Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den kdyz to tak čtu, tak se asi nemám ani asi víc nějak seznamovat z egyptanem, že?
tady u nas v pizzerii dela borec je hezky, roztomily přijde mi aji vcelku normální zatím atd a trrba by bylo fajn ho poznat apod, ale taky mám stoho samozřejmě strach atd, jenže všude jsou svině, hlavně u nas v čr takže spíš je to o tom ze bych asi talhle neměla premyslet atd ze?
Holky, podobná zkušenost.. Zamilovala jsem se do egypťana.. Je tady nějaká kočka, která s tím má zkušenosti a mohla bych si s ni o tom promluvit?
@Dellinda píše:
Holky, podobná zkušenost.. Zamilovala jsem se do egypťana.. Je tady nějaká kočka, která s tím má zkušenosti a mohla bych si s ni o tom promluvit?
A kde si se zamilovala? Na dovolený? ![]()
@Dellinda píše:
Nemám naštěstí zkušenost, zato mám ve svém okolí takových případů dost a většinou to dobře nedopadá. Dobře si to promysli a do ničeho se nenech nahnat, oni jsou velice dobří ukecávači.
@arinecka píše:
A kde si se zamilovala? Na dovolený?
Jojo klasika
@Dellinda píše:
Jojo klasika
Nějak nevím, co dělat.. Jsem zamilovaná tak střízlivě.. Měla bych za nim letět na konci září ale pořad si nejsem jistá.. Chce mě představit rodině.. A já nějak nevím.. jeden den tam jet chci a druhy už zase ne
@Dellinda píše:
Jojo klasika
Být tebou, tak si to nechám jako hezkou vzpomínku na dovolenou a víc to neřeším. Sejde z očí, sejde z mysli.
Mámina sestra je za Egypťana šťastně vdaná přes dvacet let. Je třeba neházet lidi do jednoho pytle. Je určitě rozdíl letní láska a společný život - tedy kromě toho, jak si rozumíte, bych se koukala na to, co dělá, z jakého prostředí pochází, Jestli by třeba tady nebo jinde v zahraničí na pracovním trhu obstál, jestli si budete mít co povídat…
@madlicka píše:
Mámina sestra je za Egypťana šťastně vdaná přes dvacet let. Je třeba neházet lidi do jednoho pytle. Je určitě rozdíl letní láska a společný život - tedy kromě toho, jak si rozumíte, bych se koukala na to, co dělá, z jakého prostředí pochází, Jestli by třeba tady nebo jinde v zahraničí na pracovním trhu obstál, jestli si budete mít co povídat…
Dekujiii
https://www.orbion.cz/diskuse/
Doporučuji diskuse Manželství s Egypťanem, Moje láska z Egypta, i diskuse o animátorech z Tunisu jsou výživné…
Holka do toho bych nešla, najděte si někoho v Česku…
Jestli je to vylozene Egyptan, tak bych si to nechala jako vzpominku na dovolenou. Jestli je socializovany v Evrope, mooooooooozna bych to zkusila, ale nemyslim si, ze je to dobry napad.Oni jsou vazne jini.
@wildcherry píše:
Jestli je to vylozene Egyptan, tak bych si to nechala jako vzpominku na dovolenou. Jestli je socializovany v Evrope, mooooooooozna bych to zkusila, ale nemyslim si, ze je to dobry napad.Oni jsou vazne jini.
Mas nějaké zkušenosti, co se týká tohohle témata?
@Dellinda píše:
Jojo klasika
Kasli na něj. Dostat vizum do EU je pro Egyptana těžký, Ty můžeš byt zpusob, jak ho získat.
@Dellinda píše:
Nějak nevím, co dělat.. Jsem zamilovaná tak střízlivě.. Měla bych za nim letět na konci září ale pořad si nejsem jistá.. Chce mě představit rodině.. A já nějak nevím.. jeden den tam jet chci a druhy už zase ne
Chtít může, na tom nic špatného není. Otázka je, jestli dává svému a tvému názoru stejnou hodnotu…
@Alladina píše:
Kasli na něj. Dostat vizum do EU je pro Egyptana těžký, Ty můžeš byt zpusob, jak ho získat.
Právě jsem chtěla napsat něco podobného. Z okolí vidím, že 90% podobných vztahu konci ve chvíli, kdy dotyčný získá trvalý pobyt. Pak téměř vždy zdrhnou směr Německo, Francie nebo Anglie. Mezitím většinou stihnou pocit alespoň jedno dítě, o které už se dal nezajímají a samozřejmě se neobtezuji ani na něj platit. Nejlepší je, že velké procento těch holek se nepouci a za pár let se nechají stejným způsobem zneužít dalším exotickým krasavcem.