Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prave… LASKA, jako takova, je jim paradoxne na mile vzdalena.. ackoliv je veta I LOVE YOU FOREVER nejvic omylana fraze…
kazdy proziva to svoje.. ve svem zivote… nejsi sobec..
Teď jsem četla na netu, že rozvod je tam možný a že se prý chlap musí i po rozvodu o ex manželku finančně postarat, to je pravda? A v případě rozvodu, má děti v péči spíše žena nebo ten muž?
@gaas píše:
Bohuzel nejde to obejit vubec nijak.. tedy da se… ale na to jsou treba lidi a penize… a samozrejme cesta to legalni neni..
ani urady a ani nase urady (myslim zas. urad ) s tim nic nenadela.. kdyz bych je odvezla, paradoxne bych unoscem byla ja. Ale presne jak uz tady padlo… je treba manzeluv souhlas atd atd.. neni to vubec jednoducha vec. Uz jsem si vyslechla hodne.. to jsi cekala neco jinyho, a co bys od arabace chtela atd.. Ale o tom to neni. My (evropane) jsme ve smes poctivi lide.. ( ve srovnani v arabama!!!), a kdyz zakladame rodinu a natoz s cizincem, jdeme do toho s tim ze to nebude lehke, ale budete delat maximum aby to fungovalo. Ocekavate kompromisy, a shovivavost…
bohuzel.. realita je jina.. at delate co delate, nikdy se nezavdecite.. nikdy nebudete dost dobra, ta spravna, ta kterou on zrovna muze a dokaze milovat a vazit si ji… porad je mezi vami hluboka propast a bohuzel vy jste ta, ktera se propadate hloubs a hloubs.
S neverou se clovek smiri, vyrovna.. prijme ji jako fakt.. s neustalym ponizovanim se clovek nauci pracovat tak, ze se naucite znat svoji cenu a vypoustite to co on si k vam dovoluje.. ale co je nejhorsi? je absolutni beznadej, prazdnota a samota… a to je to, co vas ceka, tady v tom „uzasnem egypte, s tim uzasnym egyptanem“ co vam pri zapadu slunce u Rudeho more slibuje lasku naveky…
bych na tebe snad i vypsala sbírku, fakt.
O jakou částku se jedná? Bajvočko, jestli to není tajné.
Taky se zeptám, jestli bych nemohla nějak pomoct. Každopádně nás máš tady a my tě s Maybe skusíme aspon rozesmát. Temátem můžou být chlapi z egypta… a nebo všichni tupouni na světě ![]()
Holky moc si toho vazim… nikdy jsem nikam nepsala, ikdyz diskuze obcas procitam…je fajn to mit jakoby s kym sdilet, ikdyz realita je mnohem horsi… skoda, ze holky se nepouci z takovych pribehu jako je ten muj a tisice dalsich..
porad si budou rikat, ze ten jejich je jinej! ano… ale bude jinej porad, cely zivot? a nebo jeho geny, kultura a vychova se nekdy projevi??? pri zivote me drzi moje deti… ale chybi mi ceska republika, a porad musim myslet na to, ze svoje rodice, prarodice, uz mozna nikdy neuvidim, neobejmu… je to zkratka velka zivotni past, do ktere spadnout je tak snadny.
@mybaby píše:
Teď jsem četla na netu, že rozvod je tam možný a že se prý chlap musí i po rozvodu o ex manželku finančně postarat, to je pravda? A v případě rozvodu, má děti v péči spíše žena nebo ten muž?
ano, tak to je.. ale v pripade egyptana a egyptanky. To se nas evropanek vubec netyka.
@gaas on tě nepustí ani za rodinou na návštěvu do ČR? A rodiče za tebou mohou jezdit? Jestli tě štve, že se moc vyptávám, tak mi to písni, nerada bych tě obtěžovala. Jen mě to zajímá, abych si o tom utvořila obrázek. ![]()
@mybaby píše:
@gaas on tě nepustí ani za rodinou na návštěvu do ČR? A rodiče za tebou mohou jezdit? Jestli tě štve, že se moc vyptávám, tak mi to písni, nerada bych tě obtěžovala. Jen mě to zajímá, abych si o tom utvořila obrázek.
vubec me to nestve..
nepusti… a hlavne bez deti bych nejela…maminka se za mnou max. dvakrat do roka dostane, ale musi ke mne chodit tajne
na par minut.
Ty bláho a fakt Ti není jak pomoct? To je přece šílený, taková bezmoc.
@gaas ja bych taku nejak pomohla.. nemuzem ti treba opravdu poslat nejake „tajne“ kacky na uplatky?!
@Measmille poslala bych kačky na nové pasy pro ní a pro děti a frnk zpátky domů, do Čech. ![]()
@mybaby píše:
@Measmille poslala bych kačky na nové pasy pro ní a pro děti a frnk zpátky domů, do Čech.
Tak to uz je snad fuk na co, ne?! i tady se slovickari!? to by si rozhodla, dle sveho, ale jo co nejdriv do cech!
@Measmille píše:
Tak to uz je snad fuk na co, ne?! i tady se slovickari!? to by si rozhodla, dle sveho, ale jo co nejdriv do cech!
já to nemyslela zle, jen mě napadlo, že to řešení co je díky financím nereálné jak psala paní jsou „nové pasy“ a že jiné řešení není. Nebylo to bráno jako žádný útok a slovíčkaření. Souhlasím s Vámi, jen jsem doplnila svůj názor, co bych udělala já
Tak snad se zase tolik nestalo ![]()
Holky opravdu me prekvapuje (asi tim ze jsem uz opravdu dloooooohou) v CR nebyla, jak jsou stale jeste nekteri lide vstricni a ochotni pomoci… moc si toho vazim. Ale bohuzel… pasy, uplatky to je vsechno potreba… a bylo by skvele to mit vyrizene… ale! pak to muze trvat i dalsi mesice, rok apod.. nez se naskytne sance jak utect.. neni to o tom, vzit pasy, deti, koupit letenky a vyjet smer letiste… to tak nefunguje. ALE vazim si vaseho zajmu, za to ze vubec venujete svuj cas, napsanim jakehokoliv prispevku..
nekdy je to pro mne a pro deti opravdu o zabezpeceni zakladnich zivotnich potreb (jidlo, myci prostredky atd… coz je mnohem horsi), ze nejenom ze svoboda je nulova, ale myslim ze v leckterem kriminale se maji lepe nez my. Nove prestal platit i skolne, takze nevim jak to bude dal
holky! neberte to, prosim, jako stezovani nejake zoufalkyne, co si sama zavarila.. jsem se svym osudem smirena, a delam maximum aby deti meli „normalni“ detstvi a… ziju. V zadnem pripade moje prispevky nemaji ucelove vyvolavat litost, a nebo cokoliv jineho. Je to poprve co vubec na cesky web pisu, ale tak nejak mam pocit ze tento „miminkovky“ web je bezpecnejsi nez jakykoliv jiny, tykajicich se zen vdanych za egyptana… podotykam, ze takovych pribehu jsou desitky a stovky.. holky ruzneho veku, vsech narodnosti…
@gaas precetla jsem tve prispevky a chapu tvuj pohled na egyptany. Ale chci se zeptat, jak jsi se vubec ocitla v egypte. Co te primelo tam zit. A jaky nazor jsi mela na tento narod na zacatku vztahu. Zajima me, jestli jsi treba nemela zprvu strach a co te popripade ovlivnilo.
Ja jedu do egypta pristi rok. Tenhle uz to nestihnem. Mozna bych mohla nejak pomoct… ![]()