Dlouholetý kamarád - mám, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
17.8.12 22:43

A na co tady vlastně hledáš odpověď? Čekáš na morální podporu? Protože přesto, že vztah má on a ne ty, tak víš, že to není zrovna košer vůči jeho stávající přítelkyni? Už jsi se stejně rozhodla a ty to víš. Svědomí si musíš vyřešit sama se sebou, tady ti v tom těžko kdo pomůže. Ale, upřímně, je mi tě líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 09:43

Ale on s ni byt nechce… je s ni nestasny, jen u ni bydli, a jinak b nemel kde bydlet,.. nerozepiuji vam tady vsehcno. :D vim ze s ni nechce byt.. jsem si tim jista :D

• Citovat
  • Upravit
1854
18.8.12 10:16
@Anonymní píše:
Ale on s ni byt nechce… je s ni nestasny, jen u ni bydli, a jinak b nemel kde bydlet,.. nerozepiuji vam tady vsehcno. :D vim ze s ni nechce byt.. jsem si tim jista :D

keci v kleci… ale ver si tomu naivne dal :lol:
Tak mu schvalne navrhni, at si sezene za par tisic podnajemn, nebo ze tam pujdete bydlet spolu, nebo ze muze bydlet u tebe… :D Uvidis, jak rychle se z toho vymluvi a zase bude mit nejakej dalsi problem a duvod, proc to nejde :D
Promin, nemuzu si pomoct, ale fakt jsi i s dvema detma tak strasne slepa a naivni??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 11:12

@Danylea prave ze ne nevymluvil rekla jsem mu to. a rekla ze by to slo.. :-) a ja nemam dve deti :D

• Citovat
  • Upravit
17045
18.8.12 11:17

Nevěrou té přítelkyni neublíží, máš pravdu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
18.8.12 11:32

A oni spolu nejake deti maji, nebo zijou „jen na hromadce“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 16:03

@Danylea ublizi ale on o toho jde,, on s ni je jenom proto aby mel kde bydlet tedka.. on ji nechce, neni s ni stastny… a bydli jenom spolu..ne nemaji deti, on nechce.. nepocita s ni do budoucnosti.

• Citovat
  • Upravit
18.8.12 16:28
@Anonymní píše:
@Danylea ublizi ale on o toho jde,, on s ni je jenom proto aby mel kde bydlet tedka.. on ji nechce, neni s ni stastny… a bydli jenom spolu..ne nemaji deti, on nechce.. nepocita s ni do budoucnosti.

Tak uz je prizivnik, tak potom nevadi ze je aj nevernik :mrgreen: Ja Ti neviem, ale chlap co potrebuje zensku aby mal kde hlavu sklonit… je dobry len jak vibrator. Ale medzi nami, tomu vibratoru vydrzia baterky dlhsie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
18.8.12 16:38
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak uz je prizivnik, tak potom nevadi ze je aj nevernik :mrgreen: Ja Ti neviem, ale chlap co potrebuje zensku aby mal kde hlavu sklonit… je dobry len jak vibrator. Ale medzi nami, tomu vibratoru vydrzia baterky dlhsie :think:
:lol:
Ja temto chlapum rikam paraziti… tak si ho zakladatelko nastehuj k sobe, ne? Jemu vyresis to jeho nestesti s pritelkyni a soulozit muzete porad :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 16:52

@Danylea hele nech si ty kecy.

• Citovat
  • Upravit
1854
18.8.12 17:13
@Anonymní píše:
@Danylea hele nech si ty kecy.

Hele tak ja nevim, ted pises v jiny diskuzi (a jsi dost v pohode poznatelna!!!), ze vis, ze jednoho dne budete spolu a ze spolu strasne chcete bejt :D ty si taky nevidis do pusy (na klavesnici), vid??? Kdyz tady tvrdis, ze ti jde jenom o sex!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
18.8.12 17:14

Jen zkracena citace:
„zacal psat krasny veci, ze by me chtel, aspoon natolik jako driv, ze mu chybi ty doteky, a ze by chtel byt se mnou..
ze s tou svoji neni stastny ale ze s ni je protoze nema kde bydlet, a ze mu hodne pomohla..
a na to zase psal, ze kdyby nemel ji tak je hned se mnou, ze s ni jenom preziva..
ze nemuze vyrzet to ze se na sebe jen divame a delame jako ze nic..
je mi v celku jedno ze bych byla ta druha..neresim to… me je s nim krasne a vim ze nam bude dobre. ta sila toho chtice a vasne je nepopsatelna, a stoji za to.
ja jsem v celku volna… necekam od nej ze ji kvuli me opusti nepotrebuju jim delat zle..:-)
vi ze jednou prijde den kdy se rozejdou, a budeeme konecne spolu jak rika on..“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.8.12 17:15

Tak borec by tedy byl ochotný souložit se zakladatelkou, protože:

1. si je celkem jistý, že se to neprovalí,
  2. jde oběma jen o sex,
  3. jeho partnerka mu taky zahejbala,
  4. svou partnerku nemiluje, ale potřebuje u ní zadara bydlet…

Čekám na další vývoj - předpokládám, že zakladatelka dá do placu, kolik si borec říká za číslo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
18.8.12 17:20
@Knihomyš píše:
Tak borec by tedy byl ochotný souložit se zakladatelkou, protože:
  1. si je celkem jistý, že se to neprovalí,
  2. jde oběma jen o sex,
  3. jeho partnerka mu taky zahejbala,
  4. svou partnerku nemiluje, ale potřebuje u ní zadara bydlet…
Čekám na další vývoj - předpokládám, že zakladatelka dá do placu, kolik si borec říká za číslo ;)
:lol: :palec:
Pozor, udajne jeste borec tvrdi, ze spolu stejne jednou budou… :mrgreen:

Ja mam nastesti (nebudu psat bohuzel, jsem za tu zkusenost rada) za sebou temer to same, i se stejnyma kecama, hele nesoulozis s tim, co tenkrat ja? :lol: A ona si to ta pritelkyne taky vubec nezaslouzila, aby ji ublizil, a stejne vedel, ze jednou budeme spolu… pche, nebudeme, po case se mi podarilo otevrit oci :lol:
Prala bych zakladatelce, aby je dokazala otevrit taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.8.12 17:33

No ja jen doufam ze se ti to vrati i s urokama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí