Litovel a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
30.8.07 17:53

Hojky holky :wink:
Evviku, tak si to moc užijte a foť ať nám můžeš ukázat ten Amsterdam:-)
Emajko, tak to máte rozlohově jako my…My máme pokoje celkem velké a tayk prostornou kuchyň, ale koupelna a záchod jsou taky mikro a mám pocit, že se mi do koupelny nevleze pračka :roll: Ještě to musím pořádně poměřat 8)
My teď máme u našich obyvák modro-oranžový a vyapdá to taky dobře:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.9.07 10:53

Ahoj kočky:-)
Tak kdepak jste se ztratily??
Evviku, jak bylo ve světě?? Už se těším na zprávy:-)
Emajko, co jste podnikali o víkendu?
My byli na letišti, koupila jsem chlapovi k vánocům let větroněm, tak v sobotu konečně letěl a pak jsme byli ještě na těch Chinaski a bylo to super.-) A aby toho nebylo málo, tak jsme ještě po koncertě byli na diskošce, to jsme teda dlouhooo nebyli, ale paráda…Akorát ráno jsem teda byla lehce mimo :lol: :lol:
Babička hlídala až do rána (poprvé), takže super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.9.07 22:51

ahoj,
my byli doma, je konec měsíce tak já mám práci
Klárka měla v sobotu půl roku, tak jsem jí upekla půldort s půlsvíčkou

já ti závidím, já nebyla nikde ani nepamatuju :cry:
chtěla jsem jít asi před 3 týdny v Litovli na koncert Buty, ale malé se nějak pokazilo spaní, tak to nešlo
dřív usnula v devět a nebudila se dřív jak o půlnoci a potom tak po 3 hodinách.Nevím jestli je to tím, že jí asi rostou zuby, ale teď je do půlnoci vzhůru nejmíň 2× a pak to radši nepočítám. Někdy mám pocit, že jsme víc vzhůru než aby jsme spaly.
Teď v sobotu jsou Litovelské slavnosti, na náměstí budou koncerty a atrakce pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.9.07 22:59

přidala jsem pár nových fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.9.07 10:06

ahojky děvčata :D

tak už jsem doma. Včera jsme přijeli kolem 17hod, ale padli jsme za vlast. Dneska mám ještě dovču ;) tak si užívám volna :lol:
Bylo tam skvěle, asi bych si tam i zvykla ;) Úplně jiný prostředí, všude je voda a strašně moc cyklistů. Tam snad každej jezdí na kole. Tady máme parkoviště na auta a tam jsou „parkoviště“ na kola :)
No prostě úžas. A hlavně ty trhy s květinama, to bylo něco pro mě ;) miluju kytky a tulipány. Jsem neodolala a jeden balíček cibulek tulipánů k našim na zahradu jsem koupila, tak jsem zvědavá jestli z toho něco bude.
Taky jsem s jukla do Vincent-van-Gogh-Museum … nááádhera. Je toho hodně, ještě teď jsem toho plná

Všude kde můžou cpou zeleň, dokonce i na hausbótech mají pidizahrádky :lol:

http://ek.rajce.idnes.cz/…DSCF9125.jpg

pár fotek jsem teď uložila do novýho alba, tak se tam můžete juknout
http://ek.rajce.idnes.cz/Amsterdam/#…
to jsou fotky který jsem dělala já (teprve začínám), ale daleko více jich má přítel. Rád fotografuje (mě tím trošinku nakazil). Tak až je bude mýt zpracovaný pár jich sem dám ;)

Koukám Iwiku že sis užívala víkendíku, to je dobře. Takže počasí na koncert vyšlo … A co nový byteček, už jej máte přiklepnutý, lítání kolem stavebka skončilo?

emajko a copak děláš za práci ? Ten koncert myslíš jak byli na Otvíráku? My tam byli a dle mě to bylo nic moc. Byla jsem zklamaná ;(
Na nový fotky se kouknu, už se těším.

Jo a k těm barvičkám na stěnách … my máme v obyváku béžovou a na hlavních stěnách máme vymalovaný čtverce v tmaším a světlejším odstímu. Jsem někde viděla obrázek, zak jsem to zkusila ;)

koukám jsem se nějak rozepsala …
končím, musím jít prát a trochu udělat doma pořádek, využít toho že není chlap doma ;)
zatím se holky mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.9.07 08:38

ahoj,
jo myslela jsem koncert na otvíráku, jestli to nebylo nic moc,tak mi to aspoň není líto
já už jsem nikde nebyla ani nepamatuju, šla bych aspoň do kina… :roll:

včera jsem byla s malou v poradně a už má 7,20 kg a 64cm
je to strašnej žrout, za posledních 14 dní přibrala přesně kilo, jestli bude tak pokračovat za chvíli ji neunesu
ona kilo přibere, já kilo zhubnu :lol:
dostala rýmu jak trám a když se k ní přiblížím s odsávačkou tak řve
asi to fakt nebude nic moc příjemnýho
teď usnula, tak jdu vydělávat na plínky :lol:
(evviku dělám doma účetnictví pro doktory)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.9.07 08:54

ahojky :)

hm účto pro doktory, tak to musí být záhul.
Já dělám účto v soukr. firmě, máme tu přes 50 zaměstnanců.
No dovedu si představit ty konce měsíců ;) já jsem tu sama takže si nemůžu vzít delší dovolenou. Řeším to prodlouženými víkendy.
Pěknej kolotoč … konec měsíce - mzdy - DPH - konec měsíce .......

JJ do kina bych taky zašla, ale to už v Litovli jej zrušili a do Olmika je pro mě problém. Když nechce přítel tak se tam nemám jak dostat … mám sice řidičák, auto by taky bylo, ale nějak jsem to řízení trošku víc zapomněla (nejezdila jsem snad víc jak 5 let).
Na klubu má být nějaký divadlo na podzim, zase mají přijet pražáci, tak se těším … Mohly bychom se třeba domluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.9.07 09:09

emajko, jseš dobrá pokud to stíháš při mimísku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.9.07 12:10

Ahojky:-)
Eviku, to musela být fakt paráda…na fotky se podívám, určitě…
Emajko, dívala jsem se na nový fotky…moc vám to tam oběma sluší a malá už je kus baby.-))
z odsávačkou jsem měla vždy problém, Matyáš to nechtěl ani za nic:(, bylo to vždycky hrozné trápení pro oba :roll:
Hmm, obě dvě děláte účetnictví to je super. Já sem letos dodělala v Uničově maturu (dálkově) na té soukromé škole a maturu jsem dělala z účetnictví a ekonomiky, chtěla bych to dělat..Bohužel ale nemám praxi a mám dítě, tak si myslím, že to bude dost těžké…Chtěla bych si ještě zdokonalit anglinu, sice jsem z toho maturovala, ale není to nic moc :roll:
My byli nas Buty kdysi v OL a moc se mi to líbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.9.07 13:41

Jo Eviku, stavebko už je vyřízený, jen čekáme na převod peněz majiteli bytu:-)) A pak hurááá do úprav.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.9.07 16:23

uf konečně doma … nakoupila jsem, naložila řizečky (přítel je moc rád a vyškemral si je u mě), hodila prádlo do pračky, uvařila dobrej čajík a jsem tu :lol: na chvilku než půjdu smažit.

Iwiku tak to je fajn, že už lítání máte za sebou, tak už se těšíš na přípravy? ;) držím palečky ať ti to všechno rychle uteče. Co všechno máte v plánu upravovat … psala jsi něco o podlahách

Koukám že jsme stejnýho oboru … účto … tak to si můžeme pomáhat a hlavně zanadávat na ty naše vrchni papaláše ve vládě, že furt něco vymýšlejí … kdo ty změny má furt studovat. Já už mám zakroužkovaný semináře na svazu účetních v Olmiku, který bych ráda navštívila … tak uvidíme

jazyky a já nejsme kamarádi … na gymplu jsem měla ruštinu a němčinu … pak jsem několikrát zkoušela němčinu … pak pro změnu angličtinu … ale nějak se nechytám :roll: Já raději ta čísílka ;) i když ty mě taky někdy lezou krkem. Ale uvažuju že bych tady na klubu začala opět němčinu :lol: , no zatím jen uvažuju … potřebovala bych nějakou motivaci, začnu s velkou chutí a pak to nedodělám … nějak nemám výdrž :roll:

holky, máme tu novou a mooc pěknou kavárničku … emajko nebyla jsi tam náhodou ?… Kavárna u modré kočky … je to u mlýna za učňákem. Já tam byla nakouknout se švagrovou, když tu byli na navštěvě, a řeknu vám, mooc dobrý kafíčko a taky ty zákusky … takový domácký. Fakticky můžu doporučit. Jo a mají tam i dětskej koutek s hračkama, sice malinkej, ale je :wink:

emajko, nový fotky jsou pěknýý, moc se mi líbí ta fotka jak jste s Klárkou za sebou na bříšku :D

nu nic, pračka doprala, a pomalu musím začít jít dělat ty řízky
mějte se a těším se zase na další zpravičky od vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.9.07 22:16

to moje účetnictví je takový specifický účtování na zdravotní pojišťovny, rozhodně to není tak náročný jako klasický účtování a hlvaně tam není takovejch změn

v Modré kočce jsem byla už mockrát, je to tam moc pěkný a zákusky jsou fakt móóóc dobrý

holky taky jste dneska tak zmrzlé? Kdybch mohla tak si snad zatopím a kdybych nekojila tak si udělám čaj s rumem :lol:

doufám, že se z té rýmy Klárka brzo vylíže, to jsme chtěly jít v pátek do plávání :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.9.07 07:33

brý ráno, holky … jsem zmrzlá až na kost. Už mám asi třetí čajík a taky přemýšlíme s kolegyní, že si do něj dáme slivovičku ;)
Jinak hrůza a děs to počasí :cry:
Podzim mám ráda, kvůli barvičkám, ale toto nee :roll:
chjo a to vstávání za tmy … to mě asi zabije

nu nic, nebudu roznášet špatnou náladu, musím makat

mám děsnej KOPR :lol:

zatím se mějte a emajko, myslím na vás, ať ta zlá baba rýma dá Klárce co nejdříve pokoj

zatím čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.9.07 09:34

zdravím při pátku,

kdepak se touláte holky?
emajka už balí na dovču? ;)

Ach jo počasí se pořád neumoudřuje, zima v kanclu stejná a do toho mě začalo škrabat v krku roll:

Aspoň o víkendu budu mít důvod zůstat v peřinách ;) a budu sama. Polovička jede na jakousi akci, raději jsem se ani nesnažila nějak pochopit na jakou. Tak snad už konečně dočtu knížku, kterou mam rozečtenou a začnu další. Mám jich na nočním stolku hromadu v plánu na čtení, ale nějak nebylo v létě času ;)

nic musím jít makat, kafe už je vypitý

mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.9.07 22:30

ahoj holky, tak snad už mám všechno :?:
ráno to manža nanosí do auta a můžem vyrazit
já se snad už i těším
tak zatím ahóóóóój :lol: :lol:

• načítám...