Mám odpustit rodičům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
4.12.20 16:19
@Anonymní píše:
Máma snahu sice měla, ale k čemu mi to je? Když se stejně nic nezměnilo, když mi otec bezdůvodně nadával, tak se mě nikdy nezastala. Byla doba kdy nás otec i fyzicky týral a máma sním stejně pořád byla a přitom měla možnost jít se mnou do slovenska kde má rodiče.

Hele a ty jsi teď taky dospěla a taky si od něj necháváš nadávat do rozmazlencu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
4.12.20 16:21
@Anonymní píše:
@arinecka Jo otec mámu pořád týrá, fyzicky sice ne, ale psychicky jí týrá každý den. Já jsem jí nabídla pomoc odmítla to, babička jí pořád volá a prosí jí aby od otce odešla máma to ale pořád odmíta. Vůbec to nechápu, ona na otce nadává a pořád ho proklíná aby zemřel, ale odejít od něho nechce.

Nenech se do tohohle zatáhnout. Mamku máš ráda, s tou zajdi na kafe, návštěvu jinak bez kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
4.12.20 16:31

Rodičům bych odpustila, oni se chovali, jak uměli. Ale už jsi dospělá ženská, dívej se dopředu, stýkat se s nimi nemusíš. Důležité je to uzavřít v sobě. Asi se máma bojí udělat krok ke svobodě. Mohlo vám být lépe, kdyby jste žily jen vy dvě spolu, ale máma chtěla asi udržet rodinu, je s ním stále. Asi je nešťastná, ale ona musí chtít udělat změnu, čekat na manželovu smrt, se jí nevyplatí, ale je to její rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová