Mám přítele, se kterým se nesmím vídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
31.12.18 11:56

@prekvapenana2 bydlím v malém městě, oni kousek od nás v malém bytečku, nechci takhle nikoho proti sobě poštvávat. Oni se s mojí mámou vůbec nestýkají, protože Jehovisté jsou jim proti srsti ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
31.12.18 11:58
@Lupulu píše:
@Valkýra88 jo, ale nechce, abych udělala tu stejnou chybu, že i ona toho lituje

Stejnou chybu jako v cem? Ze otec je neverici a to je pro ni chyba, ze s nim ma deti? Zkus si o tom s mamkou promluvit, uprimne.Ja nikomu zadnou viru neberu, kdo chce,at si veri cemu chce, ale at tou svou virou neomezuje ostatni.. Ja jsem treba taky neverici, no a nikdy by me nenapadlo ,aby az moje dcera vyrostla, tak abych ji treba zakazovala vztah s nekym vericim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 12:00

@nostress Máš pravdu, tahle možnost je asi pravděpodobnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 12:07

@Valkýra88 Ano, tohodle lituje, že neposlechla svou mámu, která byla stejný fanatik a že si vzala nevěřícího a né nějakého „bratra“ od Jehovistů..
Nikdo z rodiny v tohle nevěří, jen máma a i přes to jsme všichni nikdy neslavily narozeniny, svátky, Vánoce,.. i to je jakési omezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
31.12.18 12:08
@Lupulu píše:
@Valkýra88 Ano, tohodle lituje, že neposlechla svou mámu, která byla stejný fanatik a že si vzala nevěřícího a né nějakého „bratra“ od Jehovistů..
Nikdo z rodiny v tohle nevěří, jen máma a i přes to jsme všichni nikdy neslavily narozeniny, svátky, Vánoce,.. i to je jakési omezení.
:? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
31.12.18 12:12
@Lupulu píše:

Tak to te opravdu lituju, to je silene 8o . Jsem rada ze moje rodice jsou a byly normalni. Tohle je vyslovene ovlivnovani a omezovani kvuli nejake vire. To bych necekala,ze tohle se v dnesni dobe muze dit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.12.18 12:15

@Lupulu To neslavení musí být hrozné :hug: všechny děti přijdou po Vánocích nebo narozeninách a chlubí se dárky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.18 12:23
@Lupulu píše:

Kdyby si vzala stejneho cvoka fanatickeho, tak si na tom daleko hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
31.12.18 12:25

Jsem prekvapena, kolika holkam zde to prijde jako predem prohrany boj. Ja bych se nechala umistit do vychovneho ustavu. Na to ma v sestnacti pravo. A mela by tam i kapesne a vychazky. Je neuveritelne, jak je v nas zakorenene, ze rodice muzou vsechno, kdyz nas nebiji a daji nam najist. To je hrozny zivotni program. Nemuzou. Nikdo se k nam nemuze chovat, jakoze jsme jeho majetek. Kdyby se tak chovala muz k zene, bude to domaci nasili. Deti nejsou o nic min, nez dospeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
31.12.18 12:33
@Valkýra88 píše:
Stejnou chybu jako v cem? Ze otec je neverici a to je pro ni chyba, ze s nim ma deti? Zkus si o tom s mamkou promluvit, uprimne.Ja nikomu zadnou viru neberu, kdo chce,at si veri cemu chce, ale at tou svou virou neomezuje ostatni.. Ja jsem treba taky neverici, no a nikdy by me nenapadlo ,aby az moje dcera vyrostla, tak abych ji treba zakazovala vztah s nekym vericim.

To nemůžeš ani pochopit, pokud neznáš víru a stanovy Svědků Jehovových.To by bylo na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
31.12.18 12:34
@VitaminC píše:
Jsem prekvapena, kolika holkam zde to prijde jako predem prohrany boj. Ja bych se nechala umistit do vychovneho ustavu. Na to ma v sestnacti pravo. A mela by tam i kapesne a vychazky. Je neuveritelne, jak je v nas zakorenene, ze rodice muzou vsechno, kdyz nas nebiji a daji nam najist. To je hrozny zivotni program. Nemuzou. Nikdo se k nam nemuze chovat, jakoze jsme jeho majetek. Kdyby se tak chovala muz k zene, bude to domaci nasili. Deti nejsou o nic min, nez dospeli.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.12.18 12:37

@VitaminC Tahle varianta mě také napadla. Ale zakladatelka píše, že nechce přerušit kontakty s rodinou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
31.12.18 12:41

@divine woman Ono to tak stejne dopadne. Akorat zakladatelka je jeste mlada a doufa v zazrak. Az ji bude tricet a jeji zivot bude ridit jeji fanaticka matka, zjisti, ze jinak nez prerusenim kontaktum, si nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.12.18 12:42

@VitaminC Je to chytrá holka, ta přestane poslouchat mnohem dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 12:42
@Kelsey píše:
Kdyby si vzala stejneho cvoka fanatickeho, tak si na tom daleko hur.

To rozhodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect