Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahooooooooooooooooooojky,
omlouvám se, ale nějak jsem nestíhala … práce jak na kostele.
K tomu jsem měla ještě audit a další věci… uf, teď budu mít chvilku klídeček, ale pak zase výplaty ![]()
Co jste dělali o víkendu? A jaký bylo plavání?
My jsme oslavovali 50tiny alešových rodičů
bylo dobře
Tím pádem jsem doma nic neudělala, takže to musím dohnat přes týden.
Jinak ve středu jsme objednaní na první konzultaci na genetice … tož jsem zvědavá jaký to bude.
Jsem přemýšlela, že pokud do toho nic nepřijde a vy byste měly s Klárkou čas, tak bychom mohly zase vyrazit na prochajdu ![]()
Já jdu ještě chvilku něco dělat a pak domů a uklízet a prát a žehlit ![]()
papa
ahojky,
plavání je super vždycky, kdyby jsi měla někdy v pátek volno, můžeš jít klidně s náma
víkend byl ve znamení otročiny u PC, je konec měsíce a já chudinka
musím makat
na prochajdu s tebou půjdeme moc rády, ale můžeme jenom v úterý a ve středu, ale to nemůžeš zase ty.
Můžeš jít i dřív než o půl čtvrté? teď už je brzo tma a zima, tak by bylo fajn vyrazit aspoń o hodinku dřív.
zítra dopoledne se nedostanu k PC tak pošly SMS jestli jdeš s náma nebo ne?
já můžu zítra kolem 14:45 … dělám do půl třetí, tak abych aspoň stihla dojít z práce k budce;)
chjo bych měla dma uklízet a takový ty věci a vůbec s mi do toho nechce ![]()
asi si ještě uvařím čajík a u toho si udělám harmonogram prací ![]()
A. je prej nějakej nachlazenej … to zase bude … není nic horšího než nemocnej chlap
uf, tak už mám říjnový papíry hotový, zítra to ještě hodím na pojišťovny a za měsíc znovu ![]()
Klárka má ráda chleba a krade koláče
vysvětlím
držela jsem ji na ruce a v druhé jsem měla koláč a ona se normálně nadrzo natáhla a kus si utrhla, ne že by ho jedla, je to přece jídlo..
večer jsem měla chleba s pomazánkou,chytla mě za ruku ( dost surově, něžná holčička to fakt není) a přitáhla si ho. Pomazánku jsem jí nedala ale kus kůrky v ní zahučel a dneska večer zase..
jo a omylem vypila trochu šťávy z jablek a mrkve, ale to byl asi fakt omyl, protože dneska to už nechtěla
Klárčin jídelníček vypadá asi takto
mlíko
chleba
kukuřičný křupky
sunarky
občas omylem a pod nátlakem zelenina a ovoce
aktuální míry 68cm a 7590g
byla jsem na kosmetice na náměstí a je dost dobrá a nepřišla mi ani moc drahá, ale nevím jaký ceny jsou v Litovli normální
jak jste dopadli v poradně, teda jestli se ti o tom chce mluvit
Ahojky
Klarčin jidelníček
dost dobrej, ale neboj zlepší se to. To neteř, když ji dáš namazanej chleba maslem a se salámem (musí mít to co máme my), tak nejprve vyndá vedle salám a pak dloube prstíčkem máslo
Ale pokud jí to nedáš, i když víš, že to nesní, tak spustí řev.
No na genetice jsme dopadli, že zase nic nevíme. Dr. se nás pořád na něco ptala a přitom si malovala kolečka a čtverečky. Vysvětlila nám chromozomy a jak by to mělo fungovat, a že kvůli tomu potřebují naši krev. Pak nám řekla, že mámě čekat na pozvánku na odběr krve a že to může trvat i 2 měsíce
takže teď jsme ve fázi čekání.
Včera jsem nebyla v práci … byla jsem opět v olmiku … měla jsem volno ![]()
Kde na náměstí je ta kosmetika a kolik přesně jsi zaplatila? ať ti můžu srovnat ceny …
Užijte si dneska bazen … já musím makat, dělám výplaty a to se nezastavím
a o víkendu jedeme pryč, kamsi na chatu, tak uvidíme jaký to tam bude, se mě tam moc nechce, ale co už ![]()
tak papapapa a dofám, že nám příští týden vyjde ta prochajda
ahoj, já ti závidím , že někam jedeš
dneska mám nějakou depku z toho jak furt sedím doma, Petr šel na večírek firmy od které cosi nakupují tak jsem sama a bojuju se smíšenýma pocitama
na jdednu stranu chápu, že se taky potřebuje odreagovat, ale na druhou mě štve, že já zase nic
malá je na mě ( teda na prsu) závislá a z flašky nechce, tak nikam nemůžu ![]()
koupila jsem jí další hrneček, teď od Aventu ![]()
vlezla jsem do Šárky a odcházela o 1000,– lehčí. Krom hrnku jsem ještě koupila moc pěkný oblečení
(něco dostane pod stromeček a něco na narozeniny)
vůbec netuším co jí mám koupit k vánocům. Hraček má spoustu a stejně z toho ještě nemá rozum. Mám pro ni autíčko, kámoška velkou hadrovou panenku, naši vkládačku ale dál nevím a 2 měsíce po vánocích má narozeniny ![]()
co kupovali neteři?, poraď
kosmetika je na náměstí v tom rožáku, jde se tam stejným vchodem jak do anglickýho sekáče a platila jsem 350,– za vyčištění,masáž, úpravu obočí a depilaci kníru ![]()
v pondělí je lampičkový průvod, vyráží se v 17.00 od MK, Klárka z toho sice nic moc mít nebude, ale když by bylo trochu slušně, tak bych šla, můžeš se přidat, ale ještě to není jistý, potřebuju se domluvit k doktorce na nějaký vyšetření a nevím kdy bude mít čas
v pondělí se ozvu
kde jste byli na genetice?
jsem se nějak rozepsala, tak sorry
![]()
ahojky, škoda že jsem nebyla v pátek domy, když jsi depkovala. Hned bych přišla a zkusila bych ji zahnat … příště piš volej a něco s ní uděláme.
