Má někdo manžela Egypťana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34388
12.8.19 11:31
@Dellinda píše:
Nějak nevím, co dělat.. Jsem zamilovaná tak střízlivě.. Měla bych za nim letět na konci září ale pořad si nejsem jistá.. Chce mě představit rodině.. A já nějak nevím.. jeden den tam jet chci a druhy už zase ne

Takže jste se poznali, když jsi tam byla na dovolený. Znáte se tedy chvilku ale už má potřebu tě seznamovat s rodinou? Jde na to nějak moc rychle, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.19 11:54

Ses blázen, ze o tom vůbec uvažuješ 8o. Jet sama do Egypta za cizím místním chlapem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
12.8.19 12:10
@dreamgirl píše:
Ahoj chtela bych se zeptat jestli tu ma nekdo pritele ci manzela Egyptana? Jak to u Vas funguje, jaci jsou a jaky nazor na tyto muze mate, pokud je jiz znate dobre nebo, zijete v Egypte atd. S jednim jsem se prave seznamila, ale nevim nejak se mi to nezda on je do vseho moc hrrr, hned by se chtel zenit a pored vyznava lasku a ani me nezna. Jinak si celkem rozumime.Je to normalni? Myslim, ze je to jinou kulturou..no tak se prosim ozvete, budu rada :hug:

Ano časté, pán se chce snatkem s evropankou dostat do zaslíbeného Schengenu, tam začíná a končí jeho láska..aby mohl živit početné příbuzné v egyptě. Víc v tom nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505
12.8.19 12:12

Holko, holko… Víš kolik takových tam za léto tito krasavci uloví? Pusť to z hlavy a nech si vzpomínku na letní lásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.8.19 12:17
@lilith1 píše:
Ano časté, pán se chce snatkem s evropankou dostat do zaslíbeného Schengenu, tam začíná a končí jeho láska..aby mohl živit početné příbuzné v egyptě. Víc v tom nehledej.

Já si takových příběhu a faktů vědoma jsem. Jinak bych se nezapojovala tady do te diskuze a bez rozmyslu odletěla. Je tady nějaká kočka, co s Egypťanem žije? Chtěla bych se soukromě na par věci zeptat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
12.8.19 13:10

Jooooj. To sa aj ja viem zamilovat na kazdej dovolenke. Tito fesaci vediet pomotat hlavu a poriadne. Ale oni si to uzivaju a s kazdym novym dovolenkovym turnusom nova laska ktorej slubuju hory doly. Bozinku otvor oci. Ziju tam v neskutocnej chudobe, oni sa chcu dostat do europy a najednuchsi sposob je ukecat hlupu zensku. Zabudni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
12.8.19 20:23
@Dellinda píše:
Já si takových příběhu a faktů vědoma jsem. Jinak bych se nezapojovala tady do te diskuze a bez rozmyslu odletěla. Je tady nějaká kočka, co s Egypťanem žije? Chtěla bych se soukromě na par věci zeptat ;)

Podívej, ja ty kluky nijak neodsuzuju, ani nesoudim. Já chápu, že jsou třeba v opravdu situaci, kterou bychom nezávidely a zemi, kde se narodime si taky vybrat nemůžeme. Kdo ví, co bychom pro lepší život udělali my, ALE nikdo by se neměl nechat zjevne vyuzivat. Takze sance, ze Te opravdu miluje je miziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.8.19 10:14
@Alladina píše:
Podívej, ja ty kluky nijak neodsuzuju, ani nesoudim. Já chápu, že jsou třeba v opravdu situaci, kterou bychom nezávidely a zemi, kde se narodime si taky vybrat nemůžeme. Kdo ví, co bychom pro lepší život udělali my, ALE nikdo by se neměl nechat zjevne vyuzivat. Takze sance, ze Te opravdu miluje je miziva.

Nikdy peníze po mě nechtěl, ani me nenechal platit. Vím o některých holkach ( z Česka), které s Egypťanem žijí xx let a jsou spokojene, i když je pravda, že to je spis výjimka :-) díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.20 18:17

Vlastná skúsenosť

Vzťah s Egypťanom? NIE, NIE, NIE! Oni sú veľmi šarmantní zaujímaví. Ich silná stránka je, že ťažko dokážete odhaliť ich pravé ja. Rodení manipulátori, bez výčitiek svedomia. Rodení klamári, herci, citovo prázdny Dokážu na svoje okolie veľmi dobre zapôsobiť, ale to je všetko iba pretvárka! Nebezpeční notorickí klamári. Pokiaľ si vy myslíte, že máte plnohodnotný milostný vzťah oni k vám v skutočnosti nič necítia, kedykoľvek sú schopní od vás odísť a nezáleží im na tom, čo cítite. Chladnokrvní rodení manipulátori. Hlavne nikdy im neverte. Za peniaze sú schopní urobiť čokoľvek, chladnokrvne klamať. Ale my ženy si myslíme, že práve ten náš je iný. Nie je. Ak si chcete pokaziť život tak do toho. Ak nie, tak na nich rýchlo zabudnite, ale najlepšie žiadny vzťah nezačať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.23 23:09

Má někdo manžela Egypťana?

Ahoj,
máte někdo prosím aktuální zkušenost s manželem Egypťanem? :)
Díky.
Sandra:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
3.8.23 09:37
@SANDRA123883 píše:
Ahoj,
Díky.

Nastesti ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
3.8.23 09:51
@SANDRA123883 píše:
Ahoj,
Díky.

Jo, včera jsem celý večer koukala na TLC, kde byl pořad o takovém manželství. Egypťan a Američanka. Slušné psycho… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
3.8.23 11:27
@SANDRA123883 píše:
Ahoj,
Díky.

Znám manžele. Ona Češka, on Egypťan. Nežijí spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.23 13:38

@dreamgirl ano ja mam 15let a je to cim dal tim tezsi, proste ted jsem ve fazi bojovat o dcery nebo mu to nechat vyzrat. Jak tu bylo zmineno oni se pretvaruji, jsou to herci. Do telefonu mi rikal vem si penize a kdyz jsem si je vzala je to spatne, dokonce me nazval kurvou, kdyz odejdu jako, ze uz jsem parkrat odesla me bude premlouvat a plakat, umirat s tim ze dalsi den bude zase to same, jinak ty nalady ma z toho, ze nema hasis, fuj. Specialne ten muj je mstivej a zakernej. Muj zivot je proste o nicem, kdyz na me rve musim byt zticha nebo by mi rozbil hubu, asi tak proste obezretnost na miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
25.8.23 13:43

Na YouTube jsou o tom videa, dokonce i jeden celý kanál, Vera Adel.
Stačí napsat třeba,,život s Egypťanem".
A v podcastu Slepá mapa mluvila Češka o životě v Káhiře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí