Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…a nepustil? A co něco úředního? A pokud ani to ne, tak pak je řešení jediné… To o čem jsme se tu bavili již včera, i když to bude na déle. Protože takové „štěstí“, aby ho kleplo asi mít nebudeš ![]()
@Janafugi moc ti dekuju za snahu pomoct. jeste porad jsou lide, kteri pred ostatnimi lidskymi osudy (co se jich netykaji), nezaviraji oci.. ja to tedy take nedelam, ale od vas vsech me to mile prekvapilo.. dekuji. ![]()
@Lenny0 jeho rodina s tim nema ohledne prava nic moc docineni.. deti patri jemu. Ale kdyz uz bych byla v CR ani tam nebudme v bezpeci..ale preci jenom… lepsi ![]()
@Lenny0 jeho rodina s tim nema ohledne prava nic moc docineni.. deti patri jemu. Ale kdyz uz bych byla v CR ani tam nebudme v bezpeci..ale preci jenom… lepsi ![]()
POKUD MŮŽETE ZALOŽIT TU „TAJNOU“ SKUPINU, TAK TO HOLKY UDĚLEJTE.
@mybaby skupinu jsem zalozila, ale asi jeste nebyla schvalena?? ![]()
@gaas vůbec neděkuj. Věř tomu že něco vymyslíme. Je mi jasný že i tady by jsi žila ve strachu ale snad alespoň svobodně.
@gaas píše:
@MagdaSara to by pro mne bylo jediny vysvobozeni! jeho smrt… buh mi odpust (a citlivejsi duse zde take)
Odpouštím ti a chápu a moje citlivá duše se za něj večer přimluví ![]()
@gaas aha, já nevím, jak to tady chodí, jsem tu krátce, i když to podle počtu mých příspěvků tak nevypadá
Tak musíme čekat…
Příspěvek upraven 09.04.14 v 22:27
@Janafugi píše:
@gaas vůbec neděkuj. Věř tomu že něco vymyslíme. Je mi jasný že i tady by jsi žila ve strachu ale snad alespoň svobodně.
přesně tak!!! To by bylo, aby se to nepovedlo. Nikdo si nezaslouží to, co gaas, nikdo.