Na ten průvod mi to dnes nevyjde … jdeme k A. rodičům. Jeho taťka má narozky. I když oslava už byla před 14 dny společně s paní
Tak jdeme na něj juknout a potřást rukou …
Jinak o Vanocích mi ani nemluv … nemám vůbec nic, ale vůbec nic a hlavně i nápady došly. No ony vlastně letos ani ještě nedorazily ![]()
Naši teď neteřince koupili kuchyňku … já jsem ji loni koupila takovej nafukovací válec, teď ne něm pěkně řádí, když přijede. Letos jí chci koupit nějakou knížečku a taky jsem viděla v avonu a nebo v oriflamu takové pěkně micí rukavice ve tvaru zviřátek … no vidíš na to se musím juknout, kde to mám abych to stihla objednat
Tak yjsem měl v plánu jí koupit tabuli na malování v Ikei, ale to asi už neprojde, protože A. nechce pro jet to Brna. Tak nevím jestli jsem ti pomohla.
Kosmetika … tak ta cena je taková průměr … já u prví kosmetičky platila cca 400 a tu druhé(která teď skončila) jsem platila cca 200. Takže ta cena není špatná. Popřemýšlím, jestli ji neprůbnu taky ![]()
Tak já zase jdu něco pracovat … papa
PS: pěknej metřík máš
jo a genetika … jmenovalo se to Poradna pro geneticky rizikové rodiny, v Olomouci na Čajkovského ulici (mezi paneláky u OBI) MUDr. Šantavá
taky jsem si s mětříkem hrála v pátek do noci
na průvod nepůjdem, je hnusně a večer už bude kosa
vyrazíme akorát na družstvo a domů
představ si, že mám podle nich přeplatek na nájmu, ale vůbec netuším kde k tomu přišli. radši se jdu zeptat než tu složenku vyberu, nerada bych to před vánocema zase vracela
když bude trochu pěkně, půjdeš s náma ve středu na procházku a na zákusek?
zítra nemůžem, jedeme do Olmika a ve čtvrtek má Petr volno, chce jet do
Brna do Kiky a já nevím kam ještě ![]()
jj na procházku i zákusek bych šla … takže počítám se středou, když bude slušně
tak jsme včera byli v Brně… mám rýmu jak trám a Klára se v Kice 3× pos..la , fakt super výlet ![]()
dneska přijel Petr z práce s horečkou, tak je u nás veselo
dítě řve v ložnici a v obýváku sténá chlap
a pak si jednu nedej ![]()
ty jo, tak to ti vůbec nezávidím
posílám hodně sil, ať to vydržíš a Petr ať se rychle uzdraví ![]()
V sobotu jsme na vás myslela, že jste na tom výletě, a koukám moc se nevydařil, to je mi líto ![]()
V neděli jsem dopoledne uvažovala, že bych ti odpolko brnkla na prochajdu … ale pak když jsem věšela prádlo, jsme řekla, že nikam nejdu ![]()
a taky jsem měla uklízecí den … dopoledne vaření a odpoledne jsem se teda pak rozhodla, že budu uklízet, když se mi ven nechce ![]()
Jinak jsem si objednala ty vzorky vlny, jsem zvědavá co přijde, na stránkách vypadaly ty vlny mooc hezky
pak ti řeknu jak jsem dopadla
jdu makat, nechce se mi, ale musím
papa a drž se, kdyby něco volej SOS
PS: prosím ještě ten receptík na musli, díky
tak jsem to asi přežila, horečku už nemá ( měřil se každý 2 hodiny
)
v neděli jsem nevylezla ani na krok, malou jsem půjčila babičce
teda ty jseš tak pracovitá, pořád uklízíš, taky mám pocit, že nedělám nic jinýho
byla jsem v Olympii a koupila jsem si sukni, krááásnou, i když teď přemýšlím kam v ní budu chodit, no do 17.12. ji můžu vrátit jo a taky jsem Petrovi koupila velikánskou čokoládu, ale dostane ji až příští pondělí
máme totiž výročí svatby. Nevíš jestli 3 roky už jsou nějak pojmenovaný?
recept na musli 0,5 kg ovesných vloček
1 slazené mléko
2 dcl kokosu
1 dcl oleje
zamíchat, vysypat na dobře vymaštěný plech a péct 15-20 minut, až to trochu zhnědne. Občas to prohrábnout
ke konci přidat rozinky
dávka je na 2 plechy
díky za receptík, určitě vyzkouším
jj, když je chlap nemocnej, je to hrůza a děs. Já vždycky trpím, jak oni hned umírají
![]()
3 roky … tak to nevím, asi nee
Sukni … jé taky bych si chtěla nějakou koupit. Zítra asi pojedeme na nákupy, ještě nějaký dolaďování vánoc a možná i něco na sebe
Tak třeba si taky nějakou vyhlídnu. No a kam ji nosit … no přece ke kočce na kafíčko a zákusek ![]()
Já dneska trpím, dostala MS, ale mám z ní radost
už jsem se bála, že na ní budu muset čekat těch 6neděl ![]()