Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gaas ale já bych ti pomoci chtěla. A i kdyby to mělo trvat rok, než se to podaří a bude ta správná chvíle, tak to za to myslím stojí. Než rezignovat na život a smířit se s nesmiřitelným
Nevím, co bys potřebovala, ale pokud řekneš, pokusím se ti pomoci. Peníze na rozdávání nemám, jsem s prckem sama- stačil mi na zničení iluzí Čech, ale určitě je více lidí, kteří by s financemi pomohli a nějak by se to dohromady dalo. Zbytek už by byl na tobě. Nikoho v Egyptě nemám, kamarádka žila nějaký čas s muslimem v Káhiře, ale po návštěvě v ČR už tady zůstala, takže případného prostředníka nemám. Každopádně, každý si zaslouží žít plnohodnotný život a určitě ne jenom přežívat ![]()
@gaas jo a ještě k tomu školnému. Kamarádka, co tam žila říkala, že muslim má POVINNOST se o svou ženu postarat a to slušně, takže pokud mu to finance dovolí, musí jí třeba zaplatit i více služek, aby se ona nemusela dřít. Tak jak je možné, že nemusí platit ani školné? Není to proti jejich „pravidlům“?
@Measmille ten smajlík byl vzdychnutí, ale nad situací, ve které je gaas, ne nad tvým komentářem ![]()
@mybaby tady zadna pravidla NEEXISTUJI… ver mi.. nejak by to byt MELO a nejak to JE. to je prave ono, o cem tady pisu… beznadejny boj vyhrat neco, davno prohrane.. tady neni na nasi strane totiz vubec nikdo a nic.
A abych to jeste uvedla na pravou miru.. jsou tady zeny, i ceske zeny, co se maji nadmiru dobre.. ALE.. vetsinou do toho neco investovali, neco je to stalo.. chlap je jim svym zpusobem oddanej, jenom proto ze s ni se ma lip (existencne) nez by se mel bez ni… Divili by jste se, co vsechno jsou nektere zeny obetovat, aby si sli za svym snem.. Ale ja se ted celou dobu bavim o situacich, kdy mlada holka se vda, a vlastne zije stejne jako egyptanka, od sameho zacatku… bohuzel, to, co si egyptan dovolik evropance, by si nikdy k egyptance dovolit nemohl..ale to uz se dostavame uplne jinam, a je to na dloooooouhe povidani a kdo to nezazil, tak mozna to ani neni schopen si predstavit.
@gaas píše:
@mrs.gendy vse se zdalo osudove, idealni, tak jak to ma byt… strach jsem nemela.. bylo mi 20 letdneska bych se chovala uplne jinak.. ale ja si myslim ze tohle neni moc odlisne od situaci cesek s ceskyma chlapama.. hodne lidi rekne.. ja bych tam NIKDY nesla.. ale nejak na to clovek kouka, ve 20ti, a nejak o 10 let starsi, bez ohledu na situaci… urcite bych byla moc rada kdyby kdokoliv kdykoliv jel do egypta, me treba kontaktoval a mohl mi privezt neco co by mi poslala moje rodina..treba
vetsinou jsou to veci pro deti…
Ahoj, teď to čtu a možná to bude blbá otázka, ale předpokládám, že tvá rodina ti to nemůže poslat poštou z nějakého důvodu tak jak by případné předání šlo zařídit?
@gaas napiš o tom knížku, fakt. Pošli to nějakému vydavatelství do ČR a tady z toho bude bestseller
![]()
@gaas staci rict a domluvime se
ale opravdu nejdrive pristi rok na jare
kdykoliv jsem k dispozici ![]()
me tam staci dovolena 2 mesice a pak rychle zpatky do eu…ja bych tam neprezila kvuli prostredi.
A v jake casti zijes? Mesto, vesnice..blizko ceho se nachazis?
@Lenny0 ano, ale vice psat nemohu takhle verejne
zatim se s vami loucim a zitra se zase nakouknu a odpovim… dekuji vam za vas zajem a za kazdy vas prispevek do teto diskuze! terba bude jednou napomocna nekomu jinemu…