Litovel a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
16.10.07 10:13

jeeee dneska … no já napsala, až zítra protože jsem nevěděla, jestli se sem jukneš ;)

Dneska i zítra bych mohla od 15:30 hod a sraz si dáme u tel. budky u vašeho baráku ;)

ještě se sem určitě než půjdu domu juknu, tak dej info :lol:

zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.10.07 13:10

necháme to na zítřek, doufám, že bude takový počasí jako dneska ;) je pěkně i když mrzne

Zítra u tel.budky u baráku v 15:30 … těším seeeeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.10.07 22:15

my jsme v poledne vytuhly a probraly se až ve čtyři, bylo to docela příjemný
ale teď večer si to malá vybrala, je to tak 15 minut co konečně usnula

těšíme se zítra u budky

dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.10.07 07:20

jeeee takhle pěkně spát … to bych taky chtěla

dneska tu mám daň. poradkyni … tak doufám, že vše bude OK

zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.10.07 14:43

ahoj,
přidala jsem nějaké fotky

jak děláš ty pěkný smailíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.10.07 14:52

tak už jsem doma a pomalu se připravuju, ještě skočím koupit pečivo ;)

smajlíky(popř. obrázky) si vyberu na třeba stránce http://sirmi.ic.cz/
ten který se mi líbí tak na něj kliknu pravým tlačítkem myši a dám „zkopírovat adresu obrazku“ no a pak tady jak píš text tak kliknu na tlačítko Img, pak Ctrl+v a znovu img a obrázek se ukáže…
 http://sirmi.ic.cz/ptak/88.gif

… taktoto vypadá v textu, ale bez mezer"_" mezi IMG, to jsem teď udělala aby jsi viděla jak to vypadá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.10.07 14:52

jdu ještě juknou na fotečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.10.07 10:22

tak bohužel mám špatnou zprávu … mám počkat do pondělka, ale spíš to vypadá že mimi nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.10.07 16:05

to je mi fakt líto
nevěš hlavu, příště se to určitě povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.10.07 07:06

ahojky zdravím opět v pracovním procesu

jinak u mě nic nového … čekám do pátku jestli se to nevyřeší samo, jinak jedu do nemocnice na zákrok :cry: Už jsem se s tím nějak smířila, prostě to beru tak jak to je … už nemám ani kousek slz, ale nevzdávám se naděje, že další už bude v pořádku

Jsem domluvená s Dr., že až se toto vyřeší, pošle mě na genetické vyšetření, abychom zjistili kde se stává chyba.
Uklidňoval mě, že jsem ten lepší případ … plodná jsem, tzn. že otěhotním, ale problém je ten, že to nedonosím :cry: Vlastně teď se to stalo podruhé.
Tak uvidíme.

Zatím mám procházky zakázané … mám klidový režim … a pak nevím jestli budu a jak dlouho budu doma.
Ale to dám určo vědět … musíme se zase pak domluvit na kafíčku ;) co ty na to?

tak zatím pa a napiš co u vás s Klárkou nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
24.10.07 09:24

Jenom, píšu že už to mám za sebou. Včera dopoledne jsem začala více krvácet a tak jsem jela hned do nemocnice a tam mi udělali ambulatně zákrot a večer mě pustili domů.
Vzala jsem si do konce týdne dovolenou ať s etrochu pospím a dám do kupy..

No a co u vás novýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.10.07 10:30

ahoj,
příští už se určitě podaří
kam tě pošle na genetiku? do FN? kamarádka chodí na genetiku k Dr. Polákovi, to je v Olmiku, U stadionu č. nevím a je s ním mc spokojená. Ona má nějakou genetickou chybu na chromozomech, těhotenství to sice nebrání, ale musí mít všechno naplánovaný a pořád jí hlídají( už má jedno dítě), pan doktor je moc příjemný taky jsem u něho byla

Klárka leze už i dopředu
od soboty do pondělí jedla, měla brokolici s rýží ze skleničky
v úterý jsem jí uvařila a to nechtěla, fakt jsem si nemyslela, že vařím tak hrozně
včera měla skleničkovou cuketu s bramborem a to taky nechtěla
tak nevím jestli jí nechutná nic kromě brokolice, nebo jestli se nespletla, když 3 dny otevírala pusu na lžičku
jo a taky jedla rohlík, teda žužlala ho a hlavně drobila, ale něco přece jen snědla

kdyby jsi se doma už nudila, chtěla si popovídat, nebo jít ven tak napiš
nebo zavolej
pošlu ti SZ s telefonem

vyrážíme ven, musíme rozvést avon a odpoledne jedu Slatinic na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.10.07 17:50

ahojky
kam mě pošle ještě nevím, ale díky za typ. Určitě budu mí nějaky dotazy ohledně toho

Jinak já jsme doma do pondělka, neschopenku jsem si nenechala napsat, nějak ani nebylo potřeba. Tak jsem si vzala v práci dovolenou.
Chtěla jsem ti napsat číslo, ale koukám, že jsi mě předběhla … díky moc.
Naštěstí mám teď i „fofr“ … dneska jsem byla s našima v Olmiku, zítra musím jít do města tady … mamka má narozky, tak jí koupím kytičku a něco drobnýho. Odpoledne přijede kamoška z Čech, jede za tátou tak se staví i tady :wink: na tu se těším. Je blbý když máš kamošku na druhým konci republiky, dlouho jsem jí neviděla.
V sobotu jsou oslavy mamky a taky přijede brácha s rodinkou, a Alešův kamoš taky něco pořádá a v neděli zase nás čekají Alešovi rodiče. Oni nic neví, tak se nesmím nějak podřeknout :( Aleš nechtěl aby o věděli, tak to respektuju.
No a pak zase do práce … bych se ti když tak v pondělí ozvala, že bychom zašly na kafčo a nebo na procházku a nebo na obojí :wink:

Moc děkuju že jsi poslala to číslo, bude to pružnější, ty naše domluvy …

Tak Klárka dělá pokroky … šak brokolice ja velmi zdravá, tak to je dobře že jí to jede :wink:

Zítra si užijte plavání a napiš jak bylo

ještě jednou díky

http://sirmi.ic.cz/kytka/80.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.10.07 07:20

Ahooojky, jka se dneska máte?

posílám ten link :wink:
http://www.google.com/calendar/embed?…

Když si vpravo nahoře klikneš na agendu, tak je to dle mě přehlednější, šak uvidíš.

Jinak jsem se ptala ve stánku na to „Lidské tělo“ a paní má jen 2.,3. díl a dneska vyšel 4. díl. Já mám všechny díly, tak kdyby jsi chtěla, stačí říct :wink:

Tak no a já zase letím pracovat :roll:

Děkuji moc za včerejší procházku, byla super

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.10.07 14:10

děkujíííí
myslíš ten stánek, když vyjíždíš ze sídliště?
já si ty co má koupím a zkusím śe ještě po 1 někde poptat a když ji neseženu tak my ji prosím přepálíš, jo?

adresa na vlnu je www.vsv.cz

byly jsme s Klárkou v Rybičce a přijely jsme teprve před chvílkou,
ještě jsme šli na návštěvu a do školy na oběd ( nějak jsem si neuvařila)

už vím jak je to s opravnou bot, naproti VZP asi jak je sport nebo sekáč je sběrna a každou středu to vozí do Olomouce, ale kam to nevím říkala to jedna mamka, šla tam totiž s botama a asi poprvé tak vůbec neví jak to bude opravené

Klárku jsem vrazila babičce a jdu pracovat
ach jo, už je zase konec měsíce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová