Mám vztah a potkala jsem jednoho muže a zamotal mi hlavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34282
9.7.26 07:09
@Nick343 píše: Více

A že máš hnědý oči mu nevadí? Nebo koukal jinam, když ti dával na sebe kontakt? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.7.26 07:28

Podle mě emočně neuneseš, pokud tě bude mít jen na sex, opakovaně nebo jednorázově.
Ani si neporadíš v situaci, kdy by to s tebou myslel nějak vážněji (ale to spíš ne, málokdo chce na vztah nevěrnici).
Na nevěru musí mít člověk povahu, aby mu to přineslo benefity a ne problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8779
9.7.26 08:20

Já doufám, že jo - aspoň tě kopne do zadku a najde si takovou, která ho nebude mít potřebu podvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12702
9.7.26 08:32

Ten pritel neni ten pravy, k nemu mas citit i chemii kdyz to tak neni, tak se rozejdi. S timhle si zakukas parkrat a nic vice chtit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.7.26 08:54

@lilith1 a proč myslíš ze by nic jiného nechtěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149962
9.7.26 10:01

Tady jsou dvě možnosti.

1. soustřeď se na vztah s přitelem a věnuj se jemu, a na chemii s druhým se vykašli.
  2. s přitelem se férově rozejdi a začni si s tím druhým.

Pak je tu ještě ta třetí, nejblbější, hrát to na obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.7.26 10:39

Píšeš jak když ti je 15, spíš 13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12702
9.7.26 10:42
@lilith1 píše: Více

Drtiva vetsina chlapu, co jdou do zadane, tak chteji jen sex..proverena zkusenost x staletimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.7.26 11:11

@lilith1 ale on nevěděl že někoho mám.. napsala sem mu to až potom co mi psal porad.. jak sem mu dala to číslo jen dodávám ze mu je 38 cca a mě 22 mam i staršího partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
9.7.26 11:12
@Vanilkaaa píše: Více

Z tohoto důvodu na to radši nereaguju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.7.26 11:49

Vždyť je to úplně jasné. Ten hledá jen mladé maso na sex, o tebe jako bytost mu vůbec nejde. Kdyby ano, po zjištění, že jsi zadaná, by se stáhl. Vyspi se s ním, ale věz, že jdi pro něj jen jedna z mnoha a jakmile po něm budeš něco chtít, zmizí jak pára nad hrncrm. Nsi ještě mladá, nemáš zkušenosti. My je máme a všechny ti tu píšeme prakticky to samé. Jeho zájem má jediný účel. Dostat tě do postele. Ty povedeš přítele, zamiluješ se do tohodle vošousta a dopadneš tak, že budeš nešťastná a sama. Vykašli se na to, způsobíš si fakt akorát problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.7.26 11:52

@Parvaneh dobře, máte asi pravdu.. nemuzu byt tak naivní.. dekuji za podporu 🥹 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8779
9.7.26 11:56

Tak příště než budeš nějakému chlapovi dávat svoje číslo tak s dovětkem, že jsi zadaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.7.26 12:03

Fakt vem rozum do hrsti. Vošousta zablokuj, aby s tebou už nemohl komunikovat, vůbec nic mu nemusíš vysvětlovat. A začni se zaměřovat na svůj vztah s přítelem. Tam si musíte pak vy dva vyříkat, zda má ten vztah smysl. Pokud dospějete k tomu, že ne, rozejdete se a hurá, můžeš s budoucími nápadníky randit jak chceš. Pokud dospějete k tomu, že jo, tak pak máte prostor budovat něco velkého. Chtěla bys v tom případě mít na zádech nevěrný zářez s vošoustem o temer generaci starším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
9.7.26 12:03
@izabe píše: Více

Tak teď nevím, jestli je to taky naivní a nebo alibistický. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...