Malí muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
3.9.18 12:09

Mám 165 a manžel je jen o cca 3 cm vyšší. Takže taky malé pivo. Ale mě to nevadí. On má sebevědomí dost i tak. :mrgreen: Když jsme se poznali, tak měl na břiše pekáč buchet a svalnaté nohy. Po operaci břicha už se do formy nikdy nedostal. Já mám priority ale jinde.
Nemám vyloženě „svůj typ“ ale absolutně mě nepřitahují hubení chlapi, takové ty chrastítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
3.9.18 12:10
@Kfětoslava píše:
@Emimin7 pche a kolikrát ses někde břinkl do čela, to taky napiš :)

To je fakt, že už xkrát. :? Ale neměnil bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.9.18 12:10

Tak předně, jakápak kritika? Nikdo nemůže za výšku, kterou mu geny nadělily, to je jako s délkou penisu. A každé zboží má svého kupce ;)

Já měřím 168-170 cm - můj první partner měl cca 172 cm, byl hodně charismatický. Postava střední, ale měl děsnou sílu. A můj druhý partner a v dnešní době manžel má 188-190 cm, byl hubený (paže svalnaté), po letech se spravil a je z něho pořádný chlap (kolem 90 kilo, ale maká fyzicky, není to třaslavý tuk, spíše ve svalech). A líbí se mi pořád více a víc :srdce: - i po 18 letech.

Podle mě je to hodně o charisma. Moje babička byla v mládí kočka, ale dost vysoká (176 cm) a ještě vytupírované vlasy, jak se tehdá nosilo, plus milovala vysoké podpatky. Na tanečních zábavách klidně tančila i s mnoha menšími muži (prý když jim to nevadí, tak jí teprve ne), ale je fakt, že všichni její manželé (měla 3 :mrgreen: ) byli dost vysocí, poslední měl 2 metry.

Ale znám dost nesourodých párů, kdy muž je o hodně menší a klape jim to. Také znám „malinké“ páry, kdy je muž malý a jeho žena ještě menší…Fakt si myslím, že když si spolu dva sednou, tak je výška podružná. U nás v obci například jeden pán má na místním plese hlavu tak těsně pod prsy své manželky (a ona má ještě plesové střevíce s podpatky), jsou spolu strašně dlouho a je vidět, že se milují (to je samé „lásko, dáme šampíčko?“ a „zlato, skočím na chvíli s klukama do pekla, mám něco donést?“) - každý rok stejné a to tu bydlím už 14 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.9.18 12:11

Ja mam 162 a pod 180 bych nesla. Muj vyvoleny ma 185, povazuju tuto vysku za optimalni. Vyssi nez 185 je pro mne moc, spatne se k nemu tuli a liba.

Co se tyka vahy, nemam rada zadne extremy, prilis hubeny nebo tlusty NE-E. Ale mam dost velke pole tolerance co se tohoto tyka, nevadi mi chlapi s medvedi postavou, tj velky bytelny hrudnik a vrstva sadylka na celem tele. Co mi vadi jsou takovy ty pudingove tlusti hrosi nebo chlapy s pivnim mozolem, ze si ani nevidi na prirozeni.

Vseobecne mi na vnejsku az tak nezalezi, pro mne jsou nejdulezitejsi vnitrni hodnoty. Takze bych asi zkousla i nizsi vysku nebo neoptmalni vahu, kdyby me chlap na rukou nosil, nelhal, byl verny a rodinne orientovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.9.18 12:12

bylo by mi to fuk. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
3.9.18 12:14

@Kfětoslava těch charismatických prcků je víc - Tom Cruise, Richard Krajčo, Daniel Radclife, Dustin Hoffman…

Příspěvek upraven 03.09.18 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
3.9.18 12:14

Ani jednoho :( já mam 175 cm a partner 185 cm a už i u nej jsem si říkala, zda není moc malý :lol: :lol: jinak hubeňouři mají u mě taky utrum :lol: :lol: jako myslím ty fakt vyzabnuty :) ale zase v okolí mam tolik malých kamarádek a já nad nimi jen prevysuji, ze si myslím, ze by si s vaši nabídky vybraly. Holt já proste nikdy neměla kluka nižšího než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
3.9.18 12:15
@Popokatepetla píše:
@Kfětoslava těch charismatických prcků je víc - Tom Cruise, Richard Krajčo, Daniel Radclife, Dustin Hoffman…Příspěvek upraven 03.09.18 v 12:14
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9027
3.9.18 12:20

Mám 173 a jak chlap nemá alespoň 185 tak mě nebere. Můj domácí exemplář má 187 a je to ideální :) Jinak nesnesu tlouštíky, ani malý bříško, hnusí se mi to. A nemám ráda namakaný chlapy, přijdou mi namachrovaný a i z nich mám strach. Líbí se mi vyloženě hubení kluci, dle vzorce: výška v cm - 100 s tolerancí +- 5/10 kilo nahoru nebo dolů je akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
3.9.18 12:20

Vyska

Sama mam 164 cm, takze ten 1.asi ne…snad jen kdyby mel nejake super charisma,ktere by mensi vzrust uplne zastinilo… :D .Z tech ostatnich vysokych bych vybirala spis stihlejsi nebo atleticke typy. Nabusene hory masa/tuku nebo obojiho me prilis nevzrusuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
3.9.18 12:23
@Anonymní píše:
Tento dotaz je od mých kamarádů, je to pro ně citlivé a proto anonymně…
Jde o to jestli vám vadí malí muži. Když jsou třeba menší než vy. Já osobně mám ráda vyšší (mám 176) ale já jsem já.
A nyní kamarádi:
  1. výška 162 ráno/ ale večer prý jen159, ale postava vypracovaná
  2. výška 169, váhu nevíme, ale atletická postava
  3. výška 172, 55 kg
  4. výška 175, kolem 80 kg
  5. výška 177 a postava střední- váhu nevíme

Dotaz zní jaké výšky by jste tolerovali a co by vám už vadilo. Připište prosím k tomu i kolik měříte ať máme přehled. A upřímně. Dotaz je směřován na výšky ale můžete napsat i jestli vám vadí hubení chlapi. A prosíme hlavně upřímně. Kluci jsou v pohodě a kritiku ustojí.

A jim samotnym jejich vyska vadi? Kolik jim je? Myslim, ze dospely chlap se se svou vyskou srovna, problem muze byt v puberte. Ja se za svou vysku stydela, vsude jsem vycnivala. Ted jsem maximalne spokojena a nemenila bych, jak tu nekdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
3.9.18 12:24

Vzhledem k tomu, že mám chlapa 198 cm, takže tito ani jeden. já sama 175. vím, že za to nemůžou, že nenarostli, ale malí muži se mi vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
3.9.18 12:25

Tak to ja mam 174cm/55kg.
A mam rada tedy mensi muze.Ale nemel by byt hubeny.Klidne rekneme obeznejsi.
Ale mam manzela 170cm a rekneme sportovni postava.A je to pro me super…
Ale celkove me zaujme mensi muz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.18 12:25
@Mandarinka01 píše:
A jim samotnym jejich vyska vadi? Kolik jim je? Myslim, ze dospely chlap se se svou vyskou srovna, problem muze byt v puberte. Ja se za svou vysku stydela, vsude jsem vycnivala. Ted jsem maximalne spokojena a nemenila bych, jak tu nekdo psal.

Mají od 18 do 27 let.

• Citovat
  • Upravit
21072
3.9.18 12:27
@Kfětoslava píše:
@Emimin7 pche a kolikrát ses někde břinkl do čela, to taky napiš :)

Madla v ruskejch vaginech metra, nikdy jsem nechapal proc to ty mužici dali tak nízko. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová