Má někdo manžela Egypťana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1010
9.4.14 21:47
@Anonymní píše:
kdo ale s vami fyzicky neni.. asi jako by nebyl :nevim:

vím co tím chceš říci. Když jsem bydlela v cizině tak životy mé vlastní rodiny mi byli vzdálené a ten můj pro ně taky. Jak jsem se vrátila tak nějakou dobu trvalo než jsme si na sebe zvykli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 21:50

@Lenny0 presne tak. Navic ja uz jsem je nevidela opravdu dlouho.. hodne dlouho.. roky.

• Citovat
  • Upravit
1010
9.4.14 21:50
@Anonymní píše:
@Janafugi soukromou skupinu asi bych zalozit zvladla ale nevim kdo by v ni se mnou diskutoval, kazdy ma vlastnich starosti dost :nevim:

Jestli se chceš vypovídat tak já do toho s tebou klidně půjdu. Ale moje starosti ti asi budou připadat úplné prkotiny. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 21:52

@Lenny0 zadna starost, neni prkotina. Kazda starost je proste STAROST.. pro nekoho mensi pro nekoho vetsi, ale postupem casu, to muze byt zase naopak, a kazdy si proste v zivote ukusi ze vseho :hug:

• Citovat
  • Upravit
1779
9.4.14 21:52

Myslím že tu je holek dost co by s tebou šly do uzavřené skupiny. Tak jako jsem vás četla já, vás může číst kdokoliv. A manžela by třeba větší dědictví nedonutilo odjet s tebou do ČR. Třeba by jsi mohla dědit po nějakém stryckovi. Je mi úplně úzko když si představím jak ti musí být. Je mi líto že když přijede maminka musíte se vídat tajne to ti manžel nedopreje ani to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
9.4.14 21:56
@Anonymní píše:
presne jsi to popsala, a dalsi a dalsi a dalsi a dalsich tisice veci co mi vadi a co nesnasim, jako napriklad neustale nadavani, ponizovani, napadani, a vetsinou osloveni kravo, zidovko a nebo… :roll: vysoka vyhra, hm.. ta by se mi hodila.. dedit nemam po kom a rodinna situace je komplikovana, ackoliv nejsem s nejake nizsi socialni tridy.. ale clovek mini a zivot meni, a lide se meni, a jejich zivoty take.. a to plati i pro vase nejblizsi… kdo ale s vami fyzicky neni.. asi jako by nebyl :nevim:

Nemyslela jsem to tak doslova, prostě vymyslet záminku, aby motivačně vycestoval a ty mohla domů. Prostě být chytřejší než on, co by nemusel být problém. Ale je to těžký, já vím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.4.14 21:57

@Janafugi opravdu ME rozhodne dedictvi nehrozi.., kazdopadne, ano… to je na tom to nejhorsi.. ze se musime videt kazdy den na par minut, a jenom rychle ve stasnem stresu, aby nahodou nas nekdo nevidel, on neprisel atd.. deti drzi tajemstvi ale stejne… je to tlak na vsechny. na kazdeho z nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
9.4.14 21:58

Já bych šla taky, sice nemám s multikulturním manželstvím zkušenosti- stačil mi Čech a mám z toho šok na několik let dopředu, ale můžeme pokecat, podpořit tě a třeba něco vymyslíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.4.14 21:58

.

Příspěvek upraven 09.04.14 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
9.4.14 22:00

@gaas možná to bude znít hrozně, vím že s tímhle se „nežertuje“, ale co to zkusit na pohřeb v rodině? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.4.14 22:01

@mybaby to uz jsme zkouseli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
9.4.14 22:01

ZAKOPEJ HO :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
9.4.14 22:02

VOLA BLBÝHO, jsem chtěla napsat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.4.14 22:02

@gaas dědictví naoko by neprošlo. Prostě vymyšlené jen aby jste se dostali pryč. Jak ti můžeme pomoc. Klidně dlouhodobě jen ať se prostě dostaneš domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.4.14 22:04

@MagdaSara to by pro mne bylo jediny vysvobozeni! jeho smrt… buh mi odpust (a citlivejsi duse zde take) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí