Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mikča89 píše: Více
J má s ním kluka ale hned jak mu oznámila že je těhotná tak ji poslal na potrat že v skoro 50 letech už další dítě nechce a když odmítla tak ji odkopnul a našel si další husu co uvěřila jeho slibům a lžím. Na syna platí ale až když ho donutil soud a za skoro 3 roky od jeho narození ho ani jednou neviděl.
@arinecka píše: Více
N už bych ji nikdy nemohl věřit a zvlášť po tom jak se chovala během rozvodu už vůbec ne. Snažila ze sebe před rodinou a přáteli udělat oběť. Její verze byla taková že musela utéct před násilnickým manželem co jí všechno zakazoval a psychicky a fyzicky ji týral. Celá její rodina tomu nevěřila ani na minutu. Hlavně její otec co dělá u kriminálky to hned poznal že lže.
@Petrrrr píše: Více
Tak to je hodně smutný teda. Musela utéct před násilnickým manželem, a zrovinka stála v cestě postel jinýho chlapa, taková náhodička že? Kašli na ní, karma je zdarma.
Ahojte, jen oznamuji ze sem s nim ukončila kontakt stejně mu šlo urcite jen o jedno vlaszne to mi asi taky nic bych s nim nechtěla.. ale mam moc rada současného přítele a neublížím mu:) a radsi budu náš vztah budovat dobrým směrem
@arinecka píše: Více
Vykašlal hned co jsem se to dozvěděl a požádal o rozvod. Už 7 let mám ve svém životě úžasnou partnerku a máme naši 3 letou princeznu.