Máme adoptovat neteře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.13 08:38

Máte můj obrovský obdiv a úctu…
Včera jsem se dověděla, že jedna známá rodina dala holčičku ( 7 let) do dětského domova… :,(
Její maminka zemřela před několika lety, má ještě starší sestru…starala se o ni nějaká babička a ta to teď vzdala, je jí přes šedesát. Ta starší sestra už tam není, už má po základce, takže je možná někde na intru…nebo u vlastního otce. Každá z těch holek má jiného otce…ten od té mladší je bezdomovec.
Je to šok i pro děti ve škole - neměly šanci se s ní rozloučit, odešla ze dne na den…nevím, co strašného mohlo provést tak malé dítě, že se jí takhle zbavili :cert:
A co je nejveší gól…v tom samém rodinném domě v patře bydlí rodina syna té paní, jejich dítě chodilo s tou holčičkou do první třídy…ona chodila pěšky, oni několik minut za ní vozili své děti autem :poblion: :pocitac:
Prostě Jana Eyrová 21. století…hnus, hnus, hnus :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
21911
8.5.13 13:21
@Anonymní píše:
Máte můj obrovský obdiv a úctu…
Včera jsem se dověděla, že jedna známá rodina dala holčičku ( 7 let) do dětského domova… :,(
Její maminka zemřela před několika lety, má ještě starší sestru…starala se o ni nějaká babička a ta to teď vzdala, je jí přes šedesát. Ta starší sestra už tam není, už má po základce, takže je možná někde na intru…nebo u vlastního otce. Každá z těch holek má jiného otce…ten od té mladší je bezdomovec.
Je to šok i pro děti ve škole - neměly šanci se s ní rozloučit, odešla ze dne na den…nevím, co strašného mohlo provést tak malé dítě, že se jí takhle zbavili :cert:
A co je nejveší gól…v tom samém rodinném domě v patře bydlí rodina syna té paní, jejich dítě chodilo s tou holčičkou do první třídy…ona chodila pěšky, oni několik minut za ní vozili své děti autem :poblion: :pocitac:
Prostě Jana Eyrová 21. století…hnus, hnus, hnus :pocitac:

Tak to ji mozna bude lip v tom domove :( To je hrozne, delat takove rozdily, me to hlava nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nereg. Mikajelka
8.7.13 22:52

Zakladatelko, jak se mate? A co holčičky?

• Citovat
  • Upravit
8781
1.1.14 11:55

Ahoj zakladatelko,
vzpomněla jsem si na Vás a tak by mě zajímalo, jak se Vás a dětem daří? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
17.6.14 14:41

Taky by mě zajímalo, jak se daří???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 20:50

Pokud si holčičky vezmete do péče jako pěstouni máte nárok na příspěvěk myslím, že 13 000 na jedno, ale nevím jestli Vám dají na obě dvě holčičky. U adopce je taky příspěvěk, ale je nižší nevím přesně kolik. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
17.6.14 21:37
@blonďatájarů píše:
Pokud si holčičky vezmete do péče jako pěstouni máte nárok na příspěvěk myslím, že 13 000 na jedno, ale nevím jestli Vám dají na obě dvě holčičky. U adopce je taky příspěvěk, ale je nižší nevím přesně kolik. :)

stačí si přečíst aspoň některé příspěvky a věděla bys že dětí už jsou v peči u tety, ale myslím na ně a taky by mě zajímalo jak se mají :)

• Citovat
  • Upravit
18.6.14 09:47

@anubis25
Ježiš já jsem fakt tele :D, že já si nikdy nečtu předchozí příspěvky. No tak snad se dozvíme jak se děvčátka mají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
23.3.18 16:19

Tak já na diskuzi náhodou narazila dnes, celou naráz přečetla.. Je to smutný příběh, ale s krásným koncem :srdce:
Zakladatelko, nedáš nám, prosim, vědět, pár řádky, jak se máte? Moc držím palce a fandím vám! :kytka: A moc děkuji za holčičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
23.3.18 16:41

Určitě si je nechejte v opatrovnictví a jak už tady bylo několikrát zmíněno, dostanou syrotčí důchod který můžete použít na jejich potřeby a nebo jim ho spořit. Je mi to strašně moc líto, přeji si aby se tohle žádným dětem nikdy nestalo, věřím že jim dokážeš nahradit maminku… ony to budou potřebovat. Jen je prosím nenechávejte babičkám nebo někomu kdo o ně nebude mít zájem a už vůbec né nějaké náhradní péči. Budou potřebovat oporu a být mezi svými. Držím palce a kdyby jste něco potřebovali, ozvěte se do sz, ráda pomůžu, uspořádám sbírku, cokoliv… moc na vás myslím a posílám spoustu sil!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
23.3.18 16:42

Tak už jsem jako ostatní zjistila že jsou holky v pořádku u tety.. tak posílám pozdravy a určitě dejte vědět jak se jik daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.3.18 16:43
@Korculalala píše:
Určitě si je nechejte v opatrovnictví a jak už tady bylo několikrát zmíněno, dostanou syrotčí důchod který můžete použít na jejich potřeby a nebo jim ho spořit. Je mi to strašně moc líto, přeji si aby se tohle žádným dětem nikdy nestalo, věřím že jim dokážeš nahradit maminku… ony to budou potřebovat. Jen je prosím nenechávejte babičkám nebo někomu kdo o ně nebude mít zájem a už vůbec né nějaké náhradní péči. Budou potřebovat oporu a být mezi svými. Držím palce a kdyby jste něco potřebovali, ozvěte se do sz, ráda pomůžu, uspořádám sbírku, cokoliv… moc na vás myslím a posílám spoustu sil!!!

reaguješ na 4 roky starou diskuzi, ještě jsi jí ani nepřečetla. Jinak vbys věděla, že si holky nechali. Před čtyřmi lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
23.3.18 16:46
@terinka4444 píše:
reaguješ na 4 roky starou diskuzi, ještě jsi jí ani nepřečetla. Jinak vbys věděla, že si holky nechali. Před čtyřmi lety.

No ty jsi zase příjemná, hned v zápětí jsem to napsala ze jsem přeskočila poslední stránky a nevšimla jsem si a že posílám pozdravy. Měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
23.3.18 16:49
@terinka4444 píše:
reaguješ na 4 roky starou diskuzi, ještě jsi jí ani nepřečetla. Jinak vbys věděla, že si holky nechali. Před čtyřmi lety.

Jinak diskuse je stará skoro šest let, také jsi té pozornosti asi moc nepochytila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
23.3.18 17:43
@petule9 píše:
Tak já na diskuzi náhodou narazila dnes, celou naráz přečetla.. Je to smutný příběh, ale s krásným koncem :srdce:
Zakladatelko, nedáš nám, prosim, vědět, pár řádky, jak se máte? Moc držím palce a fandím vám! :kytka: A moc děkuji za holčičky :srdce:

Taky jsem ji přečetla a teda mám na krajíčku. Zakladatelko, jestli to čteš po těch letech, klaním se ti :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová