Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa píše:
Nechci to házet takhle veřejně…
Já se nestydím za svoje tělo…ani za obličej… ![]()
@krtek7489 píše:
Jsi borec, ale to už jsem ti psala, tak aby jsi zase moc nezpychlaJá jsem stará, tlustá a prostě se nedokážu rozhoupat
Jsem rozežraná a nevím, jak se toho jídla vzdát a nahradit ho jiným, zdravějším. Ale to je furt dokola. Teorii, jak se stravovat znám dokonale. Ted to ještě převést do té praxe
Ale ty víš, že když budeš chtít, tak ty kila dolů půjdou. Ty umíš zabrat
Aspoň podle toho co jsi mi psala
Takže tě beru úplně jinak. A vůbec nikým nepohrdám ![]()
@Krasavicaa píše:
Ale prosímtě, ty jsi sežrala všechnu moudrost světa, či co?Že všechno víš tak přesně?
A když má někdo děcka, co mají už pár let a furt 30kg ( a některé víc, že ) nadváhy, tak jsou to skutečně výmluvy, jelikož to už ty kila mohly mít dávno dole
Ale jasný chápu, pro někoho je lepší cpát se po večerech a vymlouvat se, než jít do posilovny
@Blackova.K píše:
no tak ono to s těma děckama ne vždy jde. Každý nemá babičky a nebo prachy na chůvu, tohle je fakt těžký. Nebo je dítě fakan uřvanej a ta máma je večer ráda že spí a ona má chvilku na domácí práce, nebo padne a spí.
Vždy se to dá zařídit.. Jen stačí chtít ![]()
@SIMONA1234 píše:ty taky nemáš za co
Já se nestydím za svoje tělo…ani za obličej…
@lalalalala píše:a pro někoho do sebe spát chemii a mít pak bludy na mozku než jít do posilovny..
a pak z tech bludů tady tvrdit jak žijí zdravé a sportuju.. Už se probere. ten adilex ti doma leží protože si ho dokupujes
Jak vidím, tak ty by jsi tu transplantaci mozku opravdu potřebovala. Neboj třeba se jednou dočkáš a neumřeš úplně blbá
![]()
@Krasavicaa píše:
Já s tím něco dělámA pokračuji dál. Nepohrdám tlustými, je těmi, kteří mají neustálé výmluvy
A že je někdo spokojený tlustý? Kecy, to se právě schovává za ty výmluvyA nalhává si něco, jen aby nemusel nic dělat.
Netvrdím, že jsem hubená, ale do tlusté prasnice už mám fakt dalekoA nebuď tak vztahovačná, jelikož to se vůbec nevztahovalo na tebe.
Já ani nevím jak starý děcka máš
![]()
![]()
Ctyrlety a rocni. Nestydim se opravdu za svoji vahu a opravdu nechapu tvuj pristup. Pohrdas necim cim jsi byvala. Timpadem pohrdas i sebou. Kazdy jednou zhubne, a kazdy ma jiny startovaci bod. Nevim jak dlouho si byla tlusta nez si se sebou zacala neco delat ale kazdy ma jinak dlouhou dobu nez zacne neco delat. A opravdu ver ze je nekdo spokojeny tlusty. Procby ne? Je mu treba jedno jestli je tlusty. Je to snad tolik dulezite? Proc? ![]()
@Krasavicaa píše:
Vždy se to dá zařídit.. Jen stačí chtít
Budeš v šoku ale nedá
někdo nemá všechno jednoduchý.
@Blackova.K píše:
no tak ono to s těma děckama ne vždy jde. Každý nemá babičky a nebo prachy na chůvu, tohle je fakt těžký. Nebo je dítě fakan uřvanej a ta máma je večer ráda že spí a ona má chvilku na domácí práce, nebo padne a spí.
To je blbost. Když chceš, ale opravdu chceš, tak jde všechno. Mám děti 2 a že by mě tedy nějak brzdily v hubnutí, to tedy nevím. Je to jen a jen moje neschopnost a rozežranost ![]()
@Krasavicaa píše:
Jak vidím, tak ty by jsi tu transplantaci mozku opravdu potřebovala. Neboj třeba se jednou dočkáš a neumřeš úplně blbá![]()
@Krasavicaa píše:
Vždy se to dá zařídit.. Jen stačí chtít
Jde videt ze nevis.
psala jsem ti to nedavno v SZ o tom jak clovek s fakanem dokaze byt vystaveny. Nevim proc tomu nechces verit
@krtek7489 píše:
To je blbost. Když chceš, ale opravdu chceš, tak jde všechno. Mám děti 2 a že by mě tedy nějak brzdily v hubnutí, to tedy nevím. Je to jen a jen moje neschopnost a rozežranost
Ty to aspoň řekneš narovinu a nehraješ si na nic. Děcka v tomto nejsou překážkou ![]()
Jo jasně, to jsem si právě myslela