Má někdo manžela Egypťana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
17.4.13 23:34
@Anonymní píše:
@dreamgirl mam Egyptana temer osm let. Dve deti. Za mne. NE NE NE… utec hrobnikovy z lopaty dokud to pujde… Jde jim opravdu pouze o penize, darky, ci vizum do Evropy… budou te podvadet, lhat, vymyslet ruzna story… Ver mi, ze se to neprojevi hned.. trva to (v mem pripade az po prvnim diteti).. do te doby byl chlap nejlepsi na svete co by mne na rukou nosil. Pokud jsi mladsiho veku, tedy se neda pocitat s tim, ze do nej budes sypat penize, tak to muze honem rychle sklouznout k tomu ze s tebou bude jednat jako s Egyptankou, a jeste podstatne hur!!! stejne si potom nejakou na prachy najde, a tebe bude akorat podvadet… podivej se na www.orbion.cz Klikni na Egypt, diskuze, srdickova diskuze a tam si procitej… myslim ze te to hned prejde. Jinak v Hurghade Cesky, Rusky, Polky, Ukrajinky, Slovenky = rychly sex. ZA MNE NE prosim te… :zed: :zed: :zed: :zed:

Jsi mě předběhla, ale velký souhlas. Já byla nejdál na Slovensku, ale tyhle příběhy jsem hltala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.13 23:36

@tamata mohla bych vypravet, bohuzel, je to dost smutny pribeh… :( no jo hold.. kdo chce kam… :roll:

• Citovat
  • Upravit
7569
17.4.13 23:48

@dreamgirl a potom myslím, že když ho dostaneš do Evropy, musíš se za něj nějak zaručit. On pak zdrhne, dělá problémy a ještě z toho máš problémy ty.
Osobní zkušenost nemám, četla jsem o tom hodně knížek a vím jediné: chlpa z arabského světa bych určitě nechtěla!

Jestli si chceš užít dárky, večeře, sex…proč ne…ale netahat domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.4.13 04:52

Jezis to je hrozne a jeste s nim jsi?? To je me lito :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.4.13 08:11
@claire91 píše:
No tak jestli je takhle hrr, tak bych se obávala, že se chce oženit kvůli tomu, aby se dostal ze země :nevim: Určitě bych s ničím nepospíchala.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
18.4.13 08:58

Araba snad radsi ne. Sama ziju a mam dite s chlapem z muslimskyho sveta a vsechno nam suoer klape, ale Arabi jsou jina kategorie. Nejspis to bude tak, jak ti tady holky psaly. Ale i kdybys mela stesti a natrefila na nekoho, kdo to treba fakt mysli vazne, tak driv nebo pozdeji prijde natlak ze strany jeho rodiny. A pres to vlak nejede. Oni maji silne zasady. A ty jsou pro ne dulezitejsi nez vsechno ostatni. Takze za me Arab urcite ne. Ver, ze jsem otevrena pristupu jine mentality, ale s Arabem se to podle me vazne skloubit neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
18.4.13 09:40
@Anonymní píše:
@tamata mohla bych vypravet, bohuzel, je to dost smutny pribeh… :( no jo hold.. kdo chce kam… :roll:

To mi je líto, já psala hlavně proto, aby se nenapálil někdo další. Protože na tom webu jsou těch příběhů stovky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
18.4.13 13:24

Tak to pozor, speciálně Egypťani si o nás Češkách myslí, že jsme ku*vy. Mám dost známých Arabů (ne Egypťanů), takže vím jak myslí a bohužel umí se ženě velice dobře dvořit a často se žena s nimi cítí jako princezna. Ale je to jen přetvářka. Na mobilu si pak ukazují zamilované sms od svých „zamilovaných holek“ a smějí se jejich naivitě, blbosti a jak jim na to skočily. A Egypťané, pokud nechtějí rovnou do Evropy, tak chtějí chtějí tzv. „fucking paper“ (což je snažší). To znamená dočasná manželka, pokud je nachytaný v hotelu nebo na pláži jak si užívá s nějákou ženou (převážně cizinkou. A tam je to trestné, pokud nejsou manželé), ukáže fucking paper a použije ho pak na kteroukoliv jinou cizinku, tam až tak moc neřeší, jestli se cizinka jmenuje Květka nebo Bětka. Takže pokud už by mělo dojít na svatbu, trvala bych na svatbě se vším všudy dle arabské tradice. To znamená, že u toho bude celá jeho rodina, pak bych měla jakous takous jistotu, že to myslí vážně. Ne jen, že podepíšu v mešitě nebo na úřadě cár arabsky psaného papíru (ach, ta romantika, jsem tajně vdaná, protože jeho rodina by nám nepřála). Pokud u svatby není rodina, neberou to vůbec vážně. Pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.5.13 12:07

Egypťani

@Apaji Musíš odlišovat, odkud takový Egypťan je.

