Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám 158, 159, teď jsem těhotná ale před otěhotněním 49kg, drobná postava a vždy jsem preferovala vysoké chlapy, klidně 180+, teď mám přítele cca 165 a už jsem si zvykla, jen mi malinko chybí takový ten pocit když se přitulíte k velikánskému chlapovi se širokými rameny
Hubení chlapi mi nevadí, pokud nejsou fakt že vyhublí, venku kosti a nohy tenké/tenčí než já, oplácaní se mi nelíbí, ale malé bříško být může, a úplně vysekaní se mi také nelíbí, na kulturistu bych nešáhla, prostě mě to nepřitahuje ![]()
Obecně jsou rozhodně přitažlivější muži vysocí. Já jsem prcek takže pro mě 170+ je uplně v poho, ale vždy jsem měla kolem 180cm. Nicméně znám pěkný kluky pod 170cm, kteří si partnerky v klidu našli.
@Anonymní píše:
Tento dotaz je od mých kamarádů, je to pro ně citlivé a proto anonymně…
Jde o to jestli vám vadí malí muži. Když jsou třeba menší než vy. Já osobně mám ráda vyšší (mám 176) ale já jsem já.
A nyní kamarádi:
- výška 162 ráno/ ale večer prý jen159, ale postava vypracovaná
- výška 169, váhu nevíme, ale atletická postava
- výška 172, 55 kg
- výška 175, kolem 80 kg
- výška 177 a postava střední- váhu nevíme
Dotaz zní jaké výšky by jste tolerovali a co by vám už vadilo. Připište prosím k tomu i kolik měříte ať máme přehled. A upřímně. Dotaz je směřován na výšky ale můžete napsat i jestli vám vadí hubení chlapi. A prosíme hlavně upřímně. Kluci jsou v pohodě a kritiku ustojí.
Měřím 164. Takže ten se 162 už by mi přišel fakt malý. Ostatní OK.
tak já mám 168, vše kromě 1. by mi nevadilo, jako ještě bych akceptovala třeba 165 cm, pokud by to vyvážil charakter a třeba jiná přednost ![]()
@Emimin7 píše:
Vy, co odmítáte malé muže, můžete s nimi aspoň kamarádit?
Já se ve 40 moc s klukama nekamarádím. Ale známé snesu klidně malé. Rozhoduje spíš povaha a nějaké společné téma hovoru.
Jinak, jestli vás to zajímá, já bych zas nemohl mít příliš malou partnerku. Přijde mi to hrozně znervózňující jen jít vedle ní. A jestli vás to nezajímá, tak nic, no.
@welovefashion píše:
tak já mám 168, vše kromě 1. by mi nevadilo, jako ještě bych akceptovala třeba 165 cm, pokud by to vyvážil charakter a třeba jiná přednost
Třeba konto ![]()
@Emimin7 píše:
Jinak, jestli vás to zajímá, já bych zas nemohl mít příliš malou partnerku. Přijde mi to hrozně znervózňující jen jít vedle ní. A jestli vás to nezajímá, tak nic, no.
Třeba mít dva metry, tak chci taky partnerku aspoň 180. Abych si vedle něj nepřipadala jako její otec. Já se cítím nesvá, když je ještě někdo menší než já a neni to dítě. Připadám si jak slonbidlo.
@Emimin7 píše:
Právě, že je to ochranitelský ![]()
@KalamityJohn píše:
Madla v ruskejch vaginech metra, nikdy jsem nechapal proc to ty mužici dali tak nízko.
ja ja vaginech, Freud by měl radost ![]()
@Emimin7 píše:
Mě to zajímá, syn má už přes 180 a doufám, že nevyroste tak, abych ho nemohla kdykoli lištit ![]()
Příspěvek upraven 03.09.18 v 12:45
Brala bych toho posledního. Líbí se mi vyšší muži. (manžel má přes 180 cm., já 165 cm.). Dřív jsem měla i kluky, kteří byly stejně vysocí nebo jen o trošku vyšší a necítila jsem se s nimi příjemně. Co se týká postavy. Líbí se mi spíš větší
Manžel má přes 100 kg
Ale má hodně svalů, kromě bříška. Cítím se u takového chlapa bezpečně, příjemně, že se můžu schovat do jeho náruče.
Tintítka nejsou nic pro mně. To mně vůbec nepřitahuje. Když je k tomu ještě kluk malý, to je úplná sebevražda.
Já mám 50 kilo.