Litovel a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
27.8.07 18:53

teda holky, řeknu vám že mi to dalo pěkně zabrat :lol:
hlavně je blbý, že ty fotky musíte mít nahrané někde na netu, nu což, nakonec se dílo zadařilo :)

Tady byl dneska taky celkem hic. Nejhořší je, že ráno, když jdu do práce už bývá chladno, a odpoledne nevím, co mám ze sebe dát dolů jaky je vedro :)

Iwiku, držím palec, ať máte to stavebko už vyřízený, někdy je to docela fuška :roll:

A co jinak děláte? Krom toho, že běháte kolem dítek? Hloupý dotaz pro mamky :oops:
Tak aspoň napište něco o těch vašich mazlíčcích ať vím na co se mám těšit ;)

jdu se věnovat domácím pracem :roll:

těším se na vaše písmenka :lol: ahooojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.8.07 19:25

chodila jsem do áčka

mám pár fotek Klárky tady na emiminu ve fotogalerii, ale jenom z března, když byla úplně maličká, pokusím se tam nějaké přidat
album se jmenuje originálně emajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.8.07 19:44

hm tak to spolužačky nejsme, ale určitě se známe od vidění ;)
jé tak na fotky se juknu, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.8.07 19:56

emajko klárka je krásná, opravdu :)
jak budes mít novější určitě písni, jsem zvědavá :wink:
jestli jsem z toho dobre pochopila tak se narodila 1.3.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.8.07 08:24

Ahoj holky:-)
Evviku, fotky se vám povedly, jsou super!!!
Emajko, na album taky mrknu:-) A kdyby jste se chtěly mrknout na naše fotky, tak mám album: rodina.cz/Seidlici bez www jinak by tam naskočilo něco jiného:-)
No, jinak co dělám celý den? Mám chlapa celý týden pryč, takže jsme s prckem relativně sami…Bydlíme u mých rodičů v baráku, máme tu takový malinký 2+kk…takže vidím všechny každý den :roll: , proto se taky tak hrozně těším do svého…
Chodíme hodně ven, na procházky, na hřiště s jinýma mamčama a tak…Tady na vesnici se toho moc dělat nedá…
Tak já už zase musím letět za prckem a za chvilku jdeme ke kamošce…
Tak zatím a hezký den…
Mimochodem, dneska je venku nějaká zima :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.8.07 09:12

Ahojky holky :)
opět zdravím z pracovního procesu ;) ale už jenom zítra a pojedu na malou vysněnou dovolenou. Vlastně takový prodloužený víkendík :lol: , ale aspoň něco. Ani nevíte jak moc se těším :potlesk:

Jé další fotky k nahlédnutí, v průběhu dne se juknu, díky.
No já zatím album na netu nikde nemám, ale už se na tom pracuje. Měla jsem u své polovičky, ale změnil zaměstnání tak to musel zrušit :( takže hledám někde kousek místečka. Dneska budu sama doma, tak zkusím něco vykoumat ;)

JJ věřím ti, iwiku, že se těšíš do svého. Já mám skvělý rodiče, ale jsem ráda, že mám svůj byteček ;) Jak budete bývat tady, tak to budeš mít chlapa doma

No já když jsme šla do práce (kolem 6:00) tak bylo 10stupňů „pouze“, ale už tu vylízá sluníčko :)

tak já zase pádím pracovat a hrát si čísílkama ;)
zatím čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.8.07 12:23

Ahojky:-)
Tak jsme doma a po obědě a prcek spinká.-)
Emajko, viděla jsem fotečky, Klárka je miloučká, ale teď je už určitě kus baby, tam je ještě takové miminečko.-)
Evviku, věří m, že se těšíš…a kam jedete? My byli letos na tom Slovensku a bylo to super, kdybych si neudělala ten výron, mohlo to být ještě lepší :roll:
Však v albu je z tama pár fotek.-)
Tady už taky svítí slunko a je celkem teplo…
Klidně můžeš ještě nějaké fota naházet i sem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.8.07 12:40

tak jsem poobedě a šéf někam zmizel, tak mám chvilku ;)
iwiku na fotky jsem se koukala, mooc hezký :) je tady krasně vidět jak Matyašek roste :) Tak to máme co dělat, jako ženich by se nám líbil :D
Kdyžtak dohodím mojí neteřinku, té budou v prosinci 2 roky ;)

No my teď letíme do Amsterdamu, ale jak jsem psala jen na kukačku ;) Letos jsme to cestování vzali pěkně hopem. V únoru jsme byli v Paříži, v červenci juknout do Mnichova a okolí a teď ten Amsterdam. Všechno je to jen pátek tam a v pondělí zpátky, ale stačí to. Zatím si užíváme, že můžeme cestovat ;) s mimískem už by to bylo asi težší. Hlavně jsme našli hooodně levný letenky na netu.