To o čem se tu píše je situace v turistických letoviskách, kde ti kluci mají nejmíň tři holky v jednom turnusu, jakmile jedna odjede, už lapají další. Jenže kde není nabídka, není poptávka. Ten „fucking papír“ oficiálně Orfi už není ani in, a většina Egypťanů si ho nepořizuje. Dneska ho nepotřebujete, když si chce kluk pronajmout byt na sexuální hrátky, majitel ho bez problému pronajme, jde jen o obchod. Orfi není ani platné, pokud se nezaregistruje u právníka. A když někdo předloží neorazítkovaný papír, tak pak může fungovat jen asi jako toaleťák. V hotelu stejně nikoho neubytují na společný pokoj, pokud se neprokáží jako manželé klasickým oddacím listem, takže Orfi je k ničemu.
Arabové, nebo Egypťani si myslí o všech Evropankách (Američankách) že jsou ku*vy kvůli sledování úžasných amerických filmů, kde studentíci vysoké školy, a nejenom oni, střídají v posteli zástupy milenek či milenců, a pořádají mejdany ve stylu kdo toho vypije nejvíc a nejdřív „padne za vlast“. Pak když si povídají s normální ženskou o normálním životě, tak sice chvíli nevěří, ale zjistí, že to není tak hrozný jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dandule41
18.5.13 14:07

Jsem vdaná za muže z Egypta

Dobrý den všem diskutujícím. Já jsem vdaná za muže z Egypta. Poznali jsme se téměř před dvěma lety a je pravda, že mě od samého začátku vyznával lásku tak, jak jsem to nikdy před tím nezažila. Od prvního osobního setkání mě žádal o ruku, ano, chtěl si mě vzít a od začátku o mě hovořil jako o své manželce. mě je čtyřicet a manželovi 49. Oba máme za sebou manželství, když jsem ho poznala, byl vdovec. Občas jsem mu říkala, že to vyznávání lásky a sladké řečičky snad mají v krvi a nebo to asi studují. V tomto směru jsou opravdu neskuteční. Je to odlišnou kulturou a také ty rychlé žádosti o ruku jsou jisté dané jinými zvyky, mluvím o Islámu. Pokud to s Vámi muž myslí vážně, chce si Vás vzít za ženu. Je to cesta nelehká a dost trnitá. Jen to papírování kolem svatby a všechno okolo. Jsem ráda, že už to máme za sebou. Nikdo neví, jak jeho manželství či vztah dopadne. To ale ani tady v Čechách. Je pravda, že mnoho mužů z Egy a dalších zemí sev. Afriky skutečně prahnou po životě v Evropě, myslí si, že je tady asi čeká ráj na zemi. Realita je ovšem jiná, hlavně všichni víme, jaká je situace na trhu práce. Mnoho z těchto mužů se naučilo využívat evropanky pro snadno dostupný sex a líbí se jim dostávat drahé dárky. Některé ženy to neřeší a vyhovuje jim to. Je to opravdu dost individuální. Za sebe můžu říct. Je to reálné, ale chce to trpělivost a notnou dávku odvahy a štěstí.
:lol:

• Citovat
  • Upravit
18305
18.5.13 14:26

Ono když se chce ženská z Čech dostat do problému, tak bohatě stačí seznámit se s kosovským Albáncem. No ale kdo chce kam, pomožme mu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
18.5.13 14:42

@Jura007 : Já myslela, že máš taky manžela Egypťana :mrgreen:

Ale jinak, ono kolikrát stačí Češi, natož nějaké jiné národnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.5.13 14:47
@teta 278 píše:
@Jura007 : Já myslela, že máš taky manžela Egypťana :mrgreen:Ale jinak, ono kolikrát stačí Češi, natož nějaké jiné národnosti.

Nenene :lol: - moje dávná kamarádka se nechala ukecat od kosovského Albánce a žila s ním v praze „na hromádce“. No byla to story skoro jak od Betty Mahmoodyové… Ještě ze s ním neodjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
18.5.13 15:07

Mam kamaradku, co chodila s jednim z Iranu, myslela si ze to bude super..svatba a deti…po 4 letech chozeni to k nicemu nevedlo, prijeli jeho rodice ani jim nerekl ze ma pritelkyni. Nastesti se s nim rozesla. Nerikam ze jina kultura je spatna, ja osobne mam muze z jine zeme.Ale osobne neverim moc temto lidem jako jsou muslimove a vubec arabske staty. Nerikam ze muze existovat vyjimka, ale osobne bych si na to dala pozor. :nevim: ale kazdy se musi rozhodnout sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.5.13 12:24

Ono chodit s Íráncem nebo někým z Dálného východu je dost problémové. Mají úplně jinou mentalitu než muži ze Severní Afriky (tam mají přece jenom větší povědomí o evropském životě). To by musel žít v Evropě nejen on, ale celá jeho rodina, a to už dost dlouho, aby přijali evropské zvyklosti. Existuje dost mužů z Arabského poloostrova, co studují v Evropě vysokou školu, chovají se tu jak my, ale jakmile zas přijedou zpátky domů, začlení se do své rodiny a svých tradic a zapomenou, že 5 let chlastali jak Dáni, bavili se na diskotékách a užívali si s holkama. A ještě ke všemu většina z nich je zasnoubená s dívkami ze své země, proto se ani rodičům nechlubí svými evropskými známostmi. A pokud už Evropanku rodině ukáže, tak ta jí v 99% nepřijme, kluka donutí se s ní rozejít a ožení ho druhý den s nějakou pro ně přijatelnou dívkou z jejich země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí