Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám 176 cm a nesnesla bych menšího ani stejně vysokého. Mám ráda chlapy vysoké tak od 185 cm nahoru. U menších nemám pocit ochrany a bezpečí, měla bych pocit, že musím bránit já jeho
.
Mam 173cm a mali muzi na me vzdycky kvuli vysce hnusne zahlizeli - v tanecnich, dokonce na promoci jeden nechtel vedle me stat - a to jsem mela baleriny ![]()
Já mám cca 160cm, manžel má něco kolem 190cm (spíš méně). Já bych stejně vysokého muže/menšího, než jsem já sama, nechtěla, ale jen z hlediska genetiky a pravděpodobnosti výšky dětí. Jinak proti menším mužům vůbec nic nemám a nic špatného si o nich nemyslím.
Ale pořád jsou ženy, kterým vyhovuje stejně vysoký partner, případně jsou ženy, které měří méně, než 160cm, to je ta krása lidí, každý je jiný a má jiné preference a tak mají všichni šanci.
Jinak, co se váhy týče, prostě tak nějak, aby se to hodilo k postavě. Ani nevím, kolik váží manžel, prostě se mi tak líbí ![]()
@Emimin7 píše:No jistě
Vy, co odmítáte malé muže, můžete s nimi aspoň kamarádit?
@Klaudie91 píše:
175, 177 jsou malí muži?
No.určitě ..prckove
@Klaudie91 To každopádně. Jak někde říkala Chýlková " Cokoliv pod 185 cm je mužská bonsai " a s tím já souhlasím ![]()
@Monchichik píše:
@Klaudie91 To každopádně. Jak někde říkala Chýlková " Cokoliv pod 185 cm je mužská bonsai " a s tím já souhlasím
A Kraus urcite 185 cm nema, nebo jo? Tak to bude charisma.
@Mandarinka01 No jasně,že nemá. Má asi 172cm jsem teď někde četla. Ona nemá problém s tím, že je on menší, jen má tenhle názor, tak má doma holt bonsai ![]()
Mám 180 cm, muž má 196 cm, cca 87 kg a paráda. ![]()
Na střední škole jsem měla možnost poznat dva, co měli cca 172 cm. Nemělo to ale dlouhého trvání. Stále jsem měla potřebu krčit se, a to by nedopadlo s mými zády dobře
Říká se, že menší muži jsou ješitní. Já zažila a nikdy viiiiic. ![]()
Co se týče postavy, oba byli hubení, ale nevadilo mi to, sama jsem byla.
Tohle téma mě velice rozesmutnilo. Takhle genderového sjednocení nikdy nedosáhnem. ![]()
Ano, důležité je, co chlap vyzařuje. Mám ráda přirozené, nezakomplexované lidi. ALE, fakt je, že pokud je do toho vysoký, teprve si ho doopravdy všimnu. Mám 164 cm, manžel 194 cm. Vždycky jsem se líbila vysokým a mně zase oni.
@Venetia Aha, tak to jsem tedy netušila, vždyť 177 cm je jen o 3 cm méně než průměr.
174 a pouze takhle podle čísel bych dokázala akceptovat toho 177.
Ale to jsou čísla, pak ho uvidíš v reálu a bude mít takové charisma, že půjdeš k zemi, i když má metr 150.
Jednoho takového jsem znala, měl tak okolo metru 160, ale charisma šílené
![]()
@Venetia píše:
No.určitě ..prckove
Teda jako prcka bych bral spíš tak pod 168cm.
Já mám 165 cm a 70 kilo, můj má 160 cm a 50 kilo. Ani jeden z nás není vyloženě hezký, ale kdykoli se na sebe podíváme, tak se chtě nechtě usmějeme
.
@171Jirka píše:
Já mám 165 cm a 70 kilo, můj má 160 cm a 50 kilo. Ani jeden z nás není vyloženě hezký, ale kdykoli se na sebe podíváme, tak se chtě nechtě usmějeme.
a kolik vam je?