Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ano píše:
@wildcherryBTW kdyby u nás fungovalo „až vykoupe, oblikne, nakrmi a da spat“…tak mám taky chuť častěji
No jo no
.A proc to tvuj muz nedela? Udel chlapu co jezdi casteji pryc, kdyz je doma tak ma to na starosti jen on.Od pondeli je pryc, vraci se au dnes pozde tak mu zitra zacina zas vojna
.
@wildcherry píše:
No jo no.A proc to tvuj muz nedela? Udel chlapu co jezdi casteji pryc, kdyz je doma tak ma to na starosti jen on.Od pondeli je pryc, vraci se au dnes pozde tak mu zitra zacina zas vojna
.
no ten můj je na to moc pohodlný
Chce přijít večer domů a mít svůj klid, tj. kouknout na TV, najíst se,
přečíst maily, atd. Kdybych na něj nechala koupání a uspávání, není děcko v posteli ani ve 23hod ![]()
@ano píše:
no ten můj je na to moc pohodlnýChce přijít večer domů a mít svůj klid, tj. kouknout na TV, najíst se,
přečíst maily, atd. Kdybych na něj nechala koupání a uspávání, není děcko v posteli ani ve 23hod
Jak pohodlny
?A ty nejsi snad za cely den uhnana? Ok, kdyz nekoupe, muze je oblict s nachystat jidlo/flasku. Na TV se muzete podivat spolu, nebo i sam v klidu az deti ulehnou. Nejvetsi chaos je vzdy vecer, nevim proc by jsi na to mela byt sama
.Napr muj ted prilitl na letiste v Praze, pojede domu 2,5hod. Unaveny za cely den z jednani jak prase a stejne napise, jestli neni potreba neco po ceste vzit(sunar, lekarna atd).Nevideli jsme se co odjel v pondeli vecer(az holky podelal) a uz veze i vinko k TV, ze si sedneme, prej musim byt unavena.Ja opravdu nesnasim chlapskoz sobeckost
.Ja se ti ani nedivim, ze spolu malo mluvite, pokud padnes unavou vedle neho. Kdyby jste si pomohli tak mate vecer moznost odpocivat oba, vedle sebe.
@wildcherry Máte krásný vztah. My bychom se s manželem měli od Vás ještě co učit. I když jistou podobnost vidím již teď. Můj manžel je taktéž workoholik. Je často na služební cestě (nyní třeba na celý týden). Akorát s tou pomocí s vykoupáním,,, se moc nepřetrhne. Také mu trochu dělá problém pochopit, že žena může být unavená. Ale v důsledku těch „bouřek“ se snaží být chápavější a víc mi pomoct. K lepšímu to jde sice jen po malých krůčkách, ale přece. Trochu je problém také v tom, že doma měl jako jedináček královský servis od maminky a když maminka nebyla doma, tak od babičky (při vstupu domů měl teplé jídlo na stole a při odchodu vyleštěné boty na prahu dveří).
Anonym Káťa píše…@wildcherry jéjé, to je krásné, já také závidím
Chlapská sobeckost vážně hodně bolí a zraňuje!! ![]()
V jednou napíšeš, že ze začátku láska jako trám, objímali jste se apod.. Pak se najednou zase vždy choval rezervovaně. Myslím, že tady ti nikdo nemůže poradit (resp. dostaneš spousty rad bez dostatku informací). Neměla by sis promluvit se svým manželem?
Vubec si nemyslím, že Vás manžel chtěl zranit tvrzením, že děti jsou hodnějsí, kdyz jsou s ním samy. Je to naprosto běžný jev a prostě jen nedomyslel, že by Vás to mohlo ranit. Ohledně toho ostatního. Nikdo tady Vám neda odpověď. Musíte si s manželem promluvit a vyjasnit si, co k sobě cítíte a jak být oba spokojení. Můj manžel taky není samá pusinka, pohlazení či dlouhé pohledy do očí. Má to tak od začátek. Podle mě Vás manžel může klidně milovat. Každy milujeme jiným způsobem a vy musíte správně a srozumitelně spolu KOMUNIKOVAT, abyste oba dosáhli spokojenosti. PS: edit: ten sex vidím velice pozitivně.