jsem našla jednu fotku, ať se vám taky ukážu ;) To jsem já a za zády mám zámek Neuswnstein, bylo to tam kouzelný, jako v pohádce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.8.07 13:59

tak opravuju
ten zámek se jmenuje Neuschwanstein … nějak mi tam vypadly písmenka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.8.07 18:34

Evviku, super fotka, sluší ti to:-)
My si počkáme na tebe s nevěstou a nebo tu vlastně ještě máme Klárku:-)))
Tak vy takhle cestujete, to je paráda…to my asi na dlouhou dobu docestovali..ted budeme jen budovat byteček:-/
Tak já už zase prchám za Matym, nemůže být dlouho bez dohledu..tak zatím..nazdárek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.8.07 22:30

jo,jo narodila se 1.3. v 4.27
taky bych cestovala, naposled jsme někde byli na svatebních cestách. Dopřáli jsme si dvě, zimní a letní ale to už je tak dávno ( teda 3 roky, skoro)
jdu se juknout na Seidlíky a jdu spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.8.07 07:25

krásné ránko děvčata :lol:

teda venku je pěkná zima, nějak mě to zaskočilo.
Přiznám se, že se mě vůbec nechce pracovat, jsem myšlenkama úplně někde jinde. Ještě dneska a tradáááá :D :pocitac:

Iwiku, ale to je náhodou pěkný budovat byteček. Budeš vymýšlet jak vymalovat, jak poskládat nábytek … hlavně se těšit že budeš ve svým ;) Jak velkej ten byt vlastně budete mít? A povídej jaký barvičky na stěny plánujěš .....

Emajko a kdepak jste byli na těch cestách? Jo a co ty brusle … povídej, chrániče už máš, jak to dopadlo?

Tak jsem vás zazásobila :lol: a teď půjdu pracovat.

Jéém vylízá sluníčko, že by se nakonec udělalo pěkně?

mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.8.07 13:33

Ahojky:-)
Tady je dnes hnusně a leje a leje:-(…
Tak budeme dnes zavření doma:-(. Nemám to ráda a hlavně Matyáš je pak protivný, jak nemá výběh :roll:
Eviku, máme malinký byteček 2+1 60 m čtverečních..navíc by nám nevyšlo stavebko a ještě k tomu opravy..to vyjde na milion.....Zatím nám to ale bude bohatě stačit a možná v budoucnu vyměníme za větší…
Stěny jsme měli vždycky barevné, nemám ráda bílou(tedy bílé stěny)
Ale jaké barvičky, to ještě nevím..
Naposled v pronájmu jsme měli ložnic modrou, obyvák okrový a kuchyň sytě oranžovou:-) Tak uvidíme co teď vymyslíme.....Ale bílé stěny určitě mít nebudem.-)
V sobotu jdeme na koncert Chinaski, tak doufám, že nebude pršet, je to totiž venku…to by bylo na prd :?
Emajko, kdy jedete na tu dovču??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.8.07 19:29

Ahojky :)

jsem v práci měla fofr, pak jsme balili a ještě jsem se stavovala za našima na zahradu, takže jsem se sem dostala až teď.

Iwiku byteček je možná malej, ale bude váš. Já jsem taky pro barevný stěny, my máme ložnici do modra, obývák béžový, kuchyň světe zelenou (prej podporuje trávení ;) ) a chodbu jsme prosvětlili sluníčkově žlutou. Jo a ještě máme jeden pokoj, slouží teď jako pracovna a skladiště :)
No dneska je drahý bydlení, to jo, až hrůza :roll:
My teď budeme šetřit na kuchyň a taky bychom chtěli časem předělat jádro, je tady to panelákový umakartový :(
Chinaski … taky bych šla :) tak to si pořádně užijte a budu držet palečky ať vám tam neprší. Pak budeš dopodrobna pisat :-) jaký to bylo, pls.
Jak říká má polovička … déšť nebrat … je fakt že pro děti je lepší, když můžou být venku.

Tak přeju sluníčkový dny, loučím se … ukážu se tu až příští týden v úterý
papa a mějte se holky krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.8.07 17:29

byli jsme v zimě lyžovat v Itaálii ve Val di Fiemme a bylo to super, konečně mě to začalo bavit a v létě jsme se opékali na Djerbě
až se nám podaří něco našetřit, tak než k moři, radši pojedu lyžovat

my máme taky na metry malej byt asi 60m, ale je to 3+1. obývák je celkem velkej, pokojíčky mají něco kolem 12m, ale kuchyň a koupelna to je teda mikro

ložnici na modro snad maluje každej :lol: my samo taky
obývák máme dvoubarevnej, je to takovej úlet oranžová se žlutou ale nevypadá to špatně a pokojíček, teď je to teda zatím pořád ještě můj pokoj (pracovna, skladiště, sušárna na prádlo…) je krásně meruňkovej

na dovču jedem v neděli 9.9. tak doufám, že bude lepší počasí než teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová