromeček a něco na narozeniny)
vůbec netuším co jí mám koupit k vánocům. Hraček má spoustu a stejně z toho ještě nemá rozum. Mám pro ni autíčko, kámoška velkou hadrovou panenku, naši vkládačku ale dál nevím a 2 měsíce po vánocích má narozeniny :wink:
co kupovali neteři?, poraď

kosmetika je na náměstí v tom rožáku, jde se tam stejným vchodem jak do anglickýho sekáče a platila jsem 350,– za vyčištění,masáž, úpravu obočí a depilaci kníru :P

v pondělí je lampičkový průvod, vyráží se v 17.00 od MK, Klárka z toho sice nic moc mít nebude, ale když by bylo trochu slušně, tak bych šla, můžeš se přidat, ale ještě to není jistý, potřebuju se domluvit k doktorce na nějaký vyšetření a nevím kdy bude mít čas
v pondělí se ozvu

kde jste byli na genetice?

jsem se nějak rozepsala, tak sorry :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.11.07 12:43

ahojky, škoda že jsem nebyla v pátek domy, když jsi depkovala. Hned bych přišla a zkusila bych ji zahnat … příště piš volej a něco s ní uděláme.

Na ten průvod mi to dnes nevyjde … jdeme k A. rodičům. Jeho taťka má narozky. I když oslava už byla před 14 dny společně s paní :wink: Tak jdeme na něj juknout a potřást rukou …

Jinak o Vanocích mi ani nemluv … nemám vůbec nic, ale vůbec nic a hlavně i nápady došly. No ony vlastně letos ani ještě nedorazily :lol:
Naši teď neteřince koupili kuchyňku … já jsem ji loni koupila takovej nafukovací válec, teď ne něm pěkně řádí, když přijede. Letos jí chci koupit nějakou knížečku a taky jsem viděla v avonu a nebo v oriflamu takové pěkně micí rukavice ve tvaru zviřátek … no vidíš na to se musím juknout, kde to mám abych to stihla objednat :roll: Tak yjsem měl v plánu jí koupit tabuli na malování v Ikei, ale to asi už neprojde, protože A. nechce pro jet to Brna. Tak nevím jestli jsem ti pomohla.

Kosmetika … tak ta cena je taková průměr … já u prví kosmetičky platila cca 400 a tu druhé(která teď skončila) jsem platila cca 200. Takže ta cena není špatná. Popřemýšlím, jestli ji neprůbnu taky :wink:

Tak já zase jdu něco pracovat … papa

PS: pěknej metřík máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.11.07 12:46

jo a genetika … jmenovalo se to Poradna pro geneticky rizikové rodiny, v Olomouci na Čajkovského ulici (mezi paneláky u OBI) MUDr. Šantavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.11.07 13:51

taky jsem si s mětříkem hrála v pátek do noci

na průvod nepůjdem, je hnusně a večer už bude kosa
vyrazíme akorát na družstvo a domů
představ si, že mám podle nich přeplatek na nájmu, ale vůbec netuším kde k tomu přišli. radši se jdu zeptat než tu složenku vyberu, nerada bych to před vánocema zase vracela

když bude trochu pěkně, půjdeš s náma ve středu na procházku a na zákusek?

zítra nemůžem, jedeme do Olmika a ve čtvrtek má Petr volno, chce jet do
Brna do Kiky a já nevím kam ještě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.11.07 06:12

jj na procházku i zákusek bych šla … takže počítám se středou, když bude slušně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.11.07 21:52

tak jsme včera byli v Brně… mám rýmu jak trám a Klára se v Kice 3× pos..la , fakt super výlet :lol:

dneska přijel Petr z práce s horečkou, tak je u nás veselo
dítě řve v ložnici a v obýváku sténá chlap
a pak si jednu nedej :P

• Citovat
  • Upravit
225
16.11.07 21:58

to jsem já ten anonym, nějak jsem se nepřihlásila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
19.11.07 08:02

ty jo, tak to ti vůbec nezávidím

posílám hodně sil, ať to vydržíš a Petr ať se rychle uzdraví :wink:

V sobotu jsme na vás myslela, že jste na tom výletě, a koukám moc se nevydařil, to je mi líto :(
V neděli jsem dopoledne uvažovala, že bych ti odpolko brnkla na prochajdu … ale pak když jsem věšela prádlo, jsme řekla, že nikam nejdu :roll:
a taky jsem měla uklízecí den … dopoledne vaření a odpoledne jsem se teda pak rozhodla, že budu uklízet, když se mi ven nechce :wink:

Jinak jsem si objednala ty vzorky vlny, jsem zvědavá co přijde, na stránkách vypadaly ty vlny mooc hezky :D pak ti řeknu jak jsem dopadla

jdu makat, nechce se mi, ale musím
papa a drž se, kdyby něco volej SOS

PS: prosím ještě ten receptík na musli, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.11.07 21:34

tak jsem to asi přežila, horečku už nemá ( měřil se každý 2 hodiny :P )
v neděli jsem nevylezla ani na krok, malou jsem půjčila babičce
teda ty jseš tak pracovitá, pořád uklízíš, taky mám pocit, že nedělám nic jinýho
byla jsem v Olympii a koupila jsem si sukni, krááásnou, i když teď přemýšlím kam v ní budu chodit, no do 17.12. ji můžu vrátit jo a taky jsem Petrovi koupila velikánskou čokoládu, ale dostane ji až příští pondělí
máme totiž výročí svatby. Nevíš jestli 3 roky už jsou nějak pojmenovaný?

recept na musli 0,5 kg ovesných vloček
1 slazené mléko
2 dcl kokosu
1 dcl oleje

zamíchat, vysypat na dobře vymaštěný plech a péct 15-20 minut, až to trochu zhnědne. Občas to prohrábnout
ke konci přidat rozinky
dávka je na 2 plechy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.11.07 09:43

díky za receptík, určitě vyzkouším

jj, když je chlap nemocnej, je to hrůza a děs. Já vždycky trpím, jak oni hned umírají :lol: :lol:

3 roky … tak to nevím, asi nee

Sukni … jé taky bych si chtěla nějakou koupit. Zítra asi pojedeme na nákupy, ještě nějaký dolaďování vánoc a možná i něco na sebe :wink: Tak třeba si taky nějakou vyhlídnu. No a kam ji nosit … no přece ke kočce na kafíčko a zákusek ;)

Já dneska trpím, dostala MS, ale mám z ní radost ;) už jsem se bála, že na ní budu muset čekat těch 6neděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová