Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to uděláme jinak … napište sem kterej den kdo může a uvidíme … šak nejsme tak daleko od sebe, abychom se nedomluvily, ne? ![]()
já příští týden můžu od 15 hod (případně byh doběhla později, dle práce):
pondělí, úterý, středa
nu a já už konečně balím domů … padlaaaa … víkend … huráá
Hezký víkend všem
![]()
teda vy jste se rozepsaly
Magdi móóóc gratuluju a přeju ať je všechno v pohodě
koukala jsem na tvé stránky na MMB tak kdy tam budou všechny nové oblečky ať si můžu vybírat ![]()
my nemůžeme v pátek
Ahojky…na mmb to snad dosázím vše do neděle do večera…jde to šíleně pomalu…všechno to chce milion věcí…a nakonec jsem zjistila že jsem tam nenapsala velikosti no nejsem pako…takže vše opět znovu…
Dnes jsme byli celý den venku..bylo tak nádherně nám na dvorku ani nefouká takže celej den lítal malej jen v mikině a už chrní jak byl totálně odrovnanej…a není moc zvyklej běhat…doma to není ono..přece jen na dvorku je to pohoda…
Dokonce jsme si dnes už i opekli teda holky…to byla mňamka…už ať je jen teplíčko…
Klárka byla taky celý den venku a asi ji to nějak zmohlo, usnula už v šest a s menší přestávkou pořád spí. Je dneska nějaká prosíravá, tak nevím jestli to jsou zase zoubky, nebo tvaroh co včera jedla. Od půlnoci jsem s ní vstávala snad co hodinu, pořád chtěla pít. Jsem dneska úplně hotová a to musím sedět u PC a dělat ať už to mám konečně hotový a můžu si užívat hezkýho počasí.
Iwiku můžeme jít v pondělí u nás na hřiště, třeba tam budou nějaké děti a Matýsek si bude mít s kým hrát. Musí to být pro něj docela těžký, když tady nemá žádný kamarády, ale on si určitě rychle nějaký najde. V domech kolem vás žádný děti nejsou?
Ahojky, zdravím po víkendu ![]()
Zase to uteklo jako voda
hrůza
V sobotu jsem byla za babičkou a taky mrknout za sestřenící jak ji roste mimčo (už má 10 měsíců, ty jo já úplně hleděla, jsem se furt těšila na miminečko a ona už to byla kus baby
)
V neděli přijela na skok a kafičko kámoška a pak najednou byl večír, že ani nevím jak to uteklo…
Tak jak tak koukám, tak srazík bych viděla na středu
co vy na to?
(na dnešek se už pravděpodobně nestihnem domluvit, v úterý nemůže magdík, takže středa vychází jako nejoptimálnější )
Tak já jdu zase pracovat (se mi nesmějte, já vám to pak vrátím i s úrokama
) … a semo tamo sem juknu, co je tu nového
tak si píšu středa a v kolik? jako minule
to je teda hnusný počasí a to jsme chtěly odpoledne na procházku,vidím to tak do obchodu a domů
Konečně jsem jí dodělala svetr. Je to první, který jsem stihla dřiv než z něj vyrostla
Ahoj holky-)
Májo, tak vidím, že z toho dnes nic nebude, je teda pěkně hnusně, ale na to hřiště bych šla někdy moooc ráda, tam by si aspon prcek vyhrál…jen zajedem autem nakoupit a budem doma, Jirka už je doma z práce, něco na něj leze..tak si vzal volno…
Zítra půjdem té Rybičky, ale nevím, kde to přesně je??
Ahojky, zítra kolem 15 hod u kočky ![]()
já s Majkou máme sraz v 15 hod u nás u budky ![]()
Ahojky dopoledne jedeme za kamarádkou na miminko…ale pokud vše dobře zvládneme určitě dorazíme…už se na vás moc těšíme…Ahojky
Ahoj, taky dorazíme, pak za mnou zase dojde Jirka a půjdem koupit květináče, konečně
Ahojky tak mi dnešní návštěvou u miminka totálně nabourali náš rytmus a malej šel spinkat až v 1 takže vstával něco ke 4 a než jsme se dokodrcali do Litovle bylo skoro 5 takže jsme jen nakoupili a zase pádili domů…teda já ho snad příště nebudu dávat ani spát abych se do 3 dostavila…doufám že jste si kafíčko užily a pokecaly si…snad už příště taky dojdeme…tak zatím ahojky už jdu do peřin nějak dnes přetahuju…
ahoj,
Klárka právě dopřála parketám pleťovou masku, tak jdu uklízet než dorazí až ke koberci
Ahoj Magdiku, no tak snad příště:-)
Evviku a Emajko, půjdu s prckem odpoledne na chvíli na to hřiště u vašeho, tak pokud, nechcete se přidat?