Máme kuřata v kuchyni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.8.16 19:51

Chce to i prodavat.Mam dotaz pro ty kdo tomu rozumi. Kurata maji 3 tydny a on je ted v sobotu uz da ven do kralikarny. Myslit ze uz se nejak zahreji samy? to me ted tak napadlo.

• Citovat
  • Upravit
2341
25.8.16 20:55

Nakoniec ich budes chciet drzat v tej kuchyni ty, aby neprechladli :mrgreen:
Trojtyzdnove mozu byt kludne vonku v kurine, su uz dost velke. Oni sa zahreju navzajom. Do soboty to uz mas za par :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
25.8.16 21:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Jdu se sem vypsat, jsem totalne rozcilena.Byla jsem s detma u rodicu. Vratim se a co je v kuchyni? obri krabice s 25 kuratama, v kuchyni priserny smrad, smrdi i ten srot co tam maji. Pritel se rozhodl chovat u rodicu slipky, jenze nez je tam da, tak pry musi byt vetsi a zesilit tak je ma tady.Mam rada cistotu doma a ted mam smradlavou kuchyn, neda se tam jist ani varit.Ten puch, to se neda. Navic mame teda deti, z toho jedno mimco. Nadavam neustale, ze toto by nesnesla zadna zenska a on se tvari ze jsem hysterka. Holky, co byste delaly vy? Rekla jsem ze zitra to musi pryc, jinak vypadnu i s detma. Zijeme tu jako prasata a ne lidi. V panelaku mit kurata :zed: :zed: :zed: Navic ty posrane noviny z krabice vynda a postavi to do chodby a vynese to treba za 5 hodin :poblion: :poblion: :poblion: Omlouvam se za anonym, stydim se

Tak v paneláku to asi běžné není :-).
Naše babičky to tak měly běžně, když byla drobotina čerstvě vylíhnutá, dala se do krabic do kuchyně, tam byly v teple a bezpečí. Trouba kamen byla otevřená, sušil se tam nespotřebovaný chleba a uvnitř spaly domácí kočky :D. Jako děti jsme to milovaly a tohle nás rozhodopádně nijak nepoškodilo. Dnes je to pro většinu lidí fuj, koukáme na reklamy na domestos s myšlenkou zabít roztoče a bakterie. Žijeme odtrženi od přírody, děti si myslí že maso se vyrábí v továrně, že je kráva fialová a bacily mají ruce a nohy a křičí na záchodě. Já neříkám, že musíme žít v nějakém bordelu, ale možná to nemusí být v takové hysterii. S chlapem bych to vydržela, brala bych to jako humornou příhodu, kuřátka za chvíli povyrostou a dáte je ven, stejně v krabici nevydrží :-):kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
25.8.16 21:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3593
25.8.16 21:11

Tak celá tahle hysterie byla kvůli dvěma dnům? Kvůli dvěma dnům to tady muselo sklouznout do urážek, že jako ženský na vesnici vaří v oblečení od hnoje? trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
25.8.16 21:21
@Anik píše:
Tak celá tahle hysterie byla kvůli dvěma dnům? Kvůli dvěma dnům to tady muselo sklouznout do urážek, že jako ženský na vesnici vaří v oblečení od hnoje? trapný.

Asi tak :roll: a většina z toho udělala kovbojku, že je tam budou pomalu vykrmovat a do obýváku si dají selata :roll:

