Mám vztah a potkala jsem jednoho muže a zamotal mi hlavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
11.7.26 14:58
@Petrrrr píše: Více

A s tím novým to mimco ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11927
11.7.26 17:36

Je tady nějaká se slabostí pro vyblitý modrý oči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.26 23:24
@mikča89 píše: Více

J má s ním kluka ale hned jak mu oznámila že je těhotná tak ji poslal na potrat že v skoro 50 letech už další dítě nechce a když odmítla tak ji odkopnul a našel si další husu co uvěřila jeho slibům a lžím. Na syna platí ale až když ho donutil soud a za skoro 3 roky od jeho narození ho ani jednou neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.26 23:31
@arinecka píše: Více

N už bych ji nikdy nemohl věřit a zvlášť po tom jak se chovala během rozvodu už vůbec ne. Snažila ze sebe před rodinou a přáteli udělat oběť. Její verze byla taková že musela utéct před násilnickým manželem co jí všechno zakazoval a psychicky a fyzicky ji týral. Celá její rodina tomu nevěřila ani na minutu. Hlavně její otec co dělá u kriminálky to hned poznal že lže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34340
12.7.26 07:45
@Petrrrr píše: Více

Tak to je hodně smutný teda. Musela utéct před násilnickým manželem, a zrovinka stála v cestě postel jinýho chlapa, taková náhodička že? Kašli na ní, karma je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.7.26 09:27

Pokračování

Ahojte, jen oznamuji ze sem s nim ukončila kontakt stejně mu šlo urcite jen o jedno vlaszne to mi asi taky nic bych s nim nechtěla.. ale mam moc rada současného přítele a neublížím mu:) a radsi budu náš vztah budovat dobrým směrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
12.7.26 10:10
@lina1717 píše: Více

Tak nejsme zvířátka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.7.26 20:57
@arinecka píše: Více

Vykašlal hned co jsem se to dozvěděl a požádal o rozvod. Už 7 let mám ve svém životě úžasnou partnerku a máme naši 3 letou princeznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí