Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem na tuhle diskuzi narazila az dnes a poctive jsem ji precetla celou. A poradne jsem si pobrecela…Kloubouk dolu pred vami, jste bajecni lide
Holcicky mely velke stesti v hroznem nestesti…
Myslim na vas a preji hodne sil a hlavne uz jen stesti a spoustu lasky, ale te je u vas ocividne opravdu hodne ![]()
Zakladatelko, přeji Tobě a celé vaší rodince - všem dětem, manželovi a všem členům celé rodinky za celou svou rodinu nádherné sváteční dny plné pohody a lásky
.
Zakladatelko, přeji Vám všem krásné, harmonické svátky a krásný nový rok. ![]()
JÁ SE TAKY PŘIPOJUJI S PŘÁNÍM A PŘEJI CELÉ TVÉ VELKÉ RODINCE I HOLČIČKÁM KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10199.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10199.gif. celysvet. cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik
Pridavam se k prani ![]()
Krasne Vanoce a statsny Novy rok preji vam vsem ![]()
Vim, budou to asi i smutne Vanoce, holcickam opet dojde, ze ztratily rodice takze asi budes resit i slzicky
Ale holky maji ted vas a to je ten nekrasnejsi darek jaky mohly dostat
![]()
Dej nam zase vedet jak pokracuji vase zivoty, obcas si na vas vzpomenu jak asi valcite, co holcicky… ![]()
Přeji celé Vaší početné rodince klidné a příjemné vánoce, ať holčičky co nejméně pocítí nepřítomnost milovaných rodičů. Hodně úsměvů a rozzářená očička všech dětí!!! ![]()
Neměli taky například zemřelí rodiče životní pojistku? to je právě pro takovéhle případy ne?
@every.lee neměli, zakladatelka to píše hned v prvním příspěvku
Aha, tak to se omlouvám asi jsem to přehlédla
Veselé Vánoce všem! ![]()
Zakladatelko, tak co nového? Co holky? Už je jim líp? A co ty?
Myslím na vás a držím palce
![]()
Tak jak vanoce. celou dobu myslim na vas. hlavne se drzte a
budte si oporou
Ahoj zakladatelko, jsem zvědavá, jak se vám vede… jak to zvládáte? Zima byla dlouhá, tak si říkám, že zdravotně a tak to mohlo být docela náročný. A co manžel, když má v domě šest holek?
Myslím na vás, dej vědět! ![]()