Má někdo manžela Egypťana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mrs.gendy
3.4.14 22:06

@Menora tak tak. to by si mela kazda rozmyslet. protoze je fakt, ze oni jsou mistri ve flirtovani. no a to poblouzneni na dovolenych - horko, more, tmave oci, kudrnate vlasy a opalena tela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:…me staci, kdyz to ctu kazdej rok na fb a vidim fotky holek s tema animatorama a ty srdickovy komentare :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Menora
3.4.14 22:08

@mrs.gendy
Jenže přesně takto začínají všechny ty nešťastné příběhy a zkušenosti. Přitom by na začátku stačilo jen víc používat rozum a myslet.

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
3.4.14 22:11

@Menora za blbost se plati a vymlouvej jim to.kdyz jsou tak zalaskovane a naivni :roll:

• Citovat
  • Upravit
Menora
3.4.14 22:12

@mrs.gendy
Jenže osobně mi na tom vadí, že pak to vypadá, že „druhá strana“ nedělá nic jiného než využívá nebohé Evropanky. I když je vina na obou stranách, určitým způsobem.

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
3.4.14 22:19

@Menora ja ti rozumim. jako ja kdyz se nekde zminim, ze mam muze egyptana, tak hnedka vidi blonckujak se zblbla do animatora v hurghade :mrgreen:… vina je spis vetsi na tech zenskejch, pac jim to zerou

• Citovat
  • Upravit
68
3.4.14 22:21

.

Příspěvek upraven 25.09.18 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.4.14 22:25

S egyptanem by to mělo asi fatálnější následky, řekla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.4.14 22:40

.

Příspěvek upraven 25.09.18 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.4.14 22:48

Kamarádka se s jedním seznámila na netu, po několika týdnech za ním jela a nakonec se k němu odstěhovala. Žila tam několik let. Měla se tam dobře, mohla i pracovat, ale nesměla nikde chodit sama a musela chodit zahalená, kromě pokrývky hlavy- na tom nelpěl. Jinak dlouhé rukávy, dlouhé kalhoty, žádné výstřihy. Měli 2 služky a pěkné auto, což na egyptské poměry byla vyšší vrstva. Hodně se podřizovala jeho víře. No, skončilo to, když jeli navštívit její rodiče do Čech. Potkali kamarádky známého, ten jí dal pusu na tvář na přivítanou a byla z toho neskutečná hádka. Milý se sebral a odjel zpět domů. Prostě jiná mentalita, některé věci by nikdy nerozdýchal. Takže no happyend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.4.14 23:16

Jenže tady navíc ještě hrozí únos dítěte do jeho rodné země a to je teprve průser. Zpátky ho nedostaneš. Může ti tady nasekat dluhy a odjet domů, rozvod přes egy taky nebude asi snadný…
Můj manžel se začal měnit, nebo měnit, spíš víc projevovat až po šesti letech, kdy se nám narodila druhá holčička. Najednou mu vadilo, že nic pořádně nevlastní, ředitel má větší plat než on, začal honit kočky doslova i na seznamkách (většina českých holčina ho poslala), bary, pořádný arabský kabarety, kamarádi a pod. Sice nebyl animátor a nebrali jsme hned po krátké známosti, ale asi budu případ, jak se dostat z egy, řekla bych. S rodinou strašný, prostě strašný hned od začátku, ale já si nenechám nic moc líbit, to je pravda na druhou stranu.
Asalíku ze mě si nic neber, já mám momentálně jen vztek na ně. Hlavně se uzdravte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.4.14 23:19

Arabský kabaret… tím myslím omdlívací scénky, skání oknem, akutní zástava dechu a pod. srandy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.4.14 23:37

.

Příspěvek upraven 25.09.18 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
4.4.14 08:21
@mybaby píše:
Kamarádka se s jedním seznámila na netu, po několika týdnech za ním jela a nakonec se k němu odstěhovala. Žila tam několik let. Měla se tam dobře, mohla i pracovat, ale nesměla nikde chodit sama a musela chodit zahalená, kromě pokrývky hlavy- na tom nelpěl. Jinak dlouhé rukávy, dlouhé kalhoty, žádné výstřihy. Měli 2 služky a pěkné auto, což na egyptské poměry byla vyšší vrstva. Hodně se podřizovala jeho víře. No, skončilo to, když jeli navštívit její rodiče do Čech. Potkali kamarádky známého, ten jí dal pusu na tvář na přivítanou a byla z toho neskutečná hádka. Milý se sebral a odjel zpět domů. Prostě jiná mentalita, některé věci by nikdy nerozdýchal. Takže no happyend…

No na jednu stranu se nedivím, že když jí dal ten známý pusu, že Egypťan odjel. Oni tohle nesnesou, v něčem se holt musejí uznávat pravidla na obou stranách. Mě taky dost dlouho trvalo než jsem si zvykla, třeba jen že v Egyptě žena při seznámení nebo na přivítanou nepodává muži ruku…taková blbost co se u nás bere jako samozřejmost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
4.4.14 08:32

MagdaSara- nepotkal tvůj manžel někde „kamarády“ kteří žijí úplně jinak a nezačal jim závidět jejich nerodinný život? Jedné kamarádce co se vdala za Španěla se stalo něco podobného, v práci má kolegy taky ze Španělska co jsou svobodní a každou noc jsou na nějakém mejdanu a on začal chodit s nima, protože oni se mu posmívali, že oni si užívají a on seděl doma s manželkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
4.4.14 08:40

@Rishley ale co bylo zajímavé, že nebyli manželé a aby spolu mohly v Egyptě žít, stačil tzv. šuk. ací papír- omlouvám se, ale tak se tam tomu prý říká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí