Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem prsa velikosti nula a stejně tak nulové sebevědomí. Chlapovi to žádnému nevadilo, naopak. Ale vadilo to mne, takže jsem šla na operaci, a to v době, když jsem neměla žádného partnera. Po operaci se žádná velká změna sebevědomí nekonala, ale začala jsem se sama sobě líbit a udělala jsem v životě postupně další řadu změn. Sebevědomí jsem si pak vybudovala prací na sobě a jinými výsledky než jsou prsa
Nicméně je neoddiskutovatelné, že si pak můžeš vzít na sebe cokoliv a vypadá to dobře. Pokud děti neplánuješ, tak se ti tvar nezmění a reoperace je v podstatě dána až životností implantátů, která je individuální, ale i tak docela dlouhá. Operace byla v mém případě dobrá investice a můj současný partner, kterého jsem potkala až následně, ani ničeho nepoznal, vypadá to přirozeně.
Napíšu sám za sebe. Mě se například malá prsa líbí. Spíše mě odradí žena s bujným poprsím a ještě, které šíleně vystavuje. Existuje přeci pěkné prádlo.
A navíc, žena má mít nějaká tajemství, aby bylo co objevovat
Já bych chtěla jenom dodat, že i prsa, která jsou opravdu malá jsou krásná a důkazem toho je dost celebrit. Koukni se třeba na Sandru Bullock, Keiru Knightley, Emmu Watson… jsou fakt krásný i bez výrazných křivek. Taky by ti mohlo plno holek závidět, že můžeš nosit snad všechny topy bez toho aniž bys řešila odsuzující pohledy. Ale na druhou stranu chápu, že se necítíš žensky, a jestli si myslíš, že s prsy budeš tak jediné, co můžeš dělat je operace.
No, hlavně je vše o vnitřním pocitu a sebevědomí. Chápu že když tomu od dětství okolí moc nepomáhá je vše dost těžké. Ale popravdě. Na kolika místech se ocitneš úplně jen tak 🙂. Dnes je tolik možností jak vše napravit. Podprsenky i plavky dnes dělají takové, že ani 99% mužů nepozná, jaká má ta žena opravdu prsa 🤣 🤣. Tak proč se trápit. Život je příliš krátký
Milá zakladatelko, měla jsem to podobně, celý život malá prsa a tak nějak jsem se necítila dostatečně sexy, nebyla jsem spokojena.
Nyní, po 50 a menopauze najednou prsa o 1 velikost větší, mohla bych být spokojena, ale světě div se, jak já vzpomínám na ty původní ![]()
Vůbec se sama sobě nelíbím a vyčítám si, proč jsem se nepřijímala taková, jaká jsem byla a neměla se ráda.
Najednou kolem sebe vidím spoustu mladých, sebevědomých holek s malými prsy a přijdou mi abso spokojené, krásné, sebevědomé.. Je to opravdu i tom postoji, sebelásce a sebevědomí a kráse celkově, která musí vycházet především z vně člověka..
Buďte šťastná, spokojená, že jste mladá, zdravá, krásná, taková jaká jste..
Bude hůř
![]()