Ale většina tady těch, co uráží venkovany, si ani neuvědomují, že nebýt vidláků, tak se ani nenají ;) ale urážky to jooo, to by jim šlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.8.16 21:58
@Proto02 píše:
Tak v paneláku to asi běžné není :-).
Naše babičky to tak měly běžně, když byla drobotina čerstvě vylíhnutá, dala se do krabic do kuchyně, tam byly v teple a bezpečí. Trouba kamen byla otevřená, sušil se tam nespotřebovaný chleba a uvnitř spaly domácí kočky :D. Jako děti jsme to milovaly a tohle nás rozhodopádně nijak nepoškodilo. Dnes je to pro většinu lidí fuj, koukáme na reklamy na domestos s myšlenkou zabít roztoče a bakterie. Žijeme odtrženi od přírody, děti si myslí že maso se vyrábí v továrně, že je kráva fialová a bacily mají ruce a nohy a křičí na záchodě. Já neříkám, že musíme žít v nějakém bordelu, ale možná to nemusí být v takové hysterii. S chlapem bych to vydržela, brala bych to jako humornou příhodu, kuřátka za chvíli povyrostou a dáte je ven, stejně v krabici nevydrží :-). :kytka:

Já teda neznám dítě, co by si myslelo, že je kráva fialová a ani ty další věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.8.16 22:37
@Šmoulice píše:
Asi tak :roll: a většina z toho udělala kovbojku, že je tam budou pomalu vykrmovat a do obýváku si dají selata :roll:Ale většina tady těch, co uráží venkovany, si ani neuvědomují, že nebýt vidláků, tak se ani nenají ;) ale urážky to jooo, to by jim šlo ;)

Jé, tak si to tak neber. Vidláci se zase smějí měšťákům, že nepoznají house od kuřete a bojí se bahna, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.8.16 22:54
@Russet píše:
Já teda neznám dítě, co by si myslelo, že je kráva fialová a ani ty další věci.

ani já ne.. t mi přijde jako urban legend a zbytečné hrocení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.8.16 23:04
@jdukolem píše:
ani já ne.. t mi přijde jako urban legend a zbytečné hrocení

Můj dvacetiměsíční syn pozná z dálky ležící krávy a na plechovou jako slepici křičí koko. A žije v paneláku. Ne v Domestosem vydřené domácnosti. Ale slepičince mu fakt k lepšímu pocitu v dětství poskytovat nebudu. Ani nebudu do trouby posílat kočky. Ty patří ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
26.8.16 09:15

Já tedy nevím, ale myslela jsem, že máš doma krabici těch mrnavých žlutých kuřat, co se prodávají pětidenní. A to už máš slušně velké kuřice. myslím si, že ti je chlap strčil na ty dva dny do kuchyně, než pojede ven, aby je odvezl. tak velká kuřata už venku být mohou. A chápu, že tu první chvíli byl šok. Možná kdybys sem byla pak napsala - holky dobrý, jsou tu jen na dva dny, nemusely se tu ženy navzájem hrubě porypovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
26.8.16 10:13

@inkakřivák

Jako sorry, ale snad každý normální člověk pochopil, že se jedná o pár dní… Jen zdejší hysterky to zase nafoukly, že je tam pomalu chtějí vykrmovat. :roll:
Ale už se fakt nedivím, že je všude tolik samoživitelek. Chudáci chlapi kolikrát, když to tak sleduju. Aby se pomalu doprošovali a plazili před svou babou na kolenou, aby si mohli do společného bytu něco vzít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3593
26.8.16 10:17

@Šmoulice píše:
@inkakřivák

Jako sorry, ale snad každý normální člověk pochopil, že se jedná o pár dní… Jen zdejší hysterky to zase nafoukly, že je tam pomalu chtějí vykrmovat. :roll:
Ale už se fakt nedivím, že je všude tolik samoživitelek. Chudáci chlapi kolikrát, když to tak sleduju. Aby se pomalu doprošovali a plazili před svou babou na kolenou, aby si mohli do společného bytu něco vzít :roll:
:mavam: já jsem taky sama, z přesvědčení, že jsem se naopak nechtěla dohadovat s chlapem. A kuřátka jsem hájila :))))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3593
26.8.16 10:18

Nějak mi můj text vyskočil jako citace, zmatek :()

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
26.8.16 10:19

@Anik

To byl jen příklad. Když vidíš, že jsou ženský schopný hysterčit kvůli ničemu :nevim: :roll: Tak by mě fakt zajímalo, jak řeší skutečné a závažné problémy.

Mě se to s tím textem taky občas stává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová