Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Poustevnice ja uz nevien co mam robit
všetci aj v robote mi hovoria že pôjdeme traja vratim sa sama
![]()
Co máš dělat? Nejezdi nikam, ať přijedou oni, a v RL nech prvního muže. Je to jakás takás ochrana, aby ti děcko neodvezl, z pohledu úřadů na něj nemá žádné právo. Jak bude reagovat, to je samozřejmě už jiná otázka…Zkus mu navrhnout, ať přijede jeho rodina sem a uvidíš, co on na to.
@Lucia2011 píše:
@Poustevnice ja uz nevien co mam robitvšetci aj v robote mi hovoria že pôjdeme traja vratim sa sama
![]()
![]()
Já taky nevím, co máš dělat. Ale začni ve větách dělat tečky a čárky.
Já nerozumím místním holkám, že si vůbec začnou s muslimem z těchto zemí. Je taky země a země, a Egypt je ta horší varianta, podle mně. Je tam takové procento nevzdělanců, že nevíš, co kdo přesně je. Evidence obyvatel nulová, když se tam ztratíš, koho to bude zajímat?
Tím nechci říct, že Tě někdo zařízne, ale jsi jen bílá, možná nevěřící a možná se nelíbíš jeho otci ani matce. Já bych tam nejela. Vymluvila bych se na horko v Egyptě a navrhla bych mu pozvání 2-3 členů jeho rodiny sem. Jeho máma určitě nebyla dál než ve vedlejší vesnici na trhu, tak by ji měl asi doprovodit někdo, kdo už cestoval. Ale asi ne otec, protože si tak nějak myslím, že se štěkli kvůli jeho stylu života.
Já nemám na to být až na 3-4. místě po bohovi, rodičích, dítěti, psovi. Psovi proto, že jsem jednou slyšela v TV nějakou holku popisovat manželství s muslimem a ta řekla, že ji měl rád asi tolik jako svého psa. Nakonec to pořadí jsi popsala podobně.
Aráboši všeobecně křesťankami pohrdají a používají je jako ku.vy, protože s muslimkou si bez svatby nezapíchá. Škaredý evropský holky zažijí svoji chvilku slávy, protože oni umí dost věrohodně zalichotit. Jsou ke lži vyučení ve všech směrech. Můžou nakonec začít milovat, ale má to své meze a láska může mít podobu evropského pasu. Tak doufej, že ho jeho rodina nepostaví proti Tobě a nevysvětlí mu, že je špatný muslim. Sama říkáš, že víra je na prvním místě. Toto vědět, tak se mně nedotkne víc než je podání ruky. Nemám pochopení pro tyhle vztahy.
To musíš cítit sama. kolegyně z práce měla Egypťana, má s ním dvě děti, nejprve se nechal živit, pak ji začal mlátit, nakonec ji zadlužil a vrátil se do Egypta. Na děti neplatí. Ona je už několik let na antidepresivech ![]()
@LaPaloma já to taky nepochopim
, jen problémy, navíc když je v tom už dítě
Vždyt ta ženská pro ně je jako kus hadru ![]()
Doporučuji skvělou knihu od Evity Urbaníkové -Ztracené.
@Lucia2011 keby si sa skontaktovala s jeho bývalou? Možno vie niečo čo ty nie
navrhni mu že ako európanka by si sa tam teraz necítila v bezpečí, nech prídu oni a uvidíš reakciu. A RL by som nemenila, je to poistka že neunesie syna.
@TMana píše:
Kamarádka měla, dopadlo přesně tak, jak se dalo tušit.
A to bolo ako? Veľmi zle?
@ekira5 píše:
A to bolo ako? Veľmi zle?
Detaily neznám, nechtěl jsem se ptát, ale ve finále je zpět v ČR, má dvě opálené děti a myslím si, že do Egypta už nikdy nepoletí ![]()
Sháním do své bakalářské práce manželské páry (Egypťan muslim + Češka), které žijí v České republice. Jedná se cca o 10 otázek. Prosím, ozvěte se.
![]()
@dreamgirl hele ja byla na dovolene v Egypte a k tem zenskym se chovaji hrozne oni muzou vse a zena nic proste jako by si byla jejich pes ktery bude poslouchat na slovo byt tebou dam od toho ruce pryc