Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3371
29.10.09 10:42

jéé.Innuš se zase vydává za Jáju :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.10.09 10:45

Tak,já jdu vyvařit flaštičky,převařit vodu,přebalit posránka,to bylo teď tlačení :lol: a jdem na cvíčo.Okolo 12 jsme tam,já bych ráda tím kočíkem,ale když bude pořád lejt,tak autíkem,no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
29.10.09 10:47

Pedí, když ty garáže zvládnu já :! tak už každej :lol: ale je pravda, že já mam opravdu mini vůz :lol:

těšíme se na vás!!!!

Indi, nebude ti vadit, když Pavlík bude mít ženy dvě :?: :lol: ty budeš shovívavá tchyně, vid? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
29.10.09 10:49

Jájo, kdyžtak pošli na mejl i foto, jestli chceš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.10.09 11:20

A když ty garáže zvládnu i já!!!! :lol: Ale byla jsem tam autem snad jen jednou jedinkrát… :lol:

Inuš - jááááák dvě ženy?!? No dobře, ale Miška zas 2 chlapy, jo? Aby si byli fifty fifty… :lol: :wink: Takže buď Mates, Plánička nebo Déčka od Zuzky… :lol:

Ať žije schizofrenie..... :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
29.10.09 13:48

Ahoj holky, tak už začínám šedivět…potkala jsem ve městeě holky a i Terku. Koukly Elušce do pusy a prý má nateklé dásně…no já to teda nevidím.
Voe dítko mi s úspěchem spí a sousedovi děti běhaj bytem sem a tam…já chci baráááááák.
Tak nevím jestli jí fakt lezou, má i 37 teplotku, ale to ona občas mívá. Zblajzla oběd drobet hůř ale ochotně, neblindila!!!
Takže moje vybojovaný kojo se začíná otáčet.....a pomalounku přestáváme kojuchovat…je to divný, to mám fakt vynechat prostě jedno kojení?? To budu mít prsa jak melouny?? Když tak asi drobet odstříkat do úlevy, ne?
U nás už neprší, snad i u vás už ne e, abyste mohly zrealizovat vše co potřebujete. Tož na vás myslím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
29.10.09 14:19

TeĎ čtu, že studenti v ČB mají pras. chřipu :cry: vy o tom víte?? Já televizi nezapnu, ale něco jsem hledala na netu a ono tohle!!!
To jako fakt? A co vy na to?? Jak se to projevuje? Nebo jaks e to pozná?? A je to život ohrožující?? Se stydím, ale já fakt nic nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.10.09 14:34

Halóóó

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
29.10.09 14:35

jééééééééééééééé já mám metřík, jupíííí, Inuš děkuju, nemáš náhodou svátek, dnes? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
29.10.09 14:37

Peťo nazdar, tak jak je? Povídej, přeháněj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.10.09 14:39

Jupíííííí po 2dnech úmorný práce jsem konečně tu
nechápu proč mi to neodesílalo přízpěvky :(

všechny po dlooooouhatánský době zdravim
MK nemám dočteno asi bych už tolik dočíst nezvládla.
Tak doufám že je vše ok a máte se skvěle
Míše a Ince moooc děkuju že mi poslaly novou adresu, jinak
bych vás úplně ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
29.10.09 14:39

Hele o jakejch hrncích to furt mluvíte? Budu ho chtít i já? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
29.10.09 14:44

čavec děfčata!!!tak po plavču sem to vzdala a jela s tím mým miminem radši domu ať se vyspí, protože jednak není pravidlem že by dokázal usnout v autosedajdě a jednak bysme tam přijely na odpo a to v takovou debilní dobu, že bysme nikam nemohly jít, nic bysme tam nedělali jen bych ho zvykala že je jinde vykoupala a dala spát, takže zítra ráno pofrčím a teď si dám voraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
29.10.09 14:45

PETO, ahoj!!!! Moc ráda tě vidím!!!
JÁJO, hrnec od FP, je nějakej hrací či což, když hodíš právný tvar dovnitř tak hraje. Ale Indik ho má tak pak určo písne. Musím běžet, zvíře mi leze a staví se všude, ochutnává bačkory kytky a ubrousky…tudle ukousla kus korku a já už ho v puse nenašla…nu což. takže letíím ať neochutná zas něco nepatřičnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
29.10.09 14:45

já nic s hrnecema nenašla, tak sem taky zvědavá vo co de????

innuš cyrdís si taky v tuhle dobu hrál sám pod hrazdopu a vykecával se..niocméně kliďas nebyl nikdy, to je jen ve vodě - holt on je ryba :lol:

pedi sem se musela smát s maďarskejma předkama - o tom něco vím, můj táta je taky paprikáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová