Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa píše:
Měřím 165cm. Jj je to ještě dost, ale bylo i přes 90Takže ti můžu říct, že jsem fakt spokojená a bude to ještě lepší, jelikož ještě tak 15kg dolů bych chtěla
V září to bude rok, co jsem začala a skoro 25 je dole
Takže jsem ráda a jsem spokojená
Z XXL jsem na LA jedu dál
A jak ses dostala na 90 bez deti? Tos musela zrat hodne ne?
@Blackova.K píše:
nepruď nebo dostaneš i Véčko a další Déčko
Už mlčim… ![]()
@Krasavicaa píše:
Měřím 165cm. Jj je to ještě dost, ale bylo i přes 90Takže ti můžu říct, že jsem fakt spokojená a bude to ještě lepší, jelikož ještě tak 15kg dolů bych chtěla
V září to bude rok, co jsem začala a skoro 25 je dole
Takže jsem ráda a jsem spokojená
Z XXL jsem na LA jedu dál
to jsi byla pěkná koule teda
a 25 dole je dobrý ![]()
@Ondrášovka.N píše:
A jak ses dostala na 90 bez deti? Tos musela zrat hodne ne?
Měla jsem aktivní zaměstnání, ale co jsem v kanclu už pár let, tak jsem se prostě hýbat přestala, jedla jsem dál normálně a neřešila to. Ten pohyb dělá opravdu hodně.
A na děti se dámy nevymlouvejte ![]()
@SIMONA1234 píše:
Tak to musí být vysoká, ne? Já mám 55kg a 165 cm…
Já 156cm a 52kg
jsem tlustá ![]()
@Blackova.K píše:
to jsi byla pěkná koule tedaa 25 dole je dobrý
Jj byla jsem prasnice před porážkou, to uznávám
Proto jsem se sebou začala něco dělat
A musím říct, že už i teď jsem celkem spokojená
Je to sakra znát ![]()
@lalalalala píše:
Já 156cm a 52kgjsem tlustá
kup si burku, jako s těmahle kilama nemůžeš ani ven.
@Krasavicaa píše:
Měla jsem aktivní zaměstnání, ale co jsem v kanclu už pár let, tak jsem se prostě hýbat přestala, jedla jsem dál normálně a neřešila to. Ten pohyb dělá opravdu hodně.
A na děti se dámy nevymlouvejte
No pri detech je znamy ze clovek hodne pribere ale pribrat bez toho aniz byl clovek tehotny je teprv pekna kravina.
nikdo se na deti nevymlouva. Vetsinou to tak je ze zenska pribere jak prase kdyz je tehotna. Ale pokud pribere jak prase a neni ani tehotna. No LOOOL
@Krasavicaa píše:
Já se nevymlouvám…jsem ročník 76…takže ani na věk se nevymlouvám…
natož na děcka ![]()
@Krasavicaa píše:
Hele ty mlc vis prd co to je byt těhotná ji? Zrovna ty az do toho vlitnes budeš vyhraná zase tak jak si byla už po 5m..tak se modli at te nikdo neosemeni.
neTo není vymluva v trhu se prostě probere, někdo to holt neřeší a někdo jo. ale ty o tom vis velký houveno
@Krasavicaa píše:
Jj byla jsem prasnice před porážkou, to uznávám![]()
Proto jsem se sebou začala něco dělat
A musím říct, že už i teď jsem celkem spokojená
Je to sakra znát
Hod foto ![]()
@Ondrášovka.N píše:
No pri detech je znamy ze clovek hodne pribere ale pribrat bez toho aniz byl clovek tehotny je teprv pekna kravina.nikdo se na deti nevymlouva. Vetsinou to tak je ze zenska pribere jak prase kdyz je tehotna. Ale pokud pribere jak prase a neni ani tehotna. No LOOOL
jo já 2× 18 kilo
a jednou 13.
@Blackova.K píše:
jo já 2× 18 kiloa jednou 13.
Tak to mas jeste dobry ![]()