Mám dítě a kouřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1056
14.8.15 23:56
@Krasavicaa píše:
S uživatelkou @krtek7489 si píšu již delší dobu :-)
to na me otázce nic nemění :))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.8.15 23:57
@Krasavicaa píše:
Strava je 80% úspěchu… fakt jo…

Tak to budu radsi tlusta kdyz sem videla ukazkovej jidelnicek co mi sestavila na miru jedna mistni uzivatelka podle prijmu a vydaju. Na tom bych nemohla prezit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
14.8.15 23:58
@Ondrášovka.N píše:
Tak to budu radsi tlusta kdyz sem videla ukazkovej jidelnicek co mi sestavila na miru jedna mistni uzivatelka podle prijmu a vydaju. Na tom bych nemohla prezit :D

To je síla zvyku :-) Ze začátku ti to tak třeba přijde, ale pak už je to dobrý :-)

• Citovat
  • Upravit
1056
14.8.15 23:59

Na co foto vlastně.. Zdyt podle cm a kg jsi furt stejná :mrgreen: dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
14.8.15 23:59
@lalalalala píše:
Foto foto foto

A k čemu ti prosímtě bude? Jsem úplně hnusná a neumím se oblíkat, tak aby ti ty očička náhodou fakt nevypadly :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2940
15.8.15 00:00
@Ondrášovka.N píše:
Tak to budu radsi tlusta kdyz sem videla ukazkovej jidelnicek co mi sestavila na miru jedna mistni uzivatelka podle prijmu a vydaju. Na tom bych nemohla prezit :D

hele, já si to možná dovedu představit :think: jako nedat si co mám ráda, čokoládu, dortíky, cukr… a pak to tak mít fakt do konce života, nevím no :think: asi bych byla taky tlustá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
15.8.15 00:00
@Krasavicaa píše:
To je síla zvyku :-) Ze začátku ti to tak třeba přijde, ale pak už je to dobrý :-)

Nevim na urcite typy jidla si nezvyknu. Treba krekenbrot. Nebo seminka. Sakra to uz muzu jist rovnou travu. Nez tohle radsi budu prasnice :D i kdyz mi to vlastne slusi. A ty moje nohy krasny a zadek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
15.8.15 00:01
@Blackova.K píše:
hele, já si to možná dovedu představit :think: jako nedat si co mám ráda, čokoládu, dortíky, cukr… a pak to tak mít fakt do konce života, nevím no :think: asi bych byla taky tlustá :lol:

Taky jsem dnes snědla půl tabulky čokolády, no a? To není prohřešek, spálím to jinak :)
Mám dostatek pohybu, celej den lezu po horách, tak si i tu pizzu dám a sežeru ji celou… :-)

• Citovat
  • Upravit
4984
15.8.15 00:03
@Blackova.K píše:
hele, já si to možná dovedu představit :think: jako nedat si co mám ráda, čokoládu, dortíky, cukr… a pak to tak mít fakt do konce života, nevím no :think: asi bych byla taky tlustá :lol:

No zejo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
15.8.15 00:03
@lalalalala píše:
Nova oběť? :mrgreen: nebo už si budeš kamarádky vážit

No obět určitě ne. ;) Pro mě je tohle naprosto anonymní virtuální svět a už jsem dost stará na to, abych s sebou nechala manipulovat. A vlastně ani nechápu o čem jste se tady začaly hádat. Takže. fotky co jsem viděla. Na jedné je oplácaná @Krasavicaa na druhé štíhlounká, omlazená @Krasavicaa . A moc jí to sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
15.8.15 00:04

@Krasavicaa takze aktualni foto nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
15.8.15 00:04
@krtek7489 píše:
No obět určitě ne. ;) Pro mě je tohle naprosto anonymní virtuální svět a už jsem dost stará na to, abych s sebou nechala manipulovat. A vlastně ani nechápu o čem jste se tady začaly hádat. Takže. fotky co jsem viděla. Na jedné je oplácaná @Krasavicaa na druhé štíhlounká, omlazená @Krasavicaa . A moc jí to sluší.

Jé, to jsi nemusela :hug: :hug: :hug: :hug: Ale děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
1056
15.8.15 00:08
@krtek7489 píše:
No obět určitě ne. ;) Pro mě je tohle naprosto anonymní virtuální svět a už jsem dost stará na to, abych s sebou nechala manipulovat. A vlastně ani nechápu o čem jste se tady začaly hádat. Takže. fotky co jsem viděla. Na jedné je oplácaná @Krasavicaa na druhé štíhlounká, omlazená @Krasavicaa . A moc jí to sluší.

165cm a 75kg stihlounka? :think: :mrgreen: dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
15.8.15 00:09
@Krasavicaa píše:
Jé, to jsi nemusela :hug: :hug: :hug: :hug: Ale děkuji :hug:

Tak jestli se tady dohadujete kvůli těm fotkám, tak aby jste se nemusely dohadovat. :) Já jsem naprosto neutrální a nezúčastněný pozorovatel, vůbec nevím, o co jde, proč se takhle dohadujete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
15.8.15 00:11
@Ondrášovka.N píše:
Nevim na urcite typy jidla si nezvyknu. Treba krekenbrot. Nebo seminka. Sakra to uz muzu jist rovnou travu. Nez tohle radsi budu prasnice :D i kdyz mi to vlastne slusi. A ty moje nohy krasny a zadek :srdce:

Nohy mas fakt pěkný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová