Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
je fajn že se sem těšíš, budeš to mít kousek do lesíka na procházky a do parku …
jj krytý bazén tu je. Já osobně se snažím
pravidelně chodit plavat. Je malej ale na plavání stačí. Tuším že se tam určitě konají i nějaký akce pro mamky s dětmi. Postavili tu novou školu a k ní přidali halu a ten bazén. A navíc ty to budeš mít kousek od domu (psala jsi že budete bydlet na Šmakalově)
Jen teď je „trošku“ Litovel kousek od centra rozkopaná dělají novej most, a prý to má být až do 5/2008. To já abych tě připravila předem
ale dá se to. Je doufám, že se s tím páni stavaři nebudou párat dýl.
A s tou těhulí … už aby to bylo. Byla bych ráda, kdyby se nám to povedlo ještě tento rok. Tož uvidíme
A vy se máte stěhovat kdy?
Ahoj Evviku:-)
Tak držím palec, aby se to co nejdříve povedlo…Nevěsta by se nám hodila:-) Ted je holek málo
…
No počítám že tak v listopadu..už by mohlo být všechno hotové..Pevně v to doufám:-)
Tak to je super, že to budeme mít kousek do bazénu:-) To tam budem pořád..
A taky máme hned naproti domu malé potraviny, to je taky fajn.-).....
Jinak tam určitě je Albert nebo Penny, že jo?!
A kolik ti je let, jestli můžu vědět..
, mně je 28
![]()
ahoj Iwiku a Evviku,
já proti Litovli nic nemám, jenom jsem si hůř zvykala
, vždycky jsem bydlela v Olmiku a jezdila jsem tam i do práce a mám tam všechny kámošky. pro dítě je ale Litovel určitě mnohem lepší, než velký město a je fakt super, že je člověk za chvilku v lese a když někdo umí na bruslích, tak to tu nemá chybu
domorodcem jsem myslela manžela,je to takový naše malý domácí pošťuchování
)
Iwiku jsou tu úžasně spravený cyklostezky, teda spíš bruslostezky
chci to jít dneska zkusit, ještě jsem na tom nikdy nestála, tak kdybych se dlouho neozývala, mám polámaný ruce, nohy…
co se týká nakupování je tu Albert, Penny,Plus a prý se má dokonce stavět i Tesco
když jsme u toho prozrazování věku, mě je 32
Ahojkte holky ![]()
krásné ráno přeji, jj já už jsem opět v pracovním procesu.
Přes víkend jsme skoro nebyly doma, tak jsem se sem dostala až teď.
Byli jsme na oslavách a v sobotu jsme se jeli juknout na balony na Bouzov. Ty balony byly skvělý, líbilo se mi to, hlavně to svícení balonů
Doporučuju příští rok tam zajet juknout.
Emajko, v pohodě, je jasný, že stěhování není žádnej med, zvlášť když jdeš z většího města do menšího a pak i kvůli kámoškám. Ale naštěstí jsi to neměla zase tak daleko
Já mám opačný případ, všechny kámošky se z Litovle odstěhovaly
A jak dopadlo bruslení ? Já mám brusle doma a jsou už pěkně zaprášený
Dlouho jsem nikde na nich nebyla.
Iwiku, takže tě v listopadu přivítáme do Litovle
Ale přiznám se že ti stěhování vůbec nezávidím, mě stačilo nedávné stěhování z menšího bytu do většího a už bych se asi nikdy nechtěla stěhovat ![]()
Tak jsem v sobotu zjistila, že se na nevěstě bude muset pracovat další mesic ;( Chjo už mě to nějak „zmáhá“. Ale co už. Si říkám, že jednou to přijít musí ![]()
Nu nic měla bych něco začít popracovat ![]()
Jo a co se týče věku, tak je mi 32 let
Tak se zatím mějte, jdu makat ![]()
ahoj evviku,
jsem zbabělec na brusle jsem nevlezla, teda obula jsem je doma v předsíni a málem jsem sebou praštila. Manžel mi dneska koupí chrániče, ty jsem si samozřejmě nepůjčila a snad se odhodlám
když mě se tak líbí mamči co jezdí na bruslích s kočárkem, ale to asi nerisknu, nechci Klárku vyklopit:lol:
na Bouzově bylo šíleně lidí, to jsem tam ještě nezažila a to jezdíme na balony skoro každej rok. Jeli jsme z Bouzova do Javoříčka a zpátky a malá už byla pak utahaná, tak jsme se na start ani nejeli podívat. Na zpáteční cestě jsme zůstali u Hradečné a bylo super dívat se jak vylítávají za kopcem
s miminkem držím palce, hlavně trpělivost ![]()
Iwiku máme tu mateřské centrum Rybička http://litovel.caritas.cz
ještě jsme tam nikdy nedošly, protože program pro mimina je na nás moc brzo ráno ![]()
tak to my jsme byli letos poprvý a koukala jsem co je tam lidí, ale naštěstí jsme našli volné místečko
a vše proběhlo v klídku. Jen já si málem vymkla kotník jak jsem tam pak překonávala ten „kopeček“ z placu dolů na silnic ![]()
Přítel nafotil nějaký fotky tak jestli se mi to doma podaří zkusila bych nějaký sem poslat.
jj brusle … chce to cvik ale pak to půjde. Moje švagrová taky brouzdí s kočárkem na bruslích a hrozně si to vychvaluje
A kde bydlíš ty emajko, jestli teda můžu být zvědavá
?
My bydlíme na sídlišti K.Sedláka
díky za palec ![]()
já letím na oběd, konečně malá přestávka
a pak už jen 2 hodky a pádím domů ![]()
to jsme skoro sousedky, my bydlíme na Gemerské
chodila jsi na gympl? já jo a možná se známe, jsem maturitní ročník 1993
heh tak to jsi mě dostala :
jj chodila jsem na gympl a taky jsem maturitni ročník 1993. Ještě mi napiš že jsi chodila do B-čka a zjistíme že jsme spolužačky
Ten svět je ale malý
Ahoj holky:-)
Jojo v Listopadu mě máte v Litovli.-)
To je fajn, že tam máte mateřské centrum, ale já na to nějak nejsem
i tady na vesnici je mini centrum, kam chodí maminy a děti si hrají a ony plkají..ale nechodím tam…
Třeba někdy u druhého dítka změním názor ![]()
Ty jo, to by bylo fakt dobrý, kdyby jste zjistily, že jste spolužačky
![]()
U nás je dnes zase nádherně až moc velké horko, se celkem těším na to ochlazení…
Včera jsme podepisovali poslední smlouvy a papíry, co se týče stavebka, takže doufám, že už se brzy začne něco dít:-))
Nic musím už za prckem…
Tak zatím:-) ![]()
tak už konečně přišla domů má drahá polovička a já si od něj mohla okopčit nějakou tu fotku.
Zkouším tedy vložit ![]()
no tak nad tím budu muset ještě chvilku přemýšlet, protože mi to ani za boha nejde ![]()
a protože mi to tak hezky jde
tak ještě další za denního světla