Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gaas je mi to jasné a i když mám asi bilion otázek tak je mi jasné, že z důvodu vlastní bezpečnosti asi nemůžeš jen tak odpovědět. Jinak Ti přeji aspoň hodně sil v Tvém nelehkém osudu.
@Lenny0 jestli te zajima neco konkretne, odpovim ti pres SZ. Dekuji ti ale moc. ![]()
@gaas
musela jsem za dětma, ale dočetla jsem to ted. Gaas snad si to tady všechno smaž, pro jistotu. PA ![]()
@mrs.gendy
v blizkosti centra.. ale ktera zena ma egyptana, tak vi, ze dneska je to nejak, a zitra zase jinak.. ale ja doufam, ze budeme tady kde jsme.. proad je to prijatelnejsi nez rodna vesnice (jeho). Jeste jednou dekuji
@mybaby rada bych to udelala… ale asi jenom z financnich duvodu… protoze rozhodne bych si to nepsala „na pamatku“ a zaroven vim, ze by to ani nepomohlo a nezachranilo zadnou zenu, pred jejim rozhodnutim se sem vydat do Egypta.. (sama jsem knizek precetla dost nez jsem definitivne za CR zabouchla dvere, a zacala se psat nova, a zcela zasadni kapitola myho zivota). Blby je, ze asi nemam bunky napsani nevim, ikdyz se nepovazuju uplne za „blba“, ale nevim jestli bych to zvladla…je toho tolik, tolik, tolik… moje priorita cislo jedna je udrzet se co nejdele vedle svych deti! ptz to neni samozrejmost, a zitra uz to tak byt nemusi! snazit se jim zajistit, alespon nejaky uchazejici standart(zivotni),dobre je vychovat, a neco je naucit… no a PREZIT TO. dekuju ti za tvoji podporu.
Po přečtení celé diskuze konstatuji, že jsem ráda, že se mi líbí modroocí blonďáci.
Přeju hodně síly pro soužití s egy.
@gaas @MagdaSara
@gaas píše:
Bohuzel nejde to obejit vubec nijak.. tedy da se… ale na to jsou treba lidi a penize… a samozrejme cesta to legalni neni..
ani urady a ani nase urady (myslim zas. urad ) s tim nic nenadela.. kdyz bych je odvezla, paradoxne bych unoscem byla ja. Ale presne jak uz tady padlo… je treba manzeluv souhlas atd atd.. neni to vubec jednoducha vec. Uz jsem si vyslechla hodne.. to jsi cekala neco jinyho, a co bys od arabace chtela atd.. Ale o tom to neni. My (evropane) jsme ve smes poctivi lide.. ( ve srovnani v arabama!!!), a kdyz zakladame rodinu a natoz s cizincem, jdeme do toho s tim ze to nebude lehke, ale budete delat maximum aby to fungovalo. Ocekavate kompromisy, a shovivavost…
bohuzel.. realita je jina.. at delate co delate, nikdy se nezavdecite.. nikdy nebudete dost dobra, ta spravna, ta kterou on zrovna muze a dokaze milovat a vazit si ji… porad je mezi vami hluboka propast a bohuzel vy jste ta, ktera se propadate hloubs a hloubs.
S neverou se clovek smiri, vyrovna.. prijme ji jako fakt.. s neustalym ponizovanim se clovek nauci pracovat tak, ze se naucite znat svoji cenu a vypoustite to co on si k vam dovoluje.. ale co je nejhorsi? je absolutni beznadej, prazdnota a samota… a to je to, co vas ceka, tady v tom „uzasnem egypte, s tim uzasnym egyptanem“ co vam pri zapadu slunce u Rudeho more slibuje lasku naveky…
Tak si ted procitam tvoje prispevky…neuveritelny, ta bezmoc..de facto nemuzes nic:(
mas muj obdiv..ze to prozatim zvladas, tak jakzvladas.. A preji Ti, aby bylo lip..aby ses dostala co nejrychleji zpet do Cr.je mo cele tehle situace lito:((
@gaas píše:
Jinak snad pochopite ze nebudu psat kolik je detem let.. ale jeste z toho tak uplne nemaji rozum, ikdyz jedno uz chape a drzi jakakoliv tajemstvi proti tatinkovi.. rozhodne deti proti nemu nestvu, nema to smysl.. je to jejich biologicky otec, a ikdyz ho temer nevidaji, jednou by se to mohlo obratit proti mne.. jednou si udelaji nazor samy.
S tímto názorem souhlasím. ![]()
Vím, že už tak dva roky, možná déle není potřeba souhlas manžela s vycestováním. Ale realita je jiná, většina celníků stále vyžaduje papír se souhlasem. Moje známá co cestovala s dětmi za rodiči do Itálie nemusela nic ukazovat.Tak asi je to o štěstí.
@Rishley bohuzel… tento prikaz, o povoleni vycestovani s detmi opravdu byl na prechodnou dobu zrusen.. ale pri vlade noveho prezidenta Morsiho byl znovu obnoven. Zalezi na hodne okolnostech.. kdyz je zena, ktera cestuje treba jednou za pul roku, a preci jenom ma vizum na kratsi dobu, pusobi to take jinak, nez kdyz jsou deti narozene v Egypte a pres sedm let napr, nevyjeli z Egypta. Nehlede na to, ze co se me osobne tyka, existuje zapis, primo na letisti, ze vycestovat nesmim. samozrejme by se to dalo obejit, pres jina letiste… zase tak dusledni tady v egypte nejsou.
Příspěvek upraven 09.04.14 v 11:47
@gaas asi to bude na žádost pro admina, nebo piš anonymně. Svět je malej, moje zkušenost ![]()
@MagdaSara mas pravdu svet je malej, a lidi jsou nekdy jako FBI
ale rikala jsem si, budu psat jako anonymni, lidi si reknou, no to nekdo cetl Bez dcerky neodejdu a ted tady vymysli vlastni zivotni story.. ![]()
@MagdaSara píše:
@gaas asi to bude na žádost pro admina, nebo piš anonymně. Svět je malej, moje zkušenost
stačí když u svých příspěvků dáte editovat pak si to smažte a dejte tam třeba tečky, ale pokud to někdo zkopíroval tak to tam bude a půjde to smazat jen na žádost admina