Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky
tak emajka nám odjela se dovolovat … skvělé … pořádně si to užij. A pak napiš jak jsi se měla ![]()
já jsem opět v práci, ale kdybych neměla teď dělat výplaty, tak ani nejdu … jsem nějaká marodná. Celej víkend jsem proležela a nic, jen z krku to přešlo na rýmu ;( chjo ani jsem nemohla jít kouknout na ohňostroj
Iwiku, kdepak tě máme??? Ses dlouho neozvala že by přípravy na stěhování a úpravy v novém bytečku? Budu ráda, když se ozveš ![]()
Tož já jdu pracovat, ať to mám rychle hotový a můžu jít domů do peřin
Zatím papa
hoojky,
tak jsem tu sama … emajka na dovoleny, doufám že si to užíváte
iwiku ty mi začínáš dělat starosti, je to cca týden a ty nikde. Jen doufám, že je to kvůli přípravě stěhování… budu ráda když se ozveš
Já stále bojuju s bacilem … btw. emajko a co Klárka, rýma už nezlobí? …dneska jsem musela být dýl v práci, je doba výplat a do je dost záhul, ale snad už to je za mnou ![]()
nu nic, jdu se léčit
ahojky
krásné ránko, holky
tak tu máme další pracovní týden. Jdu se sem juknout a stále jsem sama ![]()
emajko, ještě si užíváš dovolené? Budu ráda, když napíšeš jak jste se měli ![]()
iwik a kdepak tebe máme?
jdu pracovat, odpoledne má být hezky, tak chci brzo utéct na zahrádku
na sluníčko
zatím čauky ![]()
ahoj
už jsem zpátky, ale zítra zase odjíždím k našim, tak budu bez netu
na dovolené bylo super i přes špatný počasí, koupat se při 15 stupních v bazénu je fakt bezva ( byl vyhřívanej na 28 stupňů) taky jsem zkusila opravdovej golf, na hřiště tě nepustí, jenom na cvičný odpaliště. Teda není to žádná sranda, když koukáš na profíky v televizi, vypadá to jednoduše, jenom přaští do míčku a on letí a letí… skutečnost je teda dost jiná, když už se trefíš tak neletí a neletí ![]()
Klárka už je zdravá, z rýmy přešla na vyrážku po celém těle, ale ta už taky mizí
byla miláčkem hotelu. V jídelně jsme měli stůl tak, že kolem nás musel každý projít a naše princezna v kočárku byla výhradně jen na bříšku,aby mohla na každýho koukat a přijímat obdivné pohledy, je to hrozná koketa ![]()
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ahojky emajko
tak to je skvělý že jste si to užili
Budou i fotečky?
Je dobře že malá je už zdravá. No to víš, musí poznávat i jiný lidi, ne jenom ty co má doma
A počkej bude to čím dál víc … když si vzpomenu na neteřinku … stejně to musí být krásný sledovat jak se ten človíček vyvíjí a roste a jak všechno pozoruje … Doufám, že i já se brzo dočkám
Golf, ten se mě líbí, ještě jsem to nikdy nezkusila, neměla jsem možnost. Ale představa, že se konečně trefím do míčku a on nikde
to musela být sranda jste se museli nasmát
Kde jste to konkrétně byli? Vypadá to že jste si užívali všeho dosti. Ten vyhřívanej bazén ten by mě obzvlášť lákal …
Užij si to u rodičů …
a zase těším … ahooojky
Zdravím při pátku,
jen jsem se tu byla mrknout a posunout Litovel trochu výš ![]()
Jak bude mít holky chvilku určitě se ozvěte ![]()
zatím ahojky
Ahojky ![]()
dlouho jsem tu nebyla, to se mooooc omlouvám, ale nějak toho bylo ted moc… ![]()
Stěhování je ještě v nedohlednu, ted jsme tam byli s topenářema a topení bude stát cca 80 000, sem myslela, že se vyvrátím
, ale udělat se to musí..
No a chci se vás zeptat, neznáte nějaké oknaře?? Levné a solidní v Litovli?
Ahoojky Iwi tak to jsem ráda, že ses ozvala
![]()
Jsem si myslela, že máš teď plno práce se zabydlováním a zařizováním. S tím oknařem ti asi nepomůžu, nám měnili okna na baráku, ale zařizovalo to družstvo a to nám dělala firma VPO Protivanov. Vím že jsou spolehliví a prošli v družstvu výběr. řízením, ale cenově ti to nedokážu říct ![]()
Dneska je nááádherně venku, jsme byli na výletě po okolí. Úplně mě to naplnilo pozitiv. energií … ![]()
Teď asi půjdeme na pivenko do hospůdky,ale já teď pro jistotu pivko nee ![]()
tak se zatím mějte a těším se na další zprávičky od vás
ahoj,
Iwiku o oknařích v Litovli nevím, my jsme si okna nechali dělat od OKplastu z Olomouce
novinky od Klárinky
leze po zemi jako malý rak, dopředu jí to pořád nejde, ale už se jí skoro podařilo sednout, za to s jídlem je to malá hrůza. Začala jsem jí dávat příkrmy ( teda pokusila jsem se) je to rozpatlaný po nás obou a v ní není asi vůbec nic, nechce ani zeleninu ani ovoce. V noci jí každý dvě hodiny, tak jsem jí zkusila dát mlíko na spaní a to taky neprošlo. Není zvyklá na dudlík tak nechce flašku ani vidět, jak se k ní přiblížím začne vyvádět
to jsem zvědavá do kdy ji budu plnět kojit, doufám, že než půjde do školky tak se jíst naučí
![]()
teď jsem ji dala do postýlky, že snad bude spát, já bych spala hned
zatím ahoj
jdu jí předvádět spinkání ![]()
ahojky holky,
dlouho jsem se neozvala, byli jsme na prodlouženém víkendu u bráchy v Čechách. Užívala jsem si neteřinky
a volna. Strašně rychle to uteklo.
Jinak nic nového, snad jen to, že mi minulý týden Dr. potvrdil těhu
, mám se mu jít zase ukázat ve čtvrtek, tak doufám že bude vše OK.
A co vy co u vás nového?
S emajkou jsme se potkaly v obchodě
Jsem ráda že jsme se potkaly.
Musíme se domluvit na to kafíčko ![]()
tak já zase běžím něco pracovat
zatím papapa
tomu říkáš nic nového?????
moc gratuluju a přeju ti ať máš tak pohodový těhu jak jsem měla já (kdybych netloustla a nebyla jak průtokáč, tak ani nevím, že jsem těhotná)
už jsi si na netu určitě vypočítala datum porodu, tak kdy to bude? typuju tak něco mezi květnem a červnem
no já to nějak nechci zakřiknout. Zatím o tom nikde nemluvíme tak jsem měla potřebu to aspoň „vykřičet“ tady. S přítelem jsme se domluvili, že rodičům to řekneme až trochu později … Zatím si moc těhotně nepřipadám, jen mám divnou „pachuť“ v puse a sem tam žaludek jak na vodě, ale jinak asi nic. Prvních 14 dní mě děsně bolely prsa, ale teď už je to dobrý.
Jinak to vychází přesně jak píšeš přelom května a června ![]()
Ve čtvrtek jdu na kontrolu jak „prťa“ povyrostl … tak doufám, že bude vše OK
A co Klárka? Pořád nechce přikrmovat? Jsem si na tebe vzpomněla teď o víkendu. Byla jsem u bráchy a tam jsme zkoušeli Barču (neteřinka skoro 2letá) učit na nočník … to byl srandy kopec. Do nočníku nic, ale jakmile vstala z nočníku už to bylo na zemi
Takže ti přeju pevný nervíky, ještě toho bude dosti ![]()
jo, to si pamatuju, taky mě strašně bolely, musela jsem se podkládat polštářem a taky jsem byla olezlá jak v pubertě asi první 3 týdny a pak se to spravilo a celý těhu jsem měla tvářičky krásný jako miminko a taky vlasy se zlepšily ( co se vzhledu týče, být pořád tak trochu těhotná, je to paráda)
s příkrmama pořád bojujeme, ale už jsem přišla na to, že je problém asi v barvě. Červený nechce vůbec, lepší je zelená. Brokolici celkem jedla, teda asi 2 lžičky, ale i to je úspěch. Včera dokonce vypila trochu čaje. Dneska jsem jí upatlala cuketu s bramborem, tak jsem zvědavá, jaký to bude mít úspěch
Kdy půjdeme na to kafíčko?
s tím obličejem nestraš … zrovna včera jsme se „nádherně“ opupínkovala, snad to bude brzo dobry ![]()
příkrmy …vidíš … takže to pomalu jde kupředu ![]()
to kafíčko, záleží na tobě (jak máte s klárkou nastavenej režim), já prakticky můžu kdykoliv … bývám kolem 15hodky doma (jen teď ve čtvrtek jdu na 15hod na kontrolu ) a pak mám klídeček ![]()
Iwik asi pořád zápasí s topenářema a oknařema … držím palečky, ať to vše proběhne v pohodě a klídečku a ať tě můžeme brzo přivítat ![]()
tak já jdu zase něco málo popracovat
ahooooooojky
tak jsme se pěkně vyspinkaly, Klárku si odvezla babička ajá můžu pracovat, hurááááááááá ![]()
žlutá jí taky moc neleze, chutnala jsem to a nebylo to špatný
já už nevím co jí mám dávat, prý že já jsem byla v jídle vybíravá…
režim co to je?, my žádnej nemáme. Když chceme tak spíme, když chceme jdeme ven nebo si jen tak hrajem
Jestli nepovezu tchýni do Paseky, tak můžeme zítra, nebo ve čtvrtek, nebo po neděli. V pátek jedeme plavat a to jsme celý den pryč.