Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hojky holky ![]()
Evviku, tak si to moc užijte a foť ať nám můžeš ukázat ten Amsterdam:-)
Emajko, tak to máte rozlohově jako my…My máme pokoje celkem velké a tayk prostornou kuchyň, ale koupelna a záchod jsou taky mikro a mám pocit, že se mi do koupelny nevleze pračka
Ještě to musím pořádně poměřat ![]()
My teď máme u našich obyvák modro-oranžový a vyapdá to taky dobře:-)
Ahoj kočky:-)
Tak kdepak jste se ztratily??
Evviku, jak bylo ve světě?? Už se těším na zprávy:-)
Emajko, co jste podnikali o víkendu?
My byli na letišti, koupila jsem chlapovi k vánocům let větroněm, tak v sobotu konečně letěl a pak jsme byli ještě na těch Chinaski a bylo to super.-) A aby toho nebylo málo, tak jsme ještě po koncertě byli na diskošce, to jsme teda dlouhooo nebyli, ale paráda…Akorát ráno jsem teda byla lehce mimo
![]()
Babička hlídala až do rána (poprvé), takže super:-)
ahoj,
my byli doma, je konec měsíce tak já mám práci
Klárka měla v sobotu půl roku, tak jsem jí upekla půldort s půlsvíčkou
já ti závidím, já nebyla nikde ani nepamatuju ![]()
chtěla jsem jít asi před 3 týdny v Litovli na koncert Buty, ale malé se nějak pokazilo spaní, tak to nešlo
dřív usnula v devět a nebudila se dřív jak o půlnoci a potom tak po 3 hodinách.Nevím jestli je to tím, že jí asi rostou zuby, ale teď je do půlnoci vzhůru nejmíň 2× a pak to radši nepočítám. Někdy mám pocit, že jsme víc vzhůru než aby jsme spaly.
Teď v sobotu jsou Litovelské slavnosti, na náměstí budou koncerty a atrakce pro děti
ahojky děvčata ![]()
tak už jsem doma. Včera jsme přijeli kolem 17hod, ale padli jsme za vlast. Dneska mám ještě dovču
tak si užívám volna ![]()
Bylo tam skvěle, asi bych si tam i zvykla
Úplně jiný prostředí, všude je voda a strašně moc cyklistů. Tam snad každej jezdí na kole. Tady máme parkoviště na auta a tam jsou „parkoviště“ na kola ![]()
No prostě úžas. A hlavně ty trhy s květinama, to bylo něco pro mě
miluju kytky a tulipány. Jsem neodolala a jeden balíček cibulek tulipánů k našim na zahradu jsem koupila, tak jsem zvědavá jestli z toho něco bude.
Taky jsem s jukla do Vincent-van-Gogh-Museum … nááádhera. Je toho hodně, ještě teď jsem toho plná
Všude kde můžou cpou zeleň, dokonce i na hausbótech mají pidizahrádky ![]()
http://ek.rajce.idnes.cz/…DSCF9125.jpg
pár fotek jsem teď uložila do novýho alba, tak se tam můžete juknout
http://ek.rajce.idnes.cz/Amsterdam/#…
to jsou fotky který jsem dělala já (teprve začínám), ale daleko více jich má přítel. Rád fotografuje (mě tím trošinku nakazil). Tak až je bude mýt zpracovaný pár jich sem dám ![]()
Koukám Iwiku že sis užívala víkendíku, to je dobře. Takže počasí na koncert vyšlo … A co nový byteček, už jej máte přiklepnutý, lítání kolem stavebka skončilo?
emajko a copak děláš za práci ? Ten koncert myslíš jak byli na Otvíráku? My tam byli a dle mě to bylo nic moc. Byla jsem zklamaná ;(
Na nový fotky se kouknu, už se těším.
Jo a k těm barvičkám na stěnách … my máme v obyváku béžovou a na hlavních stěnách máme vymalovaný čtverce v tmaším a světlejším odstímu. Jsem někde viděla obrázek, zak jsem to zkusila ![]()
koukám jsem se nějak rozepsala …
končím, musím jít prát a trochu udělat doma pořádek, využít toho že není chlap doma ![]()
zatím se holky mějte
ahoj,
jo myslela jsem koncert na otvíráku, jestli to nebylo nic moc,tak mi to aspoň není líto
já už jsem nikde nebyla ani nepamatuju, šla bych aspoň do kina… ![]()
včera jsem byla s malou v poradně a už má 7,20 kg a 64cm
je to strašnej žrout, za posledních 14 dní přibrala přesně kilo, jestli bude tak pokračovat za chvíli ji neunesu
ona kilo přibere, já kilo zhubnu ![]()
dostala rýmu jak trám a když se k ní přiblížím s odsávačkou tak řve
asi to fakt nebude nic moc příjemnýho
teď usnula, tak jdu vydělávat na plínky ![]()
(evviku dělám doma účetnictví pro doktory)
ahojky ![]()
hm účto pro doktory, tak to musí být záhul.
Já dělám účto v soukr. firmě, máme tu přes 50 zaměstnanců.
No dovedu si představit ty konce měsíců
já jsem tu sama takže si nemůžu vzít delší dovolenou. Řeším to prodlouženými víkendy.
Pěknej kolotoč … konec měsíce - mzdy - DPH - konec měsíce .......
