Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krtek7489 píše:
Ona s sebou rozhodně pohrdat nemusí, spíš na sebe může být pyšná. Pokud to dobře chápu, jí nevadí tlustoši. Jí vadí tlustoši, co mají plnou hubu výmluv, proč to nejde a že je to po dětech a po nemoci… atd.,než aby zabrali, zamysleli se a začali něco dělat, nebo at drží ústa a nevymlouvají se na blbosti.
Treba ja. Ale porad nechapu co je na tom tak opovrzenihodneho ![]()
@lalalalala @Ondrášovka.N No ono nejde ani tak o ty sklapovačky, jako o změnu jídelníčku, což je tak 90% úspěšného hubnutí. To cvičení, to už je takový bonus a hubnutí to nijak zvlášt nepomáhá, spíš zpevnuje. Ale hlavně, že se máte na co vymluvit
A jíst zdravě, v tom vám snad děti nebrání. A to je základ toho úspěchu. Nežrat!
![]()
@Ondrášovka.N píše:
Jinak je jedna na FB tady z emimina co na sobe fakt maka a ta ma muj respekt. Po dvou deckach ma postavicku krasnou (na me teda az moc stihlou to se.mi nelibi) a ta ma muj respekt. Ne zena co se vyzrala a pak hubne. Omoouvam se ti @Krasavicaa ale tys toho jeste nedokazala tolik abys mohla na nekoho hrat machry. Jeste na to nemas. Bohuzel. Az budes uplne zhubla muzes delat machry. Ale tve pohrdani lidmi je docela osklive, tomu nepomuze ani zhubnuti na tech 90-60-90. To je proste v hlave. Takze bud jde o to byt stihly nebo o to aby me meli lidi radi. Protoze s timhle pristupem to moc nejde.
já vím, já vím
už jsem dlouho neviděla
jdu mrknout jestli jsem ji nevyhodila když jsem uklízela profil ![]()
@lalalalala píše:
Tak hele, já viděla tvé fotky s jmenovanou a nejsi žádný tintitko ani nic extra v obličeji a ta dotyčná se oblect teda umí ví, ze ma kila navíc a ma úroveň, to cos mela na sobě ty mi malém vypálilo rohovku
Jo? Mám já hodit fotky jak se dotyčná umí obléct?
To by se tady navalilo půlce emimina
![]()
A jo, viděla jsi rok staré fotky, což teď už je fakt o něčem jiném
A nikdy jsem netvrdila, že jsem byla tintítko
To ani nikdy nebudu, jelikož fakt nechci ![]()
@Krasavicaa píše:
Ale dokázala. Mnohem víc než ty, které porodily a děcka jsou pro ně výmluvami
Až dokážeš to co já, pak přijď, pak se můžeme bavit. Do té doby fakt ne![]()
![]()
![]()
![]()
Ja uz zhubla za posledni rok 10kilo a pred fakanama jsem zhubla cca 15kilo. No a uprimne tenkrat to tak tezky nebylo takze se klidne muzem bavit ![]()
@Krasavicaa píše:ona byla miloucka spis proto, ze ses nechovala tak jak se chovas normálně na emiminu, i ta nejmenovana říkala ze v reálu jsi úplně jiná než se tady prezentuje s, je to tvá image a někdo ti to třeba žere ale já teda ne, nevěřím ani ze jsi někde uvnitř hodna, protože nejsi jsi zákeřná a zavistiva potvurka co nemá nikoho než chlapa au kterého si musí hledat zálohy, možná mas peníze a možná i hibnes držím ti palce ale to ti štěstí nepřinese, zkus změnit přístup a možná ti zůstane i nějaká kamarádka. Hrát si na něco co nejsem umí každý na internetu, tobě to vychází ale bohužel na me to působí tak ze si tady Žiješ druhém život (viz to kolik času tady Travis a to jsi nemaminka ) jsi mlada mela bys byt někde mezi kamarády a ne trávit čas virtuálně s vymyslenym životem.
Jo psalaA jak byla miloučká
Když tě neměla za (!)
JJ transplantaci a ještě možná do Bohnic na pár měsíců. to by tvé problémy mohlo vyřešit ![]()
@Krasavicaa píše:
Ale dokázala. Mnohem víc než ty, které porodily a děcka jsou pro ně výmluvami
Až dokážeš to co já, pak přijď, pak se můžeme bavit. Do té doby fakt ne![]()
![]()
![]()
![]()
Přesně tak. Většina ženských se vymlouvá na děti, že ty kila mají po dětech
To je přece taková kravina. Proč jiné zhubly a jsou štíhlé? Protože jen na prázno netlachaly a začaly po těch dětech se sebou něco dělat.
@krtek7489 píše:
@lalalalala @Ondrášovka.N No ono nejde ani tak o ty sklapovačky, jako o změnu jídelníčku, což je tak 90% úspěšného hubnutí. To cvičení, to už je takový bonus a hubnutí to nijak zvlášt nepomáhá, spíš zpevnuje. Ale hlavně, že se máte na co vymluvitA jíst zdravě, v tom vám snad děti nebrání. A to je základ toho úspěchu. Nežrat!
![]()
Miláčku já ale hibnout nepotřebují a sem tam si zacvičil zasportuju a jsem v cajku.
tak me z toho vynech ju? kdybys to četla cele věděla bys o co tady kráčí. aJi nemusí vadit, ze někdo nehubne, není to její starost. at se stara o sebe ono papat prášky na hubnutí taky není zrovna zdravá strava ![]()
Tak řekni své kamarádce ať už je nebere
Stejně jí to v ničem nepomohlo ![]()
@Krasavicaa píše:
@lalalalala
Jsi si jista ,ze já mám problémy ?můj jediný jsi ty ,za to jaká jsi .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JJ transplantaci a ještě možná do Bohnic na pár měsíců. to by tvé problémy mohlo vyřešit
@krtek7489 píše:
Přesně tak. Většina ženských se vymlouvá na děti, že ty kila mají po dětechTo je přece taková kravina. Proč jiné zhubly a jsou štíhlé? Protože jen na prázno netlachaly a začaly po těch dětech se sebou něco dělat.
můj muž je má po dětech, vopravdu přísahám před dětma byl jinej.
@Blackova.K píše:
můj muž je má po dětech, vopravdu přísahám před dětma byl jinej.
Jo, to taky tvrdí každej chlap
![]()
@Krasavicaa píše:
@lalalalalaTak řekni své kamarádce ať už je nebereStejně jí to v ničem nepomohlo
o ni se nestarej, ona nikomu vymyslí jak hubne necpe. ![]()
Hele Silvuška ti něco nakecala a ty jí slepě věříš, ok v poho
Já to i chápu. Tak na mě nereaguj, jdu si po svém a máš po problému
Já s tebou o ničem diskutovat nehodlám, ani ti nic vyvracet
![]()