Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@digitalka píše:
@MonikaN.89 už se stěhujete? nebo jste už přestěhovaní?
ahoooj, promiň, že píšu, až teď, ale ano, už jsme přestěhovaní, bylo to šílený, ale jsme už zabydlení
jinak to není na 100%, ale všechno se časem ještě doladí…tak se někdy můžeme domluvit na tu kávu ![]()
@MonikaN.89 my tady bydlíme od 20.září a pořád tak nějak dolaďujeme
takže můžeš být v klidu, jasně budu moc ráda…už mě z toho začíná hrabat jak jsem pořád sama a nemám si ani s kým popovídat o mimču atd…
Byla jste některá na testu cukrovky na poliklinice (naproti Masaryka)? mám tam dojít ve středu nalačno na 7.00 prý dveře č. 13,tak chci vědět jestli zrovna do sklepa nebo je to normal jak jsou všichni doktoři? díky
@digitalka
já tam byla včera
jdi normálně do těch dveří č.13, jak jsou doktoři tam ti dá sestra papír..s tím půjdeš do sklepa na odběr krve, pak čekáš asi 30 minut na výsledek, pak ti dá vypít ten roztok, pak dojdeš, za dvě hodiny, ona ti vezme zase krev, tu vezmeš a odneseš nahoru do laborky, tam čekáš 40-60 minut na výsledek a opět se vracíš k lékaři do dveří č. 13…já tam byla na 7:15 a o půl 12 jsem byla doma ![]()
@MonikaN.89 díky,škoda, že si nedala vědět mhola jsem jít s tebou a mít to už za sebou..už to odkládám 14 dní
ale díky za info, snad to najdu
Nikdo sem nepřispěje tak já aspon něco.. už jsem 18tt a občas je mi ještě zle..jinak už se těším na porandu na pondělí až uvidím prťavce ![]()
https://www-lidl-rakosnickova-hriste-cz.contimex.cz/…vase-hriste/ holky hlasujte pro Hodonín:)
Ahoj, jsem z Hodonína, termín mám 13.4. a čekáme druhé dítko, holčičku, doma už máme skoro tříletého kluka
. A rodit budu v Kyjově stejně jako poprvé
.
Holky mám na hlavní poště balíček, mám si ho vyzvednout nahoře nebo balíčky dávají jinde? nemám zkušenost, tak nevím :/ díky
@toxik díky
já to tam vůbec neznám, bydlím v Hodoníně půl roku a jdu poprvé na poštu, tak nevím kde co mají
jen že nahoře se chodí platit složenky ![]()
@digitalka tohle je dole - přepážky po pravé straně, poslední a předposlední ![]()