Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa píše:to na me otázce nic nemění
S uživatelkou @krtek7489 si píšu již delší dobu
@Krasavicaa píše:
Strava je 80% úspěchu… fakt jo…
Tak to budu radsi tlusta kdyz sem videla ukazkovej jidelnicek co mi sestavila na miru jedna mistni uzivatelka podle prijmu a vydaju. Na tom bych nemohla prezit ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Tak to budu radsi tlusta kdyz sem videla ukazkovej jidelnicek co mi sestavila na miru jedna mistni uzivatelka podle prijmu a vydaju. Na tom bych nemohla prezit
To je síla zvyku
Ze začátku ti to tak třeba přijde, ale pak už je to dobrý ![]()
Na co foto vlastně.. Zdyt podle cm a kg jsi furt stejná
dobrou
@lalalalala píše:
Foto foto foto
A k čemu ti prosímtě bude? Jsem úplně hnusná a neumím se oblíkat, tak aby ti ty očička náhodou fakt nevypadly ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Tak to budu radsi tlusta kdyz sem videla ukazkovej jidelnicek co mi sestavila na miru jedna mistni uzivatelka podle prijmu a vydaju. Na tom bych nemohla prezit
hele, já si to možná dovedu představit
jako nedat si co mám ráda, čokoládu, dortíky, cukr… a pak to tak mít fakt do konce života, nevím no
asi bych byla taky tlustá ![]()
@Krasavicaa píše:
To je síla zvykuZe začátku ti to tak třeba přijde, ale pak už je to dobrý
Nevim na urcite typy jidla si nezvyknu. Treba krekenbrot. Nebo seminka. Sakra to uz muzu jist rovnou travu. Nez tohle radsi budu prasnice
i kdyz mi to vlastne slusi. A ty moje nohy krasny a zadek ![]()
@Blackova.K píše:
hele, já si to možná dovedu představitjako nedat si co mám ráda, čokoládu, dortíky, cukr… a pak to tak mít fakt do konce života, nevím no
asi bych byla taky tlustá
Taky jsem dnes snědla půl tabulky čokolády, no a? To není prohřešek, spálím to jinak ![]()
Mám dostatek pohybu, celej den lezu po horách, tak si i tu pizzu dám a sežeru ji celou… ![]()
@Blackova.K píše:
hele, já si to možná dovedu představitjako nedat si co mám ráda, čokoládu, dortíky, cukr… a pak to tak mít fakt do konce života, nevím no
asi bych byla taky tlustá
No zejo ![]()
@lalalalala píše:
Nova oběť?nebo už si budeš kamarádky vážit
No obět určitě ne.
Pro mě je tohle naprosto anonymní virtuální svět a už jsem dost stará na to, abych s sebou nechala manipulovat. A vlastně ani nechápu o čem jste se tady začaly hádat. Takže. fotky co jsem viděla. Na jedné je oplácaná @Krasavicaa na druhé štíhlounká, omlazená @Krasavicaa . A moc jí to sluší.
@krtek7489 píše:
No obět určitě ne.Pro mě je tohle naprosto anonymní virtuální svět a už jsem dost stará na to, abych s sebou nechala manipulovat. A vlastně ani nechápu o čem jste se tady začaly hádat. Takže. fotky co jsem viděla. Na jedné je oplácaná @Krasavicaa na druhé štíhlounká, omlazená @Krasavicaa . A moc jí to sluší.
Jé, to jsi nemusela
Ale děkuji ![]()
@krtek7489 píše:
No obět určitě ne.Pro mě je tohle naprosto anonymní virtuální svět a už jsem dost stará na to, abych s sebou nechala manipulovat. A vlastně ani nechápu o čem jste se tady začaly hádat. Takže. fotky co jsem viděla. Na jedné je oplácaná @Krasavicaa na druhé štíhlounká, omlazená @Krasavicaa . A moc jí to sluší.
165cm a 75kg stihlounka?
dobrou.
@Krasavicaa píše:
Jé, to jsi nemusela![]()
![]()
![]()
Ale děkuji
Tak jestli se tady dohadujete kvůli těm fotkám, tak aby jste se nemusely dohadovat.
Já jsem naprosto neutrální a nezúčastněný pozorovatel, vůbec nevím, o co jde, proč se takhle dohadujete ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Nevim na urcite typy jidla si nezvyknu. Treba krekenbrot. Nebo seminka. Sakra to uz muzu jist rovnou travu. Nez tohle radsi budu prasnicei kdyz mi to vlastne slusi. A ty moje nohy krasny a zadek
Nohy mas fakt pěkný!!!