Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bomer a kolko je takych ako ty z tych co tu diskutuju? Ja len ked vidim to prehananie a paniku co tu zavladla je mi do smiechu
Mama ma takto 50 kuriatok kazdy rok, samozrejme nie v cinzaku, to mi teda pride blbost. Ale hysacit z toho, ze budem mat doma 25 kuriat cca 10 dni mi pride fakt divne. Ano, pachnu, ale nie je to smrad na nevydrzanie. Neustale pipaju, kadia a trepu sa jedno cez druhe ku zradlu, takze robia hluk, to beriem. Ale teda fakt by ma to nedostalo do stavu aby som zakladala diskusiu a pomaly riesila antidepresiva. A pre tie deti je to na tych par dni fakt len prinos, umriet na nehygienu z toho urcite neumru. Savo smrdi viac ako kurence ![]()
Spíše asi hysaciš ty. To že tvoje máma má těch kuřat padesát je nám ukradené. JAk můžeš číst, spíše se tu každej podivuje, že to přinesl do panelákový kuchyně. Tam je po poschodích cítit i jedna cigareta. Na venkově si vem třeba i vola do postele.
A naši měli kuřátka dokonce i pár dní v obývaku
, v kuchyni na ně bylo moc zima, zrovna jak na potvoru, udeřili mrazy, no. Jako smrdí to, ale jestli je to na dva, tři dny, tak se to dá přežít a pak i rychle vyvětrat.
@strýček sally akoze citia tie kurence uz aj susedia, ze?
ach jaj…
@rodinka4 píše:
@strýček sally akoze citia tie kurence uz aj susedia, ze?ach jaj…
@Šmoulice píše:
No… když vidím tu zakladatelčinu reakci, tak si říkám, zda chudák chlap už dopředu tušil, co se bude odehrávat a jak si to pěkně do dna vyžere.
Jestli radši proto, nedržel hubu a přišel s tím rovnou
Předpokládám, že zakladatelka ty chudinky před barák nevypustí…
Hele tak ja ti je dam k tobe do kuchyne jo, kdyz by ti to nevadilo.Ja nejsem citlivka, meli jsme kone, ovce, kozu, smrad mi nevadi, ale v kuchyni teda jo! Ted jak jsou ty tepla tak to je coudek.Ale to hodne smrdi i ten srot rozmoceny+ ty ho… proste jist se tam neda
@jdukolem píše:
nevím no..
prostě pro mě je paneláková kuchyně mikroprostor.. čili koncentrace pípání a pachu - kor ted ve vedru.. tři týdny.. no snad moc nepípají aby sousedi nehučeli.. v paneláku se to asi dost nese ne já nevím jak to kuře píská nahlas, jestli mají pauzy? Když jsem se byla s prckem koukat právě k sousedům tak to bylo samý písk a píp.. zobák to nezavře..
Toz pipaji furt to je fakt, ale to mi nevadi. Vlastne pipaji i v noci, on jim tam totiz sviti lampou pres noc
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Jdu se sem vypsat, jsem totalne rozcilena.Byla jsem s detma u rodicu. Vratim se a co je v kuchyni? obri krabice s 25 kuratama, v kuchyni priserny smrad, smrdi i ten srot co tam maji. Pritel se rozhodl chovat u rodicu slipky, jenze nez je tam da, tak pry musi byt vetsi a zesilit tak je ma tady.Mam rada cistotu doma a ted mam smradlavou kuchyn, neda se tam jist ani varit.Ten puch, to se neda. Navic mame teda deti, z toho jedno mimco. Nadavam neustale, ze toto by nesnesla zadna zenska a on se tvari ze jsem hysterka. Holky, co byste delaly vy? Rekla jsem ze zitra to musi pryc, jinak vypadnu i s detma. Zijeme tu jako prasata a ne lidi. V panelaku mit kurata![]()
![]()
Navic ty posrane noviny z krabice vynda a postavi to do chodby a vynese to treba za 5 hodin
![]()
![]()
Omlouvam se za anonym, stydim se
Tak je dejte jinam ne? Co koupelna? Jsem zvířecí - mě by nevadily. Místo novin dejte hobliny - potentovaný papír je nejhorší smrad ![]()
@strýček sally píše:
a co ti brání si nějaký kuřata do kuchyně pořídit? Do pokoje pár selat a a k televizi nějaký kačeny. Už to bude v paneláku jak na statku.
Děti jsou nadšené z hodně zvířátek. Ale jen proto bych je domů nepořídila.
@martina.se píše:nějak nechápu, proč tak vyšiluješ
ale jako já jsem vyrostla v tom, že jsme měli kuřata pár dní taky doma (ano, v paneláku).. ale nesmrdělo to, pečovali jsme.. miminu je kuř buřt, jestli jsou tam kuřata, neboj.. starší se aspoň zabaví
jde o pár dní, čertvá kuřata ven fakt nesmí
@Russet píše:
Děti jsou nadšené z hodně zvířátek. Ale jen proto bych je domů nepořídila.
tak ty ženský, který přišly z kravína a v tom v čem přišly začaly vařit oběd, nějaký posraný kuřata v kuchyni nevaděj. ![]()
@strýček sally píše:
tak ty ženský, který přišly z kravína a v tom v čem přišly začaly vařit oběd, nějaký posraný kuřata v kuchyni nevaděj.
No, a rada, dej je do koupelny, to je taky dobrý. V paneláku okno v koupelně není a místa je tam ještě míň jak v kuchyni.
Jen se tu ještě chvilku přete, jsem ráda, že nemusím přeskakovat klec s kuřaty.
Zakladatelko, přeju pevné nervy!
Podle mě to nemůže být nic tak hrozného, aby to nešlo pár dní vydržet. Ale co by mě zajímalo, je to, co budete dělat s takovým množstvím vajec. Pět slepic dle mé zkušenosti pro běžnou rodinu stačí. ![]()