Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To by mě taky dostalo. Ty žlutý malý to asi nejsou, co? Vydržela bych to den, ale pak bych ho požádala, jestli by nemohl u těch slepis udělat malou ohradu pro ty mladé. Oddělit od starých, aby je neklobaly. U tchána to tak běžně bývá. Do kuchyně je nedává, to by ho babi hnala! ![]()
@AlphaOmega píše:
Ale kuře na talíři ti nesmrdí
To mě taky napadlo ![]()
To jako vážně?
Asi bych příteli pustila sprchu se studenou vodou ať se jde zchladit…
Vyhodila bych ho i s kuřatama co myslíš? ať jim vyhledá jinou slépku že o tuto funkci opravdu nemám zájem.
Jeeee kuratka jsme dycky zboznovali
tutu nunu. No ale v kuchyni jedině vykuchana a oskubana. Dala bych je na balkon…
Tak černě bych to neviděla. Nemůže je dát na jiné místo, kde by ti ty kuřata tolik nevadila? Vydrž to a těš se na domácí vajíčka.
A buď ráda, že to jsou kuřatka a ne třeba selatka.
Povznes se nad to. ![]()
Tak jsem se musela zasmát
jinak jak jsou starý ty kuřata? At je odveze k rodičům a udělá jim ohrádku se stříškou a je po problému ![]()
@AlphaOmega píše:
Ale kuře na talíři ti nesmrdí
Co se týká pěstování zvířat, žádné nijak nevoní, ale už předci proto zavedli chlévy a kurníky. Teda ti movitější. V kuchyni maximálně oškubané a vyvržené kuře.
@Marie432875 píše:
Jeeee kuratka jsme dycky zboznovalitutu nunu. No ale v kuchyni jedině vykuchana a oskubana. Dala bych je na balkon…
Taky bych je dala na balkon, ale záleží na stáří. Ty maličké musí být v teple. Jsou náchylné na výkyvy teplot a v noci už je na ně dost zima. Z toho důvodu si myslím, že je přítel zakl. přitáhnul domů…
A přijde mi, že zakladatelka, co se týče smradu, dost zveličuje. Taky líhneme kuřata, taky je míváme doma ( nebo babča teda ), a tak hrozný to teda není. ![]()
@Adelajna píše:
Tak černě bych to neviděla. Nemůže je dát na jiné místo, kde by ti ty kuřata tolik nevadila? Vydrž to a těš se na domácí vajíčka.A buď ráda, že to jsou kuřatka a ne třeba selatka.
Povznes se nad to.
jo v paneláku je ještě může dát třeba do ložnice ne ![]()
Tak ten by jel i s kuřatama
, to bych teda nesnesla, hlavně ten smrad, na pachy jsem dost citlivá a co umí 25 kuřat si snad ani nechci představit
@Russet píše:
Co se týká pěstování zvířat, žádné nijak nevoní, ale už předci proto zavedli chlévy a kurníky. Teda ti movitější. V kuchyni maximálně oškubané a vyvržené kuře.
Zvířata se nepěstují
![]()
To snad ne, kuřata, slepice patří ven, do kurníku!! Nechápu proč kuřata mají zesílit zrovna doma
Zesílí i venku v kurníku, když budou dobře krmené.
Ahoj holky.Jdu se sem vypsat, jsem totalne rozcilena.Byla jsem s detma u rodicu. Vratim se a co je v kuchyni? obri krabice s 25 kuratama, v kuchyni priserny smrad, smrdi i ten srot co tam maji. Pritel se rozhodl chovat u rodicu slipky, jenze nez je tam da, tak pry musi byt vetsi a zesilit tak je ma tady.Mam rada cistotu doma a ted mam smradlavou kuchyn, neda se tam jist ani varit.Ten puch, to se neda. Navic mame teda deti, z toho jedno mimco. Nadavam neustale, ze toto by nesnesla zadna zenska a on se tvari ze jsem hysterka. Holky, co byste delaly vy? Rekla jsem ze zitra to musi pryc, jinak vypadnu i s detma. Zijeme tu jako prasata a ne lidi. V panelaku mit kurata
Navic ty posrane noviny z krabice vynda a postavi to do chodby a vynese to treba za 5 hodin
Omlouvam se za anonym, stydim se