Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám 165 a manžel je jen o cca 3 cm vyšší. Takže taky malé pivo. Ale mě to nevadí. On má sebevědomí dost i tak.
Když jsme se poznali, tak měl na břiše pekáč buchet a svalnaté nohy. Po operaci břicha už se do formy nikdy nedostal. Já mám priority ale jinde.
Nemám vyloženě „svůj typ“ ale absolutně mě nepřitahují hubení chlapi, takové ty chrastítka.
@Kfětoslava píše:
@Emimin7 pche a kolikrát ses někde břinkl do čela, to taky napiš
To je fakt, že už xkrát.
Ale neměnil bych.
Tak předně, jakápak kritika? Nikdo nemůže za výšku, kterou mu geny nadělily, to je jako s délkou penisu. A každé zboží má svého kupce ![]()
Já měřím 168-170 cm - můj první partner měl cca 172 cm, byl hodně charismatický. Postava střední, ale měl děsnou sílu. A můj druhý partner a v dnešní době manžel má 188-190 cm, byl hubený (paže svalnaté), po letech se spravil a je z něho pořádný chlap (kolem 90 kilo, ale maká fyzicky, není to třaslavý tuk, spíše ve svalech). A líbí se mi pořád více a víc
- i po 18 letech.
Podle mě je to hodně o charisma. Moje babička byla v mládí kočka, ale dost vysoká (176 cm) a ještě vytupírované vlasy, jak se tehdá nosilo, plus milovala vysoké podpatky. Na tanečních zábavách klidně tančila i s mnoha menšími muži (prý když jim to nevadí, tak jí teprve ne), ale je fakt, že všichni její manželé (měla 3
) byli dost vysocí, poslední měl 2 metry.
Ale znám dost nesourodých párů, kdy muž je o hodně menší a klape jim to. Také znám „malinké“ páry, kdy je muž malý a jeho žena ještě menší…Fakt si myslím, že když si spolu dva sednou, tak je výška podružná. U nás v obci například jeden pán má na místním plese hlavu tak těsně pod prsy své manželky (a ona má ještě plesové střevíce s podpatky), jsou spolu strašně dlouho a je vidět, že se milují (to je samé „lásko, dáme šampíčko?“ a „zlato, skočím na chvíli s klukama do pekla, mám něco donést?“) - každý rok stejné a to tu bydlím už 14 let.
Ja mam 162 a pod 180 bych nesla. Muj vyvoleny ma 185, povazuju tuto vysku za optimalni. Vyssi nez 185 je pro mne moc, spatne se k nemu tuli a liba.
Co se tyka vahy, nemam rada zadne extremy, prilis hubeny nebo tlusty NE-E. Ale mam dost velke pole tolerance co se tohoto tyka, nevadi mi chlapi s medvedi postavou, tj velky bytelny hrudnik a vrstva sadylka na celem tele. Co mi vadi jsou takovy ty pudingove tlusti hrosi nebo chlapy s pivnim mozolem, ze si ani nevidi na prirozeni.
Vseobecne mi na vnejsku az tak nezalezi, pro mne jsou nejdulezitejsi vnitrni hodnoty. Takze bych asi zkousla i nizsi vysku nebo neoptmalni vahu, kdyby me chlap na rukou nosil, nelhal, byl verny a rodinne orientovany.
@Kfětoslava těch charismatických prcků je víc - Tom Cruise, Richard Krajčo, Daniel Radclife, Dustin Hoffman…
Příspěvek upraven 03.09.18 v 12:14
Ani jednoho
já mam 175 cm a partner 185 cm a už i u nej jsem si říkala, zda není moc malý
jinak hubeňouři mají u mě taky utrum
jako myslím ty fakt vyzabnuty
ale zase v okolí mam tolik malých kamarádek a já nad nimi jen prevysuji, ze si myslím, ze by si s vaši nabídky vybraly. Holt já proste nikdy neměla kluka nižšího než já.
@Popokatepetla píše:
@Kfětoslava těch charismatických prcků je víc - Tom Cruise, Richard Krajčo, Daniel Radclife, Dustin Hoffman…Příspěvek upraven 03.09.18 v 12:14
Mám 173 a jak chlap nemá alespoň 185 tak mě nebere. Můj domácí exemplář má 187 a je to ideální
Jinak nesnesu tlouštíky, ani malý bříško, hnusí se mi to. A nemám ráda namakaný chlapy, přijdou mi namachrovaný a i z nich mám strach. Líbí se mi vyloženě hubení kluci, dle vzorce: výška v cm - 100 s tolerancí +- 5/10 kilo nahoru nebo dolů je akorát ![]()
Sama mam 164 cm, takze ten 1.asi ne…snad jen kdyby mel nejake super charisma,ktere by mensi vzrust uplne zastinilo…
.Z tech ostatnich vysokych bych vybirala spis stihlejsi nebo atleticke typy. Nabusene hory masa/tuku nebo obojiho me prilis nevzrusuji ![]()
@Anonymní píše:
Tento dotaz je od mých kamarádů, je to pro ně citlivé a proto anonymně…
Jde o to jestli vám vadí malí muži. Když jsou třeba menší než vy. Já osobně mám ráda vyšší (mám 176) ale já jsem já.
A nyní kamarádi:
- výška 162 ráno/ ale večer prý jen159, ale postava vypracovaná
- výška 169, váhu nevíme, ale atletická postava
- výška 172, 55 kg
- výška 175, kolem 80 kg
- výška 177 a postava střední- váhu nevíme
Dotaz zní jaké výšky by jste tolerovali a co by vám už vadilo. Připište prosím k tomu i kolik měříte ať máme přehled. A upřímně. Dotaz je směřován na výšky ale můžete napsat i jestli vám vadí hubení chlapi. A prosíme hlavně upřímně. Kluci jsou v pohodě a kritiku ustojí.
A jim samotnym jejich vyska vadi? Kolik jim je? Myslim, ze dospely chlap se se svou vyskou srovna, problem muze byt v puberte. Ja se za svou vysku stydela, vsude jsem vycnivala. Ted jsem maximalne spokojena a nemenila bych, jak tu nekdo psal.
Vzhledem k tomu, že mám chlapa 198 cm, takže tito ani jeden. já sama 175. vím, že za to nemůžou, že nenarostli, ale malí muži se mi vůbec nelíbí.
Tak to ja mam 174cm/55kg.
A mam rada tedy mensi muze.Ale nemel by byt hubeny.Klidne rekneme obeznejsi.
Ale mam manzela 170cm a rekneme sportovni postava.A je to pro me super…
Ale celkove me zaujme mensi muz.
@Mandarinka01 píše:
A jim samotnym jejich vyska vadi? Kolik jim je? Myslim, ze dospely chlap se se svou vyskou srovna, problem muze byt v puberte. Ja se za svou vysku stydela, vsude jsem vycnivala. Ted jsem maximalne spokojena a nemenila bych, jak tu nekdo psal.
Mají od 18 do 27 let.
@Kfětoslava píše:
@Emimin7 pche a kolikrát ses někde břinkl do čela, to taky napiš
Madla v ruskejch vaginech metra, nikdy jsem nechapal proc to ty mužici dali tak nízko. ![]()