Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alchien píše:
Ja 29-30,4.
jé, tak to jsem na tom v podstatě stejně…já jsem to měla na 24.4. pak na screeningu úprava na 28.4. no a teď zase na ten původní
… ale stejně si myslím, že to je jen tak nějak okolo…já teda čekám první miminko a ty? ![]()
@MonikaN.89 píše:
jé, tak to jsem na tom v podstatě stejně…já jsem to měla na 24.4. pak na screeningu úprava na 28.4. no a teď zase na ten původní… ale stejně si myslím, že to je jen tak nějak okolo…já teda čekám první miminko a ty?
porad je to +-
no my uz druhe ![]()
Ahoj. Ja jsem teda trosku driv. Mam termin 24.2 a cekam prvni miminko
@alchien
mě to hrozně letí…říkala jsme si, jaká to bude doba no a za cca 3 měsíce už budu asi dost nervózní
jinak jsem se chtěla zeptat, poslal tě už tvůj lékař na cukrovku? já jsem se to dozvěděla tady od holek, že se na něco takového chodí
… mezi 24.-28. týdnem těhotenství…teď jsem 26.týden a kontrola ještě daleko, tak nevím, jestli se nemám sama přihlásit… ![]()
@Kyrynka
jéé, tak to už je úplně na spadnutí… ![]()
můžu se zeptat, kolik vám je holky?…mě 24… ![]()
@MonikaN.89 píše:
@alchien
mě to hrozně letí…říkala jsme si, jaká to bude doba no a za cca 3 měsíce už budu asi dost nervózníjinak jsem se chtěla zeptat, poslal tě už tvůj lékař na cukrovku? já jsem se to dozvěděla tady od holek, že se na něco takového chodí
… mezi 24.-28. týdnem těhotenství…teď jsem 26.týden a kontrola ještě daleko, tak nevím, jestli se nemám sama přihlásit…
![]()
@Kyrynka
můžu se zeptat, kolik vám je holky?…mě 24…
jéé, tak to už je úplně na spadnutí…
prihlas se…ja jdu pristi tyden:)
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jestli neznáte nějakou dobrou dětskou lékařku v Hodoníně??
@MonikaN.89 Já na cukrovce vůbe cnebyla, byla jsme taky mladá maminka. Ono to není povinné do určitého věku. Takže pokud není k tomu důvod, tak se dělat nemusí.
@kaczka89
aha, to jsem nevěděla…já jsem tady v jedné skupině a všechny holky na ní byly nebo půjdou…i moje kamarádka je stejný ročník a taky byla, tak jsem se právě divila, že o ničem takovém nevím…
@ewa22
já mám 24.4. a 28.4. nějak tak okolo
… jinak já lékařku neznám vůbec žádnou…jsem v Hodoníně teprve 2 roky…takže budu muset nějakou vybrat… ![]()
Aha tak to jsme na tom podobně já v Hodoníně nebydlím ani rok.
@MonikaN.89 Jako ono je to i na doktorovi, zda tam pošle každou maminu či ne. To máš jak s UZT, povinné jsou jen 3 + jeden na určení těhotenství, ale když si lékař odůvodní dělá každou kontrolu, ale to už mu pojišťovna nemusí proplatit. Řekla bych, že tohle bude podobné, pokud lékař napíše důvod proč má jít i maminka okolo 20,tak půjde.
@kaczka89 píše:
@MonikaN.89 Já na cukrovce vůbe cnebyla, byla jsme taky mladá maminka. Ono to není povinné do určitého věku. Takže pokud není k tomu důvod, tak se dělat nemusí.
ja prvni rodila bylo mi 23,5 a cukrovku jsem mela…na to bych moc nespolehala ![]()
@alchien Já neříkám, že se to nedělá, jen že to nní nutnost, jako u vyššího věku.