Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nakoniec ich budes chciet drzat v tej kuchyni ty, aby neprechladli ![]()
Trojtyzdnove mozu byt kludne vonku v kurine, su uz dost velke. Oni sa zahreju navzajom. Do soboty to uz mas za par ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Jdu se sem vypsat, jsem totalne rozcilena.Byla jsem s detma u rodicu. Vratim se a co je v kuchyni? obri krabice s 25 kuratama, v kuchyni priserny smrad, smrdi i ten srot co tam maji. Pritel se rozhodl chovat u rodicu slipky, jenze nez je tam da, tak pry musi byt vetsi a zesilit tak je ma tady.Mam rada cistotu doma a ted mam smradlavou kuchyn, neda se tam jist ani varit.Ten puch, to se neda. Navic mame teda deti, z toho jedno mimco. Nadavam neustale, ze toto by nesnesla zadna zenska a on se tvari ze jsem hysterka. Holky, co byste delaly vy? Rekla jsem ze zitra to musi pryc, jinak vypadnu i s detma. Zijeme tu jako prasata a ne lidi. V panelaku mit kurata![]()
![]()
Navic ty posrane noviny z krabice vynda a postavi to do chodby a vynese to treba za 5 hodin
![]()
![]()
Omlouvam se za anonym, stydim se
Tak v paneláku to asi běžné není
.
Naše babičky to tak měly běžně, když byla drobotina čerstvě vylíhnutá, dala se do krabic do kuchyně, tam byly v teple a bezpečí. Trouba kamen byla otevřená, sušil se tam nespotřebovaný chleba a uvnitř spaly domácí kočky
. Jako děti jsme to milovaly a tohle nás rozhodopádně nijak nepoškodilo. Dnes je to pro většinu lidí fuj, koukáme na reklamy na domestos s myšlenkou zabít roztoče a bakterie. Žijeme odtrženi od přírody, děti si myslí že maso se vyrábí v továrně, že je kráva fialová a bacily mají ruce a nohy a křičí na záchodě. Já neříkám, že musíme žít v nějakém bordelu, ale možná to nemusí být v takové hysterii. S chlapem bych to vydržela, brala bych to jako humornou příhodu, kuřátka za chvíli povyrostou a dáte je ven, stejně v krabici nevydrží
. ![]()
Tak celá tahle hysterie byla kvůli dvěma dnům? Kvůli dvěma dnům to tady muselo sklouznout do urážek, že jako ženský na vesnici vaří v oblečení od hnoje? trapný.
@Anik píše:
Tak celá tahle hysterie byla kvůli dvěma dnům? Kvůli dvěma dnům to tady muselo sklouznout do urážek, že jako ženský na vesnici vaří v oblečení od hnoje? trapný.
Asi tak
a většina z toho udělala kovbojku, že je tam budou pomalu vykrmovat a do obýváku si dají selata ![]()
Ale většina tady těch, co uráží venkovany, si ani neuvědomují, že nebýt vidláků, tak se ani nenají
ale urážky to jooo, to by jim šlo ![]()
@Proto02 píše:
Tak v paneláku to asi běžné není.
Naše babičky to tak měly běžně, když byla drobotina čerstvě vylíhnutá, dala se do krabic do kuchyně, tam byly v teple a bezpečí. Trouba kamen byla otevřená, sušil se tam nespotřebovaný chleba a uvnitř spaly domácí kočky. Jako děti jsme to milovaly a tohle nás rozhodopádně nijak nepoškodilo. Dnes je to pro většinu lidí fuj, koukáme na reklamy na domestos s myšlenkou zabít roztoče a bakterie. Žijeme odtrženi od přírody, děti si myslí že maso se vyrábí v továrně, že je kráva fialová a bacily mají ruce a nohy a křičí na záchodě. Já neříkám, že musíme žít v nějakém bordelu, ale možná to nemusí být v takové hysterii. S chlapem bych to vydržela, brala bych to jako humornou příhodu, kuřátka za chvíli povyrostou a dáte je ven, stejně v krabici nevydrží
.
Já teda neznám dítě, co by si myslelo, že je kráva fialová a ani ty další věci.
@Šmoulice píše:
Asi taka většina z toho udělala kovbojku, že je tam budou pomalu vykrmovat a do obýváku si dají selata
Ale většina tady těch, co uráží venkovany, si ani neuvědomují, že nebýt vidláků, tak se ani nenají
ale urážky to jooo, to by jim šlo
Jé, tak si to tak neber. Vidláci se zase smějí měšťákům, že nepoznají house od kuřete a bojí se bahna, no…
@Russet píše:
Já teda neznám dítě, co by si myslelo, že je kráva fialová a ani ty další věci.
ani já ne.. t mi přijde jako urban legend a zbytečné hrocení
@jdukolem píše:
ani já ne.. t mi přijde jako urban legend a zbytečné hrocení
Můj dvacetiměsíční syn pozná z dálky ležící krávy a na plechovou jako slepici křičí koko. A žije v paneláku. Ne v Domestosem vydřené domácnosti. Ale slepičince mu fakt k lepšímu pocitu v dětství poskytovat nebudu. Ani nebudu do trouby posílat kočky. Ty patří ven.
Já tedy nevím, ale myslela jsem, že máš doma krabici těch mrnavých žlutých kuřat, co se prodávají pětidenní. A to už máš slušně velké kuřice. myslím si, že ti je chlap strčil na ty dva dny do kuchyně, než pojede ven, aby je odvezl. tak velká kuřata už venku být mohou. A chápu, že tu první chvíli byl šok. Možná kdybys sem byla pak napsala - holky dobrý, jsou tu jen na dva dny, nemusely se tu ženy navzájem hrubě porypovat.
Jako sorry, ale snad každý normální člověk pochopil, že se jedná o pár dní… Jen zdejší hysterky to zase nafoukly, že je tam pomalu chtějí vykrmovat. ![]()
Ale už se fakt nedivím, že je všude tolik samoživitelek. Chudáci chlapi kolikrát, když to tak sleduju. Aby se pomalu doprošovali a plazili před svou babou na kolenou, aby si mohli do společného bytu něco vzít ![]()
@Šmoulice píše:
@inkakřivák
já jsem taky sama, z přesvědčení, že jsem se naopak nechtěla dohadovat s chlapem. A kuřátka jsem hájila
To byl jen příklad. Když vidíš, že jsou ženský schopný hysterčit kvůli ničemu
Tak by mě fakt zajímalo, jak řeší skutečné a závažné problémy.
Mě se to s tím textem taky občas stává ![]()
Chce to i prodavat.Mam dotaz pro ty kdo tomu rozumi. Kurata maji 3 tydny a on je ted v sobotu uz da ven do kralikarny. Myslit ze uz se nejak zahreji samy? to me ted tak napadlo.