JJ do kina bych taky zašla, ale to už v Litovli jej zrušili a do Olmika je pro mě problém. Když nechce přítel tak se tam nemám jak dostat … mám sice řidičák, auto by taky bylo, ale nějak jsem to řízení trošku víc zapomněla (nejezdila jsem snad víc jak 5 let).
Na klubu má být nějaký divadlo na podzim, zase mají přijet pražáci, tak se těším … Mohly bychom se třeba domluvit ![]()
Ahojky:-)
Eviku, to musela být fakt paráda…na fotky se podívám, určitě…
Emajko, dívala jsem se na nový fotky…moc vám to tam oběma sluší a malá už je kus baby.-))
z odsávačkou jsem měla vždy problém, Matyáš to nechtěl ani za nic:(, bylo to vždycky hrozné trápení pro oba ![]()
Hmm, obě dvě děláte účetnictví to je super. Já sem letos dodělala v Uničově maturu (dálkově) na té soukromé škole a maturu jsem dělala z účetnictví a ekonomiky, chtěla bych to dělat..Bohužel ale nemám praxi a mám dítě, tak si myslím, že to bude dost těžké…Chtěla bych si ještě zdokonalit anglinu, sice jsem z toho maturovala, ale není to nic moc ![]()
My byli nas Buty kdysi v OL a moc se mi to líbilo…
Jo Eviku, stavebko už je vyřízený, jen čekáme na převod peněz majiteli bytu:-)) A pak hurááá do úprav.-)
uf konečně doma … nakoupila jsem, naložila řizečky (přítel je moc rád a vyškemral si je u mě), hodila prádlo do pračky, uvařila dobrej čajík a jsem tu
na chvilku než půjdu smažit.
Iwiku tak to je fajn, že už lítání máte za sebou, tak už se těšíš na přípravy?
držím palečky ať ti to všechno rychle uteče. Co všechno máte v plánu upravovat … psala jsi něco o podlahách
Koukám že jsme stejnýho oboru … účto … tak to si můžeme pomáhat a hlavně zanadávat na ty naše vrchni papaláše ve vládě, že furt něco vymýšlejí … kdo ty změny má furt studovat. Já už mám zakroužkovaný semináře na svazu účetních v Olmiku, který bych ráda navštívila … tak uvidíme
jazyky a já nejsme kamarádi … na gymplu jsem měla ruštinu a němčinu … pak jsem několikrát zkoušela němčinu … pak pro změnu angličtinu … ale nějak se nechytám
Já raději ta čísílka
i když ty mě taky někdy lezou krkem. Ale uvažuju že bych tady na klubu začala opět němčinu
, no zatím jen uvažuju … potřebovala bych nějakou motivaci, začnu s velkou chutí a pak to nedodělám … nějak nemám výdrž ![]()
holky, máme tu novou a mooc pěknou kavárničku … emajko nebyla jsi tam náhodou ?… Kavárna u modré kočky … je to u mlýna za učňákem. Já tam byla nakouknout se švagrovou, když tu byli na navštěvě, a řeknu vám, mooc dobrý kafíčko a taky ty zákusky … takový domácký. Fakticky můžu doporučit. Jo a mají tam i dětskej koutek s hračkama, sice malinkej, ale je ![]()
emajko, nový fotky jsou pěknýý, moc se mi líbí ta fotka jak jste s Klárkou za sebou na bříšku ![]()
nu nic, pračka doprala, a pomalu musím začít jít dělat ty řízky
mějte se a těším se zase na další zpravičky od vás ![]()
to moje účetnictví je takový specifický účtování na zdravotní pojišťovny, rozhodně to není tak náročný jako klasický účtování a hlvaně tam není takovejch změn
v Modré kočce jsem byla už mockrát, je to tam moc pěkný a zákusky jsou fakt móóóc dobrý
holky taky jste dneska tak zmrzlé? Kdybch mohla tak si snad zatopím a kdybych nekojila tak si udělám čaj s rumem ![]()
doufám, že se z té rýmy Klárka brzo vylíže, to jsme chtěly jít v pátek do plávání ![]()
brý ráno, holky … jsem zmrzlá až na kost. Už mám asi třetí čajík a taky přemýšlíme s kolegyní, že si do něj dáme slivovičku ![]()
Jinak hrůza a děs to počasí ![]()
Podzim mám ráda, kvůli barvičkám, ale toto nee ![]()
chjo a to vstávání za tmy … to mě asi zabije
nu nic, nebudu roznášet špatnou náladu, musím makat
mám děsnej KOPR ![]()
zatím se mějte a emajko, myslím na vás, ať ta zlá baba rýma dá Klárce co nejdříve pokoj
zatím čauky
zdravím při pátku,
kdepak se touláte holky?
emajka už balí na dovču? ![]()
Ach jo počasí se pořád neumoudřuje, zima v kanclu stejná a do toho mě začalo škrabat v krku roll:
Aspoň o víkendu budu mít důvod zůstat v peřinách
a budu sama. Polovička jede na jakousi akci, raději jsem se ani nesnažila nějak pochopit na jakou. Tak snad už konečně dočtu knížku, kterou mam rozečtenou a začnu další. Mám jich na nočním stolku hromadu v plánu na čtení, ale nějak nebylo v létě času ![]()
nic musím jít makat, kafe už je vypitý
mějte se
ahoj holky, tak snad už mám všechno ![]()
ráno to manža nanosí do auta a můžem vyrazit
já se snad už i těším
tak zatím ahóóóóój
![]()