Mám dítě a kouřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
14.8.15 23:13
@Blackova.K píše:
dej to jí do SZ ona nám to rozešle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo jasně, to jsem si právě myslela :-)

• Citovat
  • Upravit
7346
14.8.15 23:13
@Krasavicaa píše:
Nechci to házet takhle veřejně…

Já se nestydím za svoje tělo…ani za obličej… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
14.8.15 23:14
@krtek7489 píše:
Jsi borec, ale to už jsem ti psala, tak aby jsi zase moc nezpychla :mrgreen: Já jsem stará, tlustá a prostě se nedokážu rozhoupat :zed: Jsem rozežraná a nevím, jak se toho jídla vzdát a nahradit ho jiným, zdravějším. Ale to je furt dokola. Teorii, jak se stravovat znám dokonale. Ted to ještě převést do té praxe :?

Ale ty víš, že když budeš chtít, tak ty kila dolů půjdou. Ty umíš zabrat ;) Aspoň podle toho co jsi mi psala :-) Takže tě beru úplně jinak. A vůbec nikým nepohrdám :-)

• Citovat
  • Upravit
2940
14.8.15 23:15
@SIMONA1234 píše:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
14.8.15 23:15
@Krasavicaa píše:
Ale prosímtě, ty jsi sežrala všechnu moudrost světa, či co? :roll: Že všechno víš tak přesně?
A když má někdo děcka, co mají už pár let a furt 30kg ( a některé víc, že ) nadváhy, tak jsou to skutečně výmluvy, jelikož to už ty kila mohly mít dávno dole :-)
Ale jasný chápu, pro někoho je lepší cpát se po večerech a vymlouvat se, než jít do posilovny :-)
:palec: a pro někoho do sebe spát chemii a mít pak bludy na mozku než jít do posilovny.. :think: a pak z tech bludů tady tvrdit jak žijí zdravé a sportuju.. Už se probere. ten adilex ti doma leží protože si ho dokupujes :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
14.8.15 23:16
@Blackova.K píše:
no tak ono to s těma děckama ne vždy jde. Každý nemá babičky a nebo prachy na chůvu, tohle je fakt těžký. Nebo je dítě fakan uřvanej a ta máma je večer ráda že spí a ona má chvilku na domácí práce, nebo padne a spí.

Vždy se to dá zařídit.. Jen stačí chtít :-)

• Citovat
  • Upravit
1056
14.8.15 23:16
@SIMONA1234 píše:
ty taky nemáš za co :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
14.8.15 23:17
@lalalalala píše: :palec: a pro někoho do sebe spát chemii a mít pak bludy na mozku než jít do posilovny.. :think: a pak z tech bludů tady tvrdit jak žijí zdravé a sportuju.. Už se probere. ten adilex ti doma leží protože si ho dokupujes :jazyk:

Jak vidím, tak ty by jsi tu transplantaci mozku opravdu potřebovala. Neboj třeba se jednou dočkáš a neumřeš úplně blbá :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4984
14.8.15 23:17
@Krasavicaa píše:
Já s tím něco dělám :-) A pokračuji dál. Nepohrdám tlustými, je těmi, kteří mají neustálé výmluvy :-)
A že je někdo spokojený tlustý? Kecy, to se právě schovává za ty výmluvy :-) A nalhává si něco, jen aby nemusel nic dělat.
Netvrdím, že jsem hubená, ale do tlusté prasnice už mám fakt daleko :-)A nebuď tak vztahovačná, jelikož to se vůbec nevztahovalo na tebe. :-) Já ani nevím jak starý děcka máš :mavam: :mavam: :mavam:

Ctyrlety a rocni. Nestydim se opravdu za svoji vahu a opravdu nechapu tvuj pristup. Pohrdas necim cim jsi byvala. Timpadem pohrdas i sebou. Kazdy jednou zhubne, a kazdy ma jiny startovaci bod. Nevim jak dlouho si byla tlusta nez si se sebou zacala neco delat ale kazdy ma jinak dlouhou dobu nez zacne neco delat. A opravdu ver ze je nekdo spokojeny tlusty. Procby ne? Je mu treba jedno jestli je tlusty. Je to snad tolik dulezite? Proc? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
14.8.15 23:18
@Krasavicaa píše:

Budeš v šoku ale nedá :mrgreen: někdo nemá všechno jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
14.8.15 23:18
@Blackova.K píše:
no tak ono to s těma děckama ne vždy jde. Každý nemá babičky a nebo prachy na chůvu, tohle je fakt těžký. Nebo je dítě fakan uřvanej a ta máma je večer ráda že spí a ona má chvilku na domácí práce, nebo padne a spí.

To je blbost. Když chceš, ale opravdu chceš, tak jde všechno. Mám děti 2 a že by mě tedy nějak brzdily v hubnutí, to tedy nevím. Je to jen a jen moje neschopnost a rozežranost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
14.8.15 23:19
@Krasavicaa píše:
Jak vidím, tak ty by jsi tu transplantaci mozku opravdu potřebovala. Neboj třeba se jednou dočkáš a neumřeš úplně blbá :hug: :hug:
:* neumru, já tak ani nežila :mrgreen: tu formu před a po.. Sup
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@Krasavicaa píše:

Jde videt ze nevis. :palec: psala jsem ti to nedavno v SZ o tom jak clovek s fakanem dokaze byt vystaveny. Nevim proc tomu nechces verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346

Jdu taky do hajan…brou kočky…a hezké sny ;) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
14.8.15 23:20
@krtek7489 píše:
To je blbost. Když chceš, ale opravdu chceš, tak jde všechno. Mám děti 2 a že by mě tedy nějak brzdily v hubnutí, to tedy nevím. Je to jen a jen moje neschopnost a rozežranost :cert:

Ty to aspoň řekneš narovinu a nehraješ si na nic. Děcka v tomto nejsou překážkou :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová