Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
nevim jestli je to tim, ze jsem mala zena a je na mne male uplne vsechno (wink wink), ale ja citim i maly penis.
Naopak, velky penis = boli to
Jinak receno, kazdy si najde k sobe vyhovujiciho partnera, i chlap s mensim penisem. Navic je i ne male procento zen, kterym to je jedno, protoze partner neni jenom drzak na penis a zalezi jim na jinych kvalitach.
Ja mam pocit, ze muzi s malym penisem maji z toho trauma, protoze jim vadi, ze si nemuzou vybirat uplne se vsech zen. Mnozina zen, ktere budou mit zajem je proste mensi. A to je neprijatelne. osobni urazka.
@M_Vladim píše: Více
U chlapu nejsou takove naroky na vzhled obecne, kdyz maji jine kvality, pleska nebo pupek se jim odpouští snadneji. U zenskych je tlak na vzhled mnohem vetsi uz od utleho veku.
@Freeandwild píše: Více
presne to jsem si taky myslela, ale prislo mi zbytecne to psat. Takova do oci bijici realita. Bohuzel.
@nettopyr Zas tak to neprožívej,13 cm bych nenazvala mini pinďourem. Podle me celkem normální velikost. Mela jsem chlapi s rozmery 13 az 19 a vis co, nejvic me bavil sex s tim nejmensim a největším, protoze jsem je milovala
Z lásky je to vždycky hezčí. Jestli tebe nějaká ženská urážela kvůli velikosti, tak buď byla úplně blbá, nebo máš i jiné nedostatky a tímhle tě chtěla co nejvíc naštvat.
EDIT: prave jsem nad celkou problematikou u vareni obeda premyslela.
Tenhle problem neni to stejne, jako male prsa, pleska, nadvaha, skaredy oblicej. Tyto veci samozrejme u vyberu hraji roli a clovek dost casto vypadne z vyberu, protoze neodpovida preferencim. Nicmene, toto se deje tise. Clovek to tak nevnima. My si vubec toto opakovane vyrazeni neuvedomujeme, protoze se to deje bez naseho vedomi.
Ale pokud ma muz maly penis, tak to na nem na prvni pohled neni videt. Takze v ramci seznamovani postupuje do dalsiho kola a je vyrazen teprve tehdy, kdyz dojde na sex. A to si muz uvedomuje samozrejme. Nez byl sex bylo vsechno super. pak probehl jakysi rozpacity sex a potom se prestala ozyvat, nebo „nepreskocila jiskra“.
Proste to boli, protoze clovek si delal uz iluze, je je ruka v rukavu a ono ne. Kolikrat byl tise vyrazen z vyberu, protoze se zene nelibila jeho pleska, o tom nevi a tudiz ho to netrapi.
@Alušáček píše: Více
Můžu se zeptat, jak víš, kolik cm měl ten který partner? Tys jim je přeměřovala? ![]()
@M_Vladim píše: Více
Hele ale víš, že tohle ženský používají jako metodu, jak toho chlapa odradit od posílání dickpicků, žejo. Bez ohledu na to, o jakou velikost se reálně jedná ![]()
@Fee-bee píše: Více
Tak třeba ten 13 si ho měřila sám a řekl mi to, toho 19 jsem si změřila já, protože mě to zajímalo
Jinak ty ostatní, to už dokážu přibližně odhadnout, to mám v ruce a v oku ![]()
@Anonymní píše: Více
Trochu kruté, ale na druhou stranu upřímné. A oba by ušetřili svůj čas.
@PinkiePieCutie píše: Více
Ale to se týká i žen…prsa můžou oblečená vypadat jinak, než když se pak odhalí…a jak píše Justin…salát dole, oholení nebo jiné vady postavy co nejsou hned vidět…třeba celu, strie
@Venetia píše: Více
ano, vsak to tady taky obcas ctes. Prijde holka si postesknout, ze vsechno super az do prvniho sexu a ted ticho. Tak premysli chudak, cim to je, jestli mu dala moc rychle, nebo on ji jenom vyuzil… anebo ten sex nebyl tak supr, jak si ona mysli.
Tak to navíc ještě může být tím, že si v sexu nesednou
Ano asi to tak.muze byt, ale to mluvim ted za ty co ten problem maji…
Můžu potvrdit a i jsem to tady myslím už psala někde dřív v diskuzi, já teda nejsem nijak malá/drobná výškou postavy, ale cítím v sobě i malý penis…
Měla jsem partnery s nejrůznějšími velikostmi a spíš mi častěji vadila nízká frekvence, že prostě nechtěli ten sex tak často jako já. Velikosti se musí přizpůsobit polohy a samozřejmě s malým některé nejsou tak intenzivní, na druhou stranu s velkým jsem zase vynechávala jiné polohy, protože to prostě bolelo.
Takže za mě to není zase takové drama. Pokud je chlap normální, stojí mu a o ženu se v posteli zajímá, má velkou šanci, že partnerku do vztahu sežene bez nějakých problémů. Jiný příběh jsou pak zase teda úplně malinké penisy třeba 6 cm, tam už chápu, že to je do života komplikace a vliv na kvalitu vztahů a života celkově bude značný. Ale takových lidí je